Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 24-11-2013 o 09h25

Miss'całkiem całkiem
Monika79
Mam 27 lat.
Miejsce: Chojnice

Miło mi was poznać.Postanowiłam się wam przedstawić.Nazywam się Dominika Kocham zwierzęta,moją pasją jest jazda konna i śpiew.Kocham śpiewać.Marzę by wystąpić w programie pt.,,Mam Talent".Ale jak o tym marzę to jest mi smutno ,bo wiem że to nie możliwe.jeśli chcesz mnie bardziej poznać i się czegoś więcej dowiedzieć to napisz mi wiadomość prywatną.Chętnie przyjmę do znajomego więc poznajmy się bliżej.Jak macie pytania to też chętnie odpowiem.Więc zapraszam.Bardzo chętnie także pomogę w grze początkującym,oraz wyjaśnię problemy w grze.Gram dość długo w tą grę więc pojęcie i orientację mam. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Jak chcecie poczytać trochę tekstu piosenki którą układam to napiszcie.Wystawię parę piosenek na wystawę.Niestety melodii nie idzie przedstawić ale tekst idzie więc piszcie. /modules/forum/img/smilies/epingle.gif
Pozdrawiam serdecznie wszystkie Miss które przeczytały ten wątek. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Monika79 (27-11-2013 o 19h14)

Paulina

#2 24-11-2013 o 11h34

Miss'Żółtodziób
...

Ooo, miło Cię poznać. Czym się zajmujesz na co dzień? Jaką muzykę lubisz najbardziej?

#3 24-11-2013 o 11h36

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Na prawdę masz 27 lat? Bo jakoś trudno mi w to uwierzyć. Na Twoim miejscu nie zdradzałabym nazwiska tak od razu. Kim w takim razie jesteś z zawodu i gdzie pracujesz? Czemu piszesz, że Twój udział w programie "Mam Talent" jest niemożliwy? Zawsze warto spróbować, a nie z góry zakładać, że się nie uda. Miło Cię poznać. Pozdrawiam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#4 27-11-2013 o 21h24

Miss'Żółtodziób
...

Cohelia napisał

Ooo, miło Cię poznać. Czym się zajmujesz na co dzień? Jaką muzykę lubisz najbardziej?

Mam pracę zawodową a moją umiejętnością i pasją jak mówiłam jest śpiewanie.Lubię muzykę która coś mówi.Pełną emocji.Tak samo jak Kinga Zdybel. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#5 27-11-2013 o 22h27

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Niech mnie modki nie biją, ale już nie Violetta lat 17 mieszkająca w Błenos Ajres w Hiszpanii? XD
Poza tym, chyba Ci się multi pochrzaniły skoro wątek zaczęty z jednego nicka, odpowiedź z drugiego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#6 27-11-2013 o 23h17

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Ooo faktycznie :-P

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#7 03-12-2013 o 17h58

Miss'całkiem całkiem
Monika79
Mam 27 lat.
Miejsce: Chojnice

Julia21 napisał

Cohelia napisał

Mam pracę zawodową a moją umiejętnością i pasją jak mówiłam jest śpiewanie.Lubię muzykę która coś mówi.Pełną emocji.Tak samo jak Kinga Zdybel. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Witaj droga Julio21.Nie odpowiadaj proszę za mnie.Ja tutaj się przedstawiłam.Jeśli chcesz mówić o sobie to zausz własny wątek. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Paulina

Dyskusja zamknięta

Strony : 1