Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 161

#176 03-07-2013 o 15h16

Miss'Żółtodziób
...

Zrobiło mi się dziś bardzo miło, kiedy zauważyłam, że jestem na Defiladzie Finalistek. Osobiście staram się kombinować z różnymi strojami - takimi na co dzień, jak i na większe "miss" wyjście. Myślę, że to ciekawa zabawa móc kreować różne postaci i nie ma powodu, aby mieć to komukolwiek za złe - a jeżeli już taka kreacja wypadnie groteskowo - to tylko strata takiej miss, bo najzwyczajniej w świecie nie dostanie punktu.

Ostatnio zmieniony przez Cohelia (03-07-2013 o 15h23)

#177 03-07-2013 o 15h19

Miss'ujdzie
rkwcz
...

Ashanti napisał

Rkwcz Ty tak nie wyglądasz a też rzucasz sie w oczy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Jak tylko moja miss stoi to może i tak, podobnie u Ciebie. Ale jeśli byłabym wśród finalistek i po lewej i rpawej stronie byłaby jakaś chińska księżniczka to wątpie, że byłoby mnie widać pomiędzy koronami na cały łeb i materialami do ziemi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#178 03-07-2013 o 15h22

Miss'na całego
Ashanti
...
Miejsce: Poznań

Zależy mi osobiście w ogóle nie podobają sie te kimona wielkie suknie itp i gdybyś tak jak mówisz stała między takimi to wybrałabym Twoj styl i na pewno jest wiecej takich osob /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#179 03-07-2013 o 15h25

Miss'ujdzie
rkwcz
...

Ashanti napisał

Zależy mi osobiście w ogóle nie podobają sie te kimona wielkie suknie itp i gdybyś tak jak mówisz stała między takimi to wybrałabym Twoj styl i na pewno jest wiecej takich osob /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dziękuję bardzo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Może kiedyś sie pojawie przypadkowo w finalistkach bo nie robie nic w tym kierunku xD
Teraz weszłamw  Konkurs Deco i jestem pod ogromnym wrażeniem. Masa mieszkań jest oryginalna i zasługuje na nagrodę. Było kilka takich co bez wahania dostały ode mnie ,,uwialbiam"  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

#180 03-07-2013 o 15h48

Miss'Żółtodziób
...

No cóż, niektóre osoby rzeczywiście przesadziły ze strojem, no ale co kto lubi. Ja uważam, że mój styl jest świetny i nie zamierzam go zmieniać ^^
Oceniając zwracam uwagę przede wszystkim na dobór kolorów i makijaż. Wolę te bardziej subtelne kreacje. Właściwie nie mam nic przeciwko sukienek byleby tylko była dobrze dobrana i bez natłoku niepotrzebnych dodatków.

Lubię kiedy Miss ma styl po którym zawsze można rozpoznać konkretną osobę nawet bez wyświetlania nicku. Parę takich zauważyłam i oddałam głos.

#181 03-07-2013 o 15h51

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Najważniejsze to nie zdradzać własnego zdania tylko po, by wygrać i trzymać się własnego gustu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Również jestem pod wrażeniem mieszkań, widać, że dziewczyny korzystają z forumowego poradnika, a to znaczy, że Twoja praca nie poszła na marne Rkwcz ^^

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#182 03-07-2013 o 16h00

Miss'ujdzie
rkwcz
...

Rosette napisał

Najważniejsze to nie zdradzać własnego zdania tylko po, by wygrać i trzymać się własnego gustu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Również jestem pod wrażeniem mieszkań, widać, że dziewczyny korzystają z forumowego poradnika, a to znaczy, że Twoja praca nie poszła na marne Rkwcz ^^

Bardzo mi miło czytać takie rzeczy, mam nadzieje że niektórym pomogłam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Zwyciężczyń Deco jestem najardziej ciekawa, miss mnie tak nie jarają haha /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#183 03-07-2013 o 16h07

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

rkwcz napisał

Rosette napisał

Bardzo mi miło czytać takie rzeczy, mam nadzieje że niektórym pomogłam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Zwyciężczyń Deco jestem najardziej ciekawa, miss mnie tak nie jarają haha /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Szczerze mówiąc, mam tak samo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png O wiele bardziej się wysilałam nad mieszkaniem, niż przygotowaniem jakiegoś ubraniowego zestawu.

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#184 03-07-2013 o 17h23

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

A ja zgadzam się z Cohelią. Ta gra to zabawa, można stworzyć postać, można odskoczyć od realnego świata, więc czemu by nie?
Jako heteroseksualny i niezamożny facet nie mam zbyt wielu okazji na bawienie się modą. Mogę podoradzać czasem bliskim dziewczynom, albo rysować, a poza tym poubierać miss, więc szaleję.;D Może inne osoby tutaj, te dziewczęta z przeładowanymi strojami, też z jakichś powodów popuszczają wodze fantazji.

Mieszkania faktycznie dają dużo więcej frajdy <3 Ledwo zrobiłem sobie jeden pokój i już chcę wynajmować mieszkanie, żeby urządzić więcej. I to wcale nie jest taka droga impreza - z 10 000 MM wystarczy.^ ^

#185 03-07-2013 o 17h59

Miss'Żółtodziób
...

Ok, bluzka jak bluzka, nie pasuje do końca i tłumaczyłam, że mi szkoda pieniędzy, chociaż pewnie nie rozumiecie, skoro na wszystko was stać.
W każdym razie naprawdę musi was drażnić ta bluzka, skoro od x godzin ciągle nikt mi nie dał choć 1 miss pop. Jeśli powinnam ubrać się jak wy, to powiedzcie mi to. W końcu mam na siebie za mało rażących ubrań.

#186 03-07-2013 o 18h19

Miss'OK
Aria
...

Misa, moim zdaniem, troszkę się gryzie ze spódniczką /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png To znaczy... ona jest niebieskawa a spódniczka biało-czarna. No i zobacz, na zetknięcie bluzki i spódniczki. IMO się nieco gryzie. Co nie znaczy, że jest źle, sama chciałaś podpowiedź /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Wiem, że ciuchy to koszta, ale może jednak inna bluzka albo spódniczka?

Ostatnio zmieniony przez Aria (03-07-2013 o 18h20)

#187 03-07-2013 o 18h40

Miss'Żółtodziób
...

rkwcz napisał

Rkwcz, chyba każda osoba zaglądająca na forum podłapała któryś z przedstawionych przez Ciebie pomysłów :3
Osobiście też wolę konkurs Deco - wybory miss jakoś do mnie nie trafiły, jednakże, o ile pierwszy tydzień konkursu owocował naprawdę świetnymi wnętrzami, to obecny tydzień przeraża dużą ilością salonów wyposażonych w piórnik albo  w jedną ścianę... Tylko patrzeć, jak taka pusta pieczara wygra, bo zdobędzie najwięcej "lajków"....  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

#188 03-07-2013 o 20h43

Miss'całkiem całkiem
Estera
...

Misa napisał

Ok, bluzka jak bluzka, nie pasuje do końca i tłumaczyłam, że mi szkoda pieniędzy, chociaż pewnie nie rozumiecie, skoro na wszystko was stać.
W każdym razie naprawdę musi was drażnić ta bluzka, skoro od x godzin ciągle nikt mi nie dał choć 1 miss pop. Jeśli powinnam ubrać się jak wy, to powiedzcie mi to. W końcu mam na siebie za mało rażących ubrań.

Mnie się tam podoba ;p

"Jak człowiek nie marzy umiera" - Ryszard Riedel.

#189 03-07-2013 o 20h59

Miss'wtajemniczona
Asuu
"Nie księżniczko, nie oddam ci mojego Fiata"
Miejsce: Karpacz (Jelenia Góra)

Eh... Znowu zestawy i długie suknie...
Jak ja to kocham. .-.
Chyba zagłosowałam na cztery miss jako lubię i raz na uwielbiam...
Trudno o coś co nie jest kompletem, bo większość właśnie je ma. >:

Zapraszam na mojego bloga *Klik*
//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#190 03-07-2013 o 21h13

Miss'Żółtodziób
...

Asuu napisał

Jak ja to kocham. .-.

Długie suknie są jeszcze do przeżycia - niektóre potrafią naprawdę zachwycić - zmorą są wszechobecne kimona. Co, jak co, ale stylizacje "ze wschodu" już dawno się przejadły...

#191 03-07-2013 o 21h14

Miss'całkiem całkiem
Estera
...

Asuu napisał

Jak ja to kocham. .-.

Może i dziś mam na sobie długą spódnice i gorset, ale na pewno nie są one zestawem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Ale co kto lubi, nie każdy przepada za tego typu strojami, ale są też ich zwolennicy, moim zdaniem trzeba oryginalności, by wygrać, każdy głosuje na to co mu się podoba, wiadomo.

#192 03-07-2013 o 21h16

Miss'wtajemniczona
Asuu
"Nie księżniczko, nie oddam ci mojego Fiata"
Miejsce: Karpacz (Jelenia Góra)

Dalej uważam, że zestawy są oklepane... A ciekawa stylizacja z elementami wschodu na prawdę potrafi urzec. Więc nie przekreślam tego stylu, ale gotowe komplety.

Zapraszam na mojego bloga *Klik*
//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#193 03-07-2013 o 21h29

Miss'ujdzie
Prakseda
...

Jestem już po ocenieniu wszystkich finalistek.
Tak jak większości, mnie również przejadły się już kimona.
A szkoda bo wczesniej bardzo je lubiłam. Nawet miałam zamiar mojej Miss kupić jakieś kimono ale po obejrzeniu tych wszystkich kimonowatych Miss - odechciało mi się. Może kiedyś, gdy szał na te kimona minie, dam się na jakieś skusić, bo same w sobie są ładne.

Znowu pełno Miss w czerni. Lubie czerń. Nawet bardzo. Ale, wbrew pozorom, jest to trudny kolor do stworzenia stylizacji, która by nie była kiczowata.

Długie suknie są OK. Nie kazda długa suknia jest od razu gotowym zestawem. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Wiele sukien jest rozdzielonych na spodnice i bluzkę co daje dodatkowe pole do popisu w tworzeniu własnej sukni.

Poza tym ja akurat lubie gotowe zestawy. W umiarze, oczywiście.

I jeszcze... eee...  tak się rozpisałam, że zapomniałam o czym dokładnie chciałam napisać ^ ^".

#194 03-07-2013 o 21h52

Miss'Żółtodziób
...

Prakseda napisał

Jestem już po ocenieniu wszystkich finalistek.
Tak jak większości, mnie również przejadły się już kimona.
A szkoda bo wczesniej bardzo je lubiłam. Nawet miałam zamiar mojej Miss kupić jakieś kimono ale po obejrzeniu tych wszystkich kimonowatych Miss - odechciało mi się. Może kiedyś, gdy szał na te kimona minie, dam się na jakieś skusić, bo same w sobie są ładne.

Znowu pełno Miss w czerni. Lubie czerń. Nawet bardzo. Ale, wbrew pozorom, jest to trudny kolor do stworzenia stylizacji, która by nie była kiczowata.

Długie suknie są OK. Nie kazda długa suknia jest od razu gotowym zestawem. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Wiele sukien jest rozdzielonych na spodnice i bluzkę co daje dodatkowe pole do popisu w tworzeniu własnej sukni.

Poza tym ja akurat lubie gotowe zestawy. W umiarze, oczywiście.

I jeszcze... eee...  tak się rozpisałam, że zapomniałam o czym dokładnie chciałam napisać ^ ^".

W pełni się zgadzam z koleżanką powyżej. Mnie także zbrzydły już kimona. Ja mam pełno pomysłów na styl, ale czasem jak mam zły dzień nie zbyt ładnie wygląda moja Miss..Jednakże po ocenieniu finalistek..życzę powodzenia! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#195 03-07-2013 o 22h06

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Zestaw wyjęty żywcem ze sklepu, tym bardziej w jednym kolorze, z pewnością nie zasługuje na miejsce na podium, nawet jeśli sam w sobie jest śliczny. Zestawy mieszane już pokazuję inwencję twórczą i takie zasługują na bycie docenionym, o ile są dobrane z rozmysłem <3

#196 03-07-2013 o 22h11

Miss'na całego
Ashanti
...

Te głosy co dostajemy teraz po wyzerowaniu to nie są głosy które dostajemy jako finalistki w defiliadzie tak ? Rozumiem, że one nie są teraz nam pokazywane ?

#197 03-07-2013 o 22h18

Miss'całkiem całkiem
Estera
...

Ashanti napisał

Te głosy co dostajemy teraz po wyzerowaniu to nie są głosy które dostajemy jako finalistki w defiliadzie tak ? Rozumiem, że one nie są teraz nam pokazywane ?

Są nam pokazywane, oczywiście.

#198 03-07-2013 o 22h26

Miss'ujdzie
Prakseda
...

Gdzieś tu na forum czytałam, że finalistki nie widzą ile punktów dostają* aby wygrana była niespodzianką.

* tu w znaczeniu "mają w danej chwili"

Ostatnio zmieniony przez Prakseda (03-07-2013 o 22h27)

#199 03-07-2013 o 22h28

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Właśnie też słyszałam, że to co się wyświetla na profilu to punkty z defilady, nie z finału. Żeby było większe zaskoczenie i żeby się dziewczyny nie prosiły o więcej głosów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (03-07-2013 o 22h29)

#200 03-07-2013 o 22h29

Miss'na całego
Ashanti
...

Dokladnie chodzi mi o te głosy które dostajemy jako finalistki. Czy to sa te głosy które pokazują nam się teraz w Miss pop po wyzerowaniu ?

Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 161