Pewnie myśli, że puste oczy go nakręcą. Zobaczymy... Nie każdy typ lubi uśmiechy... Uśmiech powoduje czasami to, że morderca chcę się nami zabawić... Nie pozwolę mu na to. Nie chcę spać. Idę się wykąpać. Poszłam do łazienki i napuściłam wody do wanny.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#27 06-07-2013 o 17h13
Myślę że następna noc może być o wiele zabawniejsza od poprzedniej. Po dłuższym zastanowieniu chyba wejdę do szkoły i nastraszę kilka pokoi. Będzie świetna zabawa jak dla mnie. Jednak zostawię tamte dwie dziewczyny w spokoju gdyż chce je potrzymać w niepewności. Mam nadzieję że odkryje czy zielonowłosa ma coś w zanadrzu i czy zechce się ze mną pobawić. Pewnie zna te zabawy bo w nich uczestniczyła choć wątpię by była w nich ofiarą raczej katem. Czy jej uśmiech nie jest przypadkiem psychodeliczny?
Ostatnio zmieniony przez Werja (06-07-2013 o 17h13)
#28 06-07-2013 o 17h18
Słuchałam piosenek na moich ulubionych niebiesko - różowych słuchawkach gdy nagle okno samo się otworzyło.
- eee tam to tylko przeciąg .
Zamknęłam okno i zaczęłam ponownie słuchać muzyki.
nagle jakieś dziwne dźwięki dobiegały z korytarza .
- jestem przepracowana idę wziąć prysznic
weszłam do łazienki chciałam wziąć moją prostownice ale jej nie było postanowiłam spytać współlokatorki
- brałaś moją prostownicę ?
Ostatnio zmieniony przez Rosemary5 (06-07-2013 o 17h20)
#29 06-07-2013 o 17h19
Kąpiel z bąbelkami. Tego mi trzeba na rozluźnienie. Dobra, każda przyjemność ma koniec. Moja ma teraz. Idę się ubrać. Włożyłam szarą bluzkę z myszką miki na krótki rękaw i dżinsowe krótkie spodenki. Wyszłam na dwór się przewietrzyć. Może, nie powinnam tego robić? Żyję się raz.
#30 06-07-2013 o 17h26
Usłyszałam kroki i pukanie do drzwi łazienki.
Zajęte - krzyknęłam ale i tak już musiałam wyjść. Włożyłam dżinsy i biały zwykły podkoszulek do tego zielony szalik i bransoletki z różami. Wyszłam, uśmiechnęłam się do Rozy wzięłam szary sweter i poszłam na spacer.Na chwilę się jeszcze odwróciłam do mojej współlokatorki i powiedziałam:
Twoja prostownica jest w twojej niebieskiej torbie widziałam jak ją wczoraj tam wkładałaś- uśmiechnęłam się szerzej i wyszłam
Nie było już go więc mogłam się porozglądać za jakimikolwiek śladami. Może dowiem się gdzie mieszka.
Ostatnio zmieniony przez Ewangelin (06-07-2013 o 17h29)
#31 06-07-2013 o 17h28
O, Selena także się przewietrzyła. No cóż nie będę jej przeszkadzać w całowaniu ziemi.
- Sel, nie przeszkadzam w całowaniu ziemi. - powiedziałam z uśmiechem na twarzy
#33 06-07-2013 o 17h31
Chciałam zobaczyć czemu Sel całuje się z ziemią więc ubrałam się w niebieska kangurkę szare jeansy i conversy o kolorze ciemnym niebieskim zbiegłam szybko do dziewczyn i zapytałam
-Sel czy to nowa miłość a właśnie czy to ty mi wzięłaś prostownice hahah
#34 06-07-2013 o 17h32
- Co mnie to interesuje? Wolę z nim porozmawiać, a nie dręczyć mieszkańców. - odpowiedziałam z pogardą
Nie wiem czemu, ale jakoś nie przepadałam za Seleną. Nie jest najgorsza, ale... Jej charakter jest inny... Albo to ja... Wredotą grzeszę.
#36 06-07-2013 o 17h36
-Tego w płaszczu widziałam wydawał się dziwny widziałam wtedy jak szedł w stronę cmentarza a i w tej torbie mam lokówkę nie prostownicę
#38 06-07-2013 o 17h40
- Prychać możesz na kwiatki, nie na mnie... - odwróciłam się i poszłam - Tylko nie zostawiaj swojego chłopaka.
Szłam w stronę lasu. Tam za zwykle nikogo nie ma. Można w spokoju zapalić papierosa. Po za tym lepiej jest w samotności. Ciemnej samotności.
Ostatnio zmieniony przez misiasta (06-07-2013 o 17h42)
#40 06-07-2013 o 17h45
- Jeeej ... Ej co to ma znaczyć nieszczęsną ?
zapytałam zdziwiona
#42 06-07-2013 o 17h50
- Heeej .. No dobra masz racje a potem posprzątam u siebie
poszłam szukać prostownicy
- Sel właśnie obejrzałam twoją torbę i nie wiedziałam że MASZ 2 PROSTOWNICĘ i na jednej pisze Rose i to ja ją gubię
poszłam posprzątać wszystkie moje rzeczy z łazienki i pokoju
- uff wreszcie koniec wszystko u mnie lśni
#43 06-07-2013 o 17h51
Siadłam przy jakimś drzewem. Wyciągnęłam paczkę papierosów i wyciągnęłam jednego. W torbie szukałam, zapalniczki. Nie mogę jej znaleźć. W końcu. Wyciągnęłam czerwoną zapalniczkę. Po chwili, już się zaciągałam dymem. Mam nadzieję, że nie będę zbytnio śmierdzieć. Pora już udać się do pokoju. Zrobiłam to co zamierzałam. W pokoju szukałam czegoś w po dobie szczotki. Chciałam się uczesać. I być w miarę spokojna.
#45 06-07-2013 o 18h04
- bo ja mam angielski wiesz przecież ja też mam sztukę geniuszu
miałam zły humor powodem było zapomnienie o słuchawkach
#46 06-07-2013 o 18h10
Znowu się spóźnię na sztukę. Co tam to tylko sztuka... Mogę na nią nie iść. I tak zrobię. Wolę zaciągać się dym fajek niż spędzać czas w klasie z tą nauczycielką.
#47 06-07-2013 o 18h19
była to bardzo nudna lekcja nagle wszedł dyrektor i ogłosił że reszta zajęć jest odwołana nie chciał powiedzieć czemu ... postanowiłam go podsłuchiwać i dowiedziałam się że nauczyciele znikają z niewiadomych przyczyn
#48 06-07-2013 o 18h22
Podobno, reszta zajęć odwołana. Tym lepiej dl mnie zaciągnęłam się ponownie dymem. Kocham papierosy.
#49 06-07-2013 o 18h26
postanowiłam że pójdę do lasu na spacer ubrałam się w krótką bluzkę koloru limonkowego białe rybaczki i biało zielone tenisówki nagle zauważyłam lawi
- Hej Lawi ... ty palisz ?
#50 06-07-2013 o 18h30
- A co ci do tego? Nikt ma się o tym nie dowiedzieć, jasne? Jeżeli nie to słono za to zapłacisz. - wycedziłam przez zęby