Coś pięknego!
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 14 15 16 17 18 ... 33
Coś pięknego!
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Gratulujemy dyplomik piękny
No i czekamy na stylizację z nową zdobyczą
Piękny dyplomik!
Chyba warto było x)
Zwłaszcza, że taką popularność ciężko zdobyć
Och, miło mi, że mój dyplomik dla Moti przypadł innym do gustu Nie mogłam się powstrzymać, żeby nie uhonorować takiego osiągnięcia xD
Może ktoś wie z Was jak dodaje się swoje rzeczy do licytacji
Proszę o pomoc.
czekoladka494 napisał
Może ktoś wie z Was jak dodaje się swoje rzeczy do licytacji
Proszę o pomoc.
Teraz czekamy aż ktoś podbije rekord . Chociaż szybko to się raczej nie zdarzy...
Witam, ja oczywiście piszę jak zwykle z pewnym pytaniem. Otóż, mam 142 dzień gry. Uczestniczyłam w dwóch licytacjach które już dawno oj bardzo dawno się skończyły. Jak długo więc trzeba grać by uczestniczyć w kolejnej? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam.
Noemi1 napisał
Witam, ja oczywiście piszę jak zwykle z pewnym pytaniem. Otóż, mam 142 dzień gry. Uczestniczyłam w dwóch licytacjach które już dawno oj bardzo dawno się skończyły. Jak długo więc trzeba grać by uczestniczyć w kolejnej? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam.
Dzięki za odpowiedź
Mój najdroższy zakup na 10 000 MM i to na tą landrynowo-różową piramidę. Nie sądziłam, że kiedyś nadejdzie ten dzień. Co człowiek może zrobić mając kasę i próbując uzbierać wszystkie kolory. Przynajmniej poszło 1000MN, ale nie wiem czy było warto. Z drugiej strony to nie 80 000 MM
Misa napisał
Z drugiej strony to nie 80 000 MM
Dziewczyny, czy jest możliwość sprawdzenia gdzieś, jakie dostępne rzeczy są od jakiego poziomu? Wylicytowałam wszystkie 35 rzeczy Lizou i czekam, aż będę mogła licytować kolejne. Może mi ktoś przesłać taką informację na wiadomość prywatną?
Mnie konkretnie interesuje kiedy dostępny będzie zestaw Mlle Mako. Widze tam parę interesujących ciuchów.
Zapewne mowa o Tajemnicach Miss Fashion.
Jak tam ceny od 200 dnia licytacji ? Bo już niedługo będę miała 200 dzień i nie wiem czy MM zbierać...
Zależy na co Suknia Piramida ok 4000 mm u mnie najczęściej jest
Oo to sporo
A reszta rzeczy? Bo z tego co mi wiadomo sa dwie sukienki i jeszcze cos
Dwie sukienki i etola Etolę znajdziesz jeszcze w miarę rozsądnych cenach do wylicytowania, to samo sukienkę Nini Kabaret, ale Suknia Piramida to czyste szaleństwo cenowe
Dziekuje dziewczyny za info
No i w końcu 200 dzień
Która z miss ma odblokowane licytacje od 300dni i zawzięcie licytuje ze mną?
O, a co ciekawego jest do licytacji od 300 dnia? Co prawda, mnie odblokuje się to za niecały miesiąc, ale i tak jestem ciekawa. ^^
Maka napisał
O, a co ciekawego jest do licytacji od 300 dnia? Co prawda, mnie odblokuje się to za niecały miesiąc, ale i tak jestem ciekawa. ^^