Od razu mówię nabór cały czas!
Na obrzeżach pewnego miasta stał budynek. Opuszczony. Rodzina, która ostatnio tam mieszkała wyprowadziła się. Nigdy nie było to wiadome, bo już nigdy się nie pojawili w tym mieście. Legenda głosi, że było to morderstwo. Morderstwo z zimną krwią. Po roku wybudowano tutaj akademię. Akademia wzbudzała strach wśród uczniów, ale rodzice wielu z nich nie mieli funduszów na ekskluzywne akademie w samym centrum miasta. Uczniowie, po tygodniu zaczęli czuć się dziwnie, nieswojo. Ktoś na nich czyhał. Mieli tylko chęć pozbycia się tajemniczego mężczyzny w płaszczu, który nocami stał obok drzewa. Oni nie wiedzieli co to znaczy strach.
Link do zewnętrznego obrazka
Wcielamy się w uczniów tego akademika. Jedno marzenie. Spokój w tym miejscu. Bez strachu chcą odgadnąć wszystkie tajemnice. Czy im się to uda? Czy w ogóle przeżyją? To zależy od was!
1. Przestrzegamy zasad forum.
2. Starajmy się pisać do końca, proszę~ Są przecież wakacje i mamy trochę więcej czasu :3
3. Dla ułatwienia komunikacji i tak dalej, prosiłabym byście dodali mnie do znajomych.
4. Wszelakie pytania/nieobecności/zastępstwa i różne, kierujcie do mnie.
5. Treści +18 proszę na Pv.~
6. Wygląd A&M
7. Przekleństwa są zakazane, nawet cenzurowane gwiazdkami bądź symbolami
8. Zgłaszasz się? Piszesz do końca!
9. Klepiesz postać? Czekam na kartę postaci 48h w innym przypadku nie będziesz miał swojej postaci.
10. Proszę o dziennie dodanie przynajmniej 3 postów.
11. RPG rozpoczynam ja lub osoba do tego wyznaczona. Tak samo w przypadku rozpoczynania "dnia"
12. Dłuższe nieobecności usprawiedliwiamy.
13. Odchodzisz? Znajdź osobę, które cię zastąpi lub wymyśl przyczynę np. śmierć.
14. Powtarzam, bo to ważne. Przestrzegamy ogólnego regulaminu.
15. Tzw. cisza nocna zaczyna się u nas o 23:00 a kończy o 9:00
Uczniowie:
@misiasta
Arwen
Ewangelin
bejla
Odetta
Rosemary5
@Satsukoi
Nauczyciele:
Erzsebet
Yoshiko
Olga31082000
Taeyeon
Mężczyzna w czarnym płaszczu - Werja
Imię:
Nazwisko:
Przedmiot nauczania:(dotyczy tylko nauczycieli)
Numer pokoju:
Kółko zainteresowań:(dotyczy tylko uczniów, nie trzeba wpisywać)
Wygląd:(zdjęcie, opis lub to i to)
Charakter:
Moja Karta Postaci:
Imię: No cóż, nie jestem wdzięczna rodzicom. Wolałabym umrzeć niż dać takie imię dziecku. Jestem Lawinia. Błagam mówcie do mnie Lawi. To mnie uspokaja.
Nazwisko: Hmmm, za nazwisko jestem też niezbyt wdzięczna. Jest takie... Johansen
Wiek: Był cudny zimowy wieczór, 19:38. Wtedy pierwszego stycznia, spadł pierwszy śnieg w Norwegii. Urodziłam się 17 lat temu. Za datę urodzenia, jestem wdzięczna. 01.01.1996... Chyba tak...
Klasa: Uczęszczam do klasy A. 2 rok.
Numer pokoju: Zajmuję zacne 11 miejsce. Czekam na współlokatorkę bądź współlokatora. Powiedziano mi, że na pewno będę go posiadać. Zastanawiam się tylko po co są trzy łóżka... Nie wierzę, że mam tak duży pokój z trzema łóżkami dla siebie. I tak biorę to z takim jakby baldachimem.
Kółko zainteresowań: Konie, siatkówka, kółko teatralne i... Proszę o stworzenie kółka geograficznego. Drugi rok męczę się z papierami.
Wygląd: Blondynka, z niebieskimi oczami jak ocean, który skrywa tajemnicę.
Charakter: Wredna, śmiała aż zanadto i zawsze uśmiechnięta wśród ludzi. Płacze wieczorami.
Jeszcze jeden nauczyciel i możemy zaczynać ^^
Ostatnio zmieniony przez misiasta (06-07-2013 o 22h19)