Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 12

#176 02-11-2014 o 22h02

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Biedna SherLocked. Wyobrażam sobie, co to może być za tragedia, bo moja przyjaciółka też strasznie zakręcona Sherlokiem jest /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Pociesz się tym, że co raz znalazłaś, znajdziesz i drugi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

A z mojej strony przygniatają mnie języki. Ktoś ma sprytny patent na nauczenie się do jutra do 11 strony A4 tekstu po niemiecku na pamięć bez ślęczenia nad nim? XD 10 punktów jest na szali! xD Chociaż w sumie czterech stron mojej prezentacji maturalnej nauczyłam się w godzinę (co prawda pi razy oko, ale jednak) to może nie będzie tak źle... KOGO JA OSZUKUJĘ xD To niemiecki, będzie źle, szczególnie że użyłam kilku mądrych słów (typu prawo czystości piwa - Reinheitsgebot, piękne, prawda?), na szczęście potrafię je wymówić xD
A pojutrze kolos z angielskiego. Czuję, że czeka mnie jutro uroczy wieczór gorącego romansowania ze słownictwem ekonomicznym /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png A we wtorek cały wieczór pochodnych. Kill me now.

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#177 09-11-2014 o 15h27

Miss'wtajemniczona
Asuu
"Nie księżniczko, nie oddam ci mojego Fiata"
Miejsce: Karpacz (Jelenia Góra)

No i teraz czas na mój powód do deprechy. Otóż mój kochany netbook wygląda jakby ktoś na nim stanął. Matryca jest w kawałkach i z dnia na dzień bardziej się rozlewa ekran... Gdyby nie to, że moj komputer stacjonrany także nie jest do użytku, a monitor stoi tak samotnie, to nie miałabym w ogóle użytku z mojego netbooka. Pomijając, że coś co z idei ma być lekkie i przenośne to teraz nie jest >:

Zapraszam na mojego bloga *Klik*
//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#178 14-11-2014 o 14h56

Miss'Fuzja
Charlotte5
“Elegance is the only beauty that never fades.”
Miejsce: Miami

Mam rozciętą wargę. ._.

~

#179 21-11-2014 o 18h28

Miss'na całego
o2xandra
...

Jestem głodna, bo wczoraj wieczorem miałam zakładany aparat na zęby i teraz tak mnie bolą, że nic gryźć nie mogę. ;_;

//photo.missfashion.pl/pl/1/74/moy/58928.jpg

#180 21-11-2014 o 23h57

Miss'Sensei
Rainbow
Ban(an) ^^

Nie ma to jak dostać 2, bo chłopacy z grupy nie chcieli pracować, a ja ze swoją koleżanką "nie chciałyśmy im pomóc"... Tak, bo oni (największe głąby w klasid) akurat będą chciały mnie wysłuchać...

#181 22-11-2014 o 08h57

Miss'Żółtodziób
...

/modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  fajny wątek.

#182 25-11-2014 o 21h58

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Nie pamiętam gdzie włożyłam zeszyt z bardzo ważnymi zapiskami ;< Skleroza nie boli! ;/

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#183 15-12-2014 o 20h58

Miss'nałogowa
Podoina
Umarłam?
Miejsce: Zimowy pałac Doni

Przez cały tydzień codziennie, bedziemy pisać coś w sqzkole.
poniedziałek(dzisiaj ma sie rozumieć)?
kartkówka z matmy i angielskiego
wtorek
test z historii i kartkówka z biologi
środa
test z anglika
czwartek
test z polaka, a konkretnie z balladyny
piątek (to już przesada)
pani przerwie nam wigilie klasową u zrobi zacny test z zacnej matematyki

NORMALNIE CHCE SIE POWIESIĆ CZŁOWIEKÓW. ALE! ALE PICIU BĘDZIE DLA WSZYSTKICH! MVUHAHAHAHAH!

http://i65.tinypic.com/2mqru4x.gif

#184 15-12-2014 o 23h10

Miss'Brązowa
Ygritte
Drink up, baby, stay up all night...
Miejsce: Imaginary Wonderland

Nie zdany egzamin teoretyczny na prawko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png Ja to zawsze muszę mieć takie szczęście, żeby trafić na najgorsze pytania z wyposażenia samochodu itp. I jeszcze tak niewiele brakowało... A tu 30 zł w plecy i w piątek kolejny termin.

Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
https://i.imgur.com/jjJtbY4.gif https://i.imgur.com/bT8mY7S.gif https://i.imgur.com/dd08Rqh.gif

#185 15-12-2014 o 23h29

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Ygritte, polecam przerobienie pytań z http://prawkobazapytan.pl - ja zdałam za pierwszym razem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#186 24-12-2014 o 14h25

Miss'nałogowa
Podoina
Umarłam?
Miejsce: Zimowy pałac Doni

Historia z dzisiaj.
Ja sobie jak cywilizowany człowiek po cichu siedziałam i rysowałam, a tu nagle dup! Poduszka wylądowała mi na głowie i na ołówku, tworząc na moim rysunku krechę nie do zmazania. Oczywiście to małe coś co śmie nazywać sie moją siostrą ubzduralo sie że niby sie darłam +(heloł nie mówiłam nic a tym bardziej nie krzyczałam) i oczywiście rzuciła we mnie tą poduszką. Ja wkurzyłam sie i ją odrzuciłam (yay dostała w ryj) ale to guano sie rozryczało i wyszło ma to że ja jestem ta zła (jak zwykle, chyba spróbuję sie przyzwyczaić...) a to że prawie skończony rysunek mi zepsuła(jakbym spróboeała zmazać tą kreskę to i tak została by- bo to był ołówek 2h a poza tym przerwała sie w miejscu twarzy postaci którą rysowałam) to oczywiście nieważne. Mamuśka uznała że rysunek moge sobie jeszcze raz narysować (ahm...kolejne dwie godziny rysowania-nie dzięki) a moją siostrunie to bolało. Nie ważne że zaczęła! To i tak JA winna jestem! f

http://i65.tinypic.com/2mqru4x.gif

#187 04-01-2015 o 14h06

Miss'gadułka
Lynn
Powinni zrobić anime o ojcu Boruto!
Miejsce: Gdzieś między sadyzmem a przerwą obiadową

Szybka i smutna historia.
Jutro do szpitala? Tak.
Oceny poprawione? Hahahahaha, nie.

Potrzebuję się dostać jutro na informatykę, ale to niemożliwe... Ech, muszę od przyszłego semestru spiąć poślady. Niemniej chcę z powrotem moje życie nołlajfa, tak mi się podobała ta przerwa świąteczna... ;_;

https://data.whicdn.com/images/302401948/original.gif

#188 04-01-2015 o 20h49

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Jutro koniec wolnego. A przynajmniej dla mojej szkoły. Wszyscy z innych szkół, których znam, jutro nie muszą iść, tylko my. Już dzisiaj złapałam depresję z tego powodu.  Nic, tylko leżę i użalam się. Uhh. I znowu będzie trzeba się użerać z wypierdkami i gimbami. I znowu nie będzie można się spokojnie załatwić, bo cię o palenie oskarżą.

Ostatnio zmieniony przez Pineapple (04-01-2015 o 20h51)

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#189 05-01-2015 o 14h24

Miss'Fuzja
Paululusia
~ As long as I have a want, I have reason for living. Satisfaction is dead. ~
Miejsce: Sosnowiec

Mój powód do deprechy? Mam dwa.
Pierwszy - pomarańcze są zbyt trudne do obierania, a chce mi się pomarańczy .-.
Drugi - Wlałam sobie do szklanki nie tą wodę co chciałam i musiałam ją wylać... Cała szklanka wody zmarnowana, a tylu ludzi umiera na odwodnienie ;C To mnie przygnębia .-.

#190 06-01-2015 o 15h42

Miss'wtajemniczona
Clarissa1317
"Od lat jest to zagwozdka ma, kto jest szalony- inni czy ja?"
Miejsce: Upper East Side:3

Ja zaczynam się bać, czy naprawdę nie mam depresji ;_; Może od początku: mój niepohamowany i nieprzewidywalny charakter znowu dał się we znaki. Powiedziałam kilka dni przed świąteczną przerwą nauczycielce od polskiego, że nie umie uczyć, jest zbyt pobłażliwa, że zaniża mój poziom i na zakończenie,że mi przeszkadza. Mam talent do pisania, marzę by kiedyś pisać książki, a my całą lekcję słuchamy o jej zięciu w Turcji. Może i ma chorego syna, ale co ja zawiniłam, żeby teraz marnować cenne lekcje? Na początku nawet mi chłopaki gratulowali odwagi i wgl, ale jeden ... Zakochał się w starszej lasce, na dodatek oboje są członkami samorządu szkolnego. Wszystko jej powiedział, bo woli nic nie robić na lekcjach.Cała druga klasa mnie napadła, znaczy się dziewczyny. Zaczęły na mnie wrzeszczeć, grozić dyrektorem, wyzywać... A ja tylko chciałam spełnić marzenia o spotkaniu wampirów, magów i wróżek pisząc książki. Potem kolega, który jako jedyny jeszcze ze mną gada, wysłał mi SMS'a. Było w nim,że na dodatkowej lekcji chemii moje przyjaciółki mnie obgadywały, śmiały się ze mnie. Jedna z nich jest dla mnie jak siostra, znamy się od zawsze. Druga zna mnóstwo moich sekretów. Moja prawie-siostra przyznała się, jak ją spytałam, druga milczy. Dodam,że na wsi plotki szybko się rozchodzą, a i rówieśników nie ma zbyt wiele. Ja miałam 2 przyjaciółki, straciłam je. Nie mam nawet z kim porozmawiać, całe dnie spędzam w łóżku oglądając seriale i filmy. Płaczę codziennie...Próbowałam się ciąć... Mam trudny charakter, najgorsze jest to,że w moim otoczeniu nie ma osób, który podzielałyby moje pasje czy mój sposób bycia. Prawie codziennie kłócę się z rodzicami, są na mnie źli o wszystko, nie czytasz lektury (jakby moje 6 nie wystarczały), nie zjadłaś obiadu, cały dzień siedzisz przed komputerem, za późno chodzisz spać itd. Boję się o siebie: byłam pewna,że nie dam rady się zranić, a jednak, pozostaje mi wierzyć, że nie popełnię większego głupstwa. Boję wrócić jutro do świata, moje 4 ściany mi w zupełności wystarczają.

To chyba dość powodów do depresji...

#191 06-01-2015 o 20h20

Miss'Fuzja
Charlotte5

Mam dziwny powód do depresji, bo czasami myślę, że jestem szczupła i ładna, a czasami, że jestem brzydka i gruba. Zdecyduj się, mózgu! >.<

Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (06-01-2015 o 20h20)

~

#192 06-01-2015 o 22h45

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

Ja to już chyba mam depresję. Od wigilii codziennie płacze po nocach za "przyjacielem" któremu przeszkadzało zdanie moich rodziców na jego temat i postanowił mnie "zostawić" . Najgorsze jest to że czułam do niego coś więcej niż przyjaźń i on o tym wiedział, jednak twierdzi że to wszystko jest winą moich rodziców. Do tego dochodzi to że trzeba powrócić do szkoły gdzie będę codziennie się z nim widzieć ;_;

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#193 24-01-2015 o 09h10

Miss'Fuzja
Charlotte5

Dziś są urodziny mojej koleżanki, a ja mam katar, kaszel, biegunkę i miesiączkę. :C
Jeszcze się potem okaże, że będę wymiotować. ._.

~

#194 28-01-2015 o 09h43

Miss'całkiem całkiem
Naga
...
Miejsce: Zionsville

Też wyleję tu swoje żale. Przyszedł czas na poważne zabranie się za pisanie pracy magisterskiej. Mam wrażenie, że książki z odpowiednimi fragmentami bawią się ze mną w chowanego i za wszelką cenę pragną utrudnić mi robotę. Jeszcze dojdzie do tego, że pisanie pracy zacznę od drugiego rozdziału. A czas ucieka... tik-tak...

#195 03-02-2015 o 23h49

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

A ja się załamuję, gdy pomyślę, iż ci idioci nie widzą, no naprawdę nie widzą cienkiej granicy, od której przekroczenia dzieli ich tylko malutki kroczek... No masakra... Bachory...

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#196 26-02-2015 o 21h14

Miss'Fuzja
Steno
Odliczanie do samodestrukcji: 10...9...8...
Miejsce: HotHarem- if u know.

Ale ze mnie dziecko niefartu i pierdołowatości.
Wgniotłam bratu zderzak w dwóch miejscach przy parkowaniu >........<
w dodatku zarysowałam machę i tyćkę stłukłam maskę przy lampie :`|
niby nie był zły, bo stwierdził, że przedramatyzowałam całą sprawę (bo przedramatyzowałam), ale ciągle jest mi tak strasznie przykro z tego powodu. No kurde jakby to było moje autko to nawet by mnie to nie ruszyło, ale tego jego to tak mi szkoda. W ogóle to zawsze strasznie dramatyzuję i wyje jak głupia, kiedy zniszczę własność kogoś innego. Ale no...nie umiem inaczej xd

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#197 14-04-2015 o 04h19

Miss'Żółtodziób
...

Yyy... kiedyś miałam depresje, bo w Internetach Creepypaste oglądałam. ( Teraz też oglądam, ale deprechy nie mam) xD

Ostatnio zmieniony przez Allora (14-04-2015 o 16h46)

#198 15-04-2015 o 11h33

Miss'Sensei
Ragnarook
...
Miejsce: go to sleep

mój najnowszy powód do depresji :
moja przyjaciółka która wczoraj nade mną stała i doszukiwała się siwych włosów których moim zdaniem nie mam no i oczywiście jej mówienie że kilka znalazła a za niedługo urodziny kolejne ona wie jak mnie pocieszać ale odwrotnie xD

#199 24-05-2015 o 00h19

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

1 na koniec roku z matmy w przewidywanych (T-T) W ten poniedziałek kartkówka, a 10 czerwca sprawdzian z funkcji liniowej. I z obu muszę dostać co najmniej 4, bo inaczej czeka mnie poprawka w sierpniu /modules/forum/img/smilies/petite-larme.gif

Ostatnio zmieniony przez KimKas (24-05-2015 o 00h20)

#200 24-05-2015 o 13h16

Miss'całkiem całkiem
NNatalia
...

Mam jutro klasówkę z niemieckiego, matematyki, natomiast we wtorek z historii, chemii i polskiego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/neutral.png I jeszcze muszę na czwartek przepisać cały zeszyt od wosu i nauczyć się fizyki :") Żyć nie umierać, pomyśleć, że chciałam mieć pasek.
Jeszcze wakacje coraz bliżej a ja jem za kilka osób...

http://i60.tinypic.com/abdp2.png

Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 12