Oj, czekałam na to RPG
Imię: Haha, moja imię jest ultra superastyczne! Nie dość, że fajne, chwytliwe i ładne, to na dodatek ma świetny skrót. A z drugiej strony moje imię jest...yyy...nudne. I typowe. No i jeszcze takie...zwyczajne... Dobra, nie mam fajnego imienia, okey? Alexander. Ale i tak każdemu się podoba, więc bez śmiechów. Nauczyciel też może używać ksywki Alex.
Nazwisko: Cudne, piękne, wspaniałe i... dobra, nie będę wam przynudzał. Moje nazwisko kojarzy się każdemu z takim animowanym koniem, którego chyba każdy dzieciak oglądał. Zwę się Alexander Alex Mustang. Tak, to ostatnie to moje nazwisko po ojcu. No bez śmiechów, no!
Wiek: Dokładnie za miesiąc kończę 25 lat. Wiecie, bo ja byłem tak utalentowany (?), że aż od razu chcieli mnie wziąć do szkoły. Powiedzieli mi ,,Alex, ty stary koniu (!), przybywaj do naszej szkoły, trzeba rozerwać tą bandę sztywniaków". No i ja się zgodziłem, haha... Ej, kto pogrubił słowo ,,koniu"?!
Orientacja: Tutaj się zaczynają schodki co do mojej normalności. Chociaż... ja nigdy nie byłem normalny. W dzieciństwie miałem stwierdzony lekki przypadek ADHD. Do dzisiaj mi się to utrzymało.... Ale wracając do mojej cudownej orientacji, jestem biseksualny. Panie i Panowie, możecie klaskać, bo ja was wszystkim kocham (a najbardziej siebie)!
Przedmiot: Krzesło. Nie no, żart. Lepiej zacznę mówić poważnie, albo autorka RPG urwie mi głowę i powiesi za nogi. Brrr... Dobra, a więc tak. Uczę niesamowicie ważnego i przydatnego przedmiotu, jakim jest...matematyka. Pewnie myśleliście, że powiem w-f, prawda? Hahaha. Tak, jestem urodzonym umysłem ścisłym. U mnie dzieciaki na lekcjach nie mają łatwo. Ciągłe pytanie, kartkówki, powtórzenia i te przerażone spojrzenia nastolatków... Uwielbiam swoją pracę.
Numer pokoju hotelowego: Chcę się wpakować do jakiegoś faceta, aby go trochę podrażnić... Do kobiet mam większy szacunek. Więc ja czekam na mężczyzn! Chce was podręczyć! Ale jakby co zajmuję pechową 13 (mnie pech nie dopadnie, jestem za fajny).
Charakter: Och, no nareszcie! A więc jestem superaśny i w ogóle...
Przepraszamy, ale ze względu na zbytnią pychę pana Mustanga osoba trzecia opowie o jego charakterze
Jaki jest Alexander Mustang? No nie wiem, czy mam zacząć od wad czy może od zalet... Chyba od zalet, bo tego jest o wiele mniej. A więc szanowny pan Mustang jest wyjątkowo otwartym i...hmm... pozytywnie nastawionym do świata optymistą, który w nikim nie widzi wad. A szczególnie w sobie. Nigdy nie narzeka, jest towarzyski i raczej przyjazny dla otoczenia. Do kobiet ma wielki szacunek, nie uderzyłby żadnej. Należy do osób wesołych i z poczuciem humoru, którzy śmieją się z byle czego. Lubi spontaniczność, sam taki jest. Nie może ustać w miejscu. Jest energiczny. A co do wad... Alex jest zadufanym w sobie, złośliwym ignorantem który widzi tylko siebie a innych ma w głębokim poważaniu. Lekkoduch jakich mało, nic nie bierze na poważnie. Życie jest dla niego jedną, wielką zabawą i świat piaskownicą. Nieodpowiedzialny, nie nadający się na zawód nauczyciela. Ma umysł dziecka, lubi odstawiać głupie numery i zachowuje się dziecinnie. Nienawidzi ludzi poważnych i sztywnych - swoich przeciwieństw. Zaczepny w stosunku do mężczyzn, szarmancki w stosunku do kobiet. Ma cięty język i lubi komuś dogryźć. Kocha się drażnić z innymi nauczycielami, uczniów traktuje jak przymusowy ciężar w jego wielkiej zabawie. Potrafi być również romantyczny i czuły, jeśli się zakocha oczywiście
Wygląd: A oto moja mordka! Śliczna, co nie?
Inne: Również będzie przemawiała osoba trzecia, ponieważ pan Mustang nie widzi swoich uzależnień oraz nie chce opowiadać o swojej przeszłości
- Alexander był zakochany tylko raz. Jego wszystkie związki nie były oparte na prawdziwym uczuciu, tylko pożądaniu. Jego wybranka, której oddał serce, rzuciła go dla innego mężczyzny. Od tej pory Alex nie może się zakochać po raz drugi i nie ufa kobietom.
- Jest mieszańcem. Matka wywodziła się z Anglii, za to ojciec z Niemiec. Do tego matka ze strony ojca była Polką. Nie wiadomo, jakie jest jego ostateczne pochodzenie. Na pewno ma temperament Polaka i miłość do alkoholu. Kapryśność i nerwowość na pewno odziedziczył po Angielce, a surowość i wyjątkowo męski głos po ojcu. Ma w sobie aż trzy osobowości typowe dla przedstawicieli każdego kraju.
- Jest uzależniony praktycznie od wszystkiego. Pali jak smok, musi mieć paczkę papierosów zawsze przy sobie, inaczej wpada w panikę. Chleje alkohol do nieprzytomności i następnego dnia może od nowa. Kawę pije nałogowo, nie może bez niej żyć.
- Kiedy przechodzi obok lustra po prostu nie może się nie spojrzeć.
- Jest niski jak na mężczyznę. Ma 173 cm, przez co większość samców go przerasta. Biedak ma na tym punkcie duże kompleksy i nienawidzi, kiedy ktoś nazywa go kurduplem albo głaszcze po głowie.
- Łaskotki ma praktycznie wszędzie! Chcesz, aby uparty Mustang się na coś zgodził? Zacznij go łaskotać, aż w końcu z płaczem przystanie na twoją propozycję. Groźby też działają!
- Alexander boi się wyłącznie trzech rzeczy. Są to jego słabe punkty, które można skutecznie wykorzystać. Alex boi się: wszelkiego rodzaju robali (szczególnie pajęczaków), zjawisk paranormalnych i horrorów. Pewien roześmiany muzyk, z którym Alexander mieszka w pechowej 13, bardzo lubi wykorzystywać jego słabe strony...
- Ma słabość do psów.
Herbata~ <3
Ostatnio zmieniony przez Olga31082000 (10-07-2013 o 11h40)
Światem rządzi wyobraźnia ~ ♥
Chętna do wszystkich możliwych RPG - mogę być nawet drzewem ;-;