Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 25-09-2013 o 23h07

Miss'nieobczajona
Lilithia
...
Miejsce: Olsztyn

Witam!
Naskrobawszy trzy posty zauważyłam, że nie raczyłam się przedstawić. Nadrabiam to jednak szybciutko!
Właściwie mój opis znajduje się na mojej stronie miss. Nie będę więc rozwlekać tematu.

Jeśli macie jakieś dodatkowe pytania, śmiało pytać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Witam raz jeszcze i pozdrawiam!

(boszz... ta emotka jest cudna /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif )

#2 28-09-2013 o 08h06

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Jakie książki lubisz czytać? Wiążesz przyszłość z dziennikarstwem? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3 28-09-2013 o 21h31

Miss'nieobczajona
Lilithia
...

Jakie książki lubię czytać. Począwszy od fantastyki, psychologiczne, kryminalne, zakończywszy na erotykach. Właściwie trudno określić jeden typ. Czytam wszystko co mi wpadnie do ręki (nawet Harlequiny)
Oczywiście. Bardziej niż ze sztukami plastycznymi, chociaż ciągle gdzieś się w moim życiu plączą. Chciałabym zrobić magisterkę już nie z samego dziennikarstwa, a z fotoreporterstwa i dążyć w tą stronę.
Tak szczerze, to kręci mnie praca w mediach, nawet gdybym musiała gadać bzdury, jakimi teraz jesteśmy karmieni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#4 28-09-2013 o 22h51

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Już Cię lubię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Też czytam wszystko, włączając etykietki na szamponach po estońsku. Niektóre harlequiny wcale nie są takie złe, prawda?
Fotoreportaż... Fajna działka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Na pewno sztuki piękne przydadzą Ci się w pracy dziennikarskiej, bo to w końcu twórcza robota. A media gdzie? Bardziej poważne programy publicystyczne czy raczej telewizja śniadaniowa, typowo pod rozrywkę? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#5 30-09-2013 o 09h54

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Zgadzam się, że etykiety szamponów itd. to bardzo ciekawe lektury /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#6 01-10-2013 o 10h52

Miss'nieobczajona
Lilithia
...

Oczywiście, że sztuki plastyczne przydadzą mi się w pracy.
Etykiety na szamponach to lektura przednia. Zwłaszcza jak się siedzi na kiblu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Jakie media? Raczej poważne programy, wiadomości, najlepiej na wyjazdach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Telewizja śniadaniowa mnie nie pociąga. Jestem zbyt kontrowersyjna, żeby tworzyć typową, komercyjną rozrywkę.

#7 01-10-2013 o 19h17

Miss'Żółtodziób
...

Witaj. Niektórzy nakskrobawszy 48 postów zorientowali się, że się nie przedstawili. Ale niektóre osoby mnie znają, ba raczej lubię pisać na forum. Co cię zciągnęło na tę stronkę? Jakie perfumy lubisz?

#8 03-10-2013 o 17h36

Miss'nieobczajona
Lilithia
...

Co mnie tu przyciągnęło.. Ciekawość. Jak mam w opisie na stronie mojej miss, przybyłam tu przez SF. Grałam też trochę w cromimi, ale bardzo szybko mi się ta gra znudziła. MF jest, jak uważam, najciekawszą grą od Beemoov.

Jakie perfumy lubię? Swego czasu zakochana byłam w zapachu wanilii, ale niestety nie mogę odnaleźć TYCH magicznych perfum, które mnie zauroczyły. Aktualnie używam Playboy Rock. Są to perfumy drapieżne i pasują do mojego dość ostrego, surowego charakteru.
Mam fioła na punkcie zapachów. Odkryłam to po przeczytaniu "Pachnidła". Tak bardzo wczułam się z bohatera, że przez jakiś czas, po przeczytaniu książki, odczuwałam jakby otaczający mnie świat był niematerialny. Jakby składał się z samych zapachów i barw. Po dziś dzień nienawidzę słów drzewo, kwiat, trawa. Są zbyt płytkie, nie oddają prawdziwego piękna.

#9 03-10-2013 o 18h18

Miss'Żółtodziób
...

Co prawda ja potrafię wyczuć jaka będzie niedługo pogoda. W moim mieście niedługo spadnie śnieg, bo pachnie zimą. Mam bardzo czuły nos, a wyszkoliłam go wąchając kwiaty i książki i wszystko co mnie interesuje i otacza. Nawet  już rok po takim wyczuwa się specyficzny zapach danej pory roku, a ja wyczuwałam ostatnio śnieg. Pijesz herbatę?

#10 04-10-2013 o 20h03

Miss'nieobczajona
Lilithia
...

Pijam. Aktualnie cały czas Rooibosa waniliowo-miodowego. Bardzo lubię herbaty. Kiedyś piłam taką o smaku truskawki ze śmietaną (niesamowity smak). Niestety już nigdy jej nie widziałam w żadnym sklepie.. Zbyt często tak mam O.o

#11 04-10-2013 o 20h42

Miss'Żółtodziób
...

Heh ja piłam o smaku truskawkowego sernika. Zakochałam się w smaku i tak jak ty po zużyciu nie mogłam znaleźć w żadnym miejscu. Niestety to tak z tymi dobrymi herbatami bywa. Składasz origami? Oglądasz anime?

#12 05-10-2013 o 10h25

Miss'nieobczajona
Lilithia
...

Nie składam origami. Jakoś nigdy mnie to nie interesowało.

Nie jestem jakąś wielką fanką M&A. Od czasu do czasu, kiedy ktoś mi podsunie ciekawy tytuł to obejrzę.

#13 05-10-2013 o 10h53

Miss'ujdzie
MissJuliaDorosz
...
Miejsce: Rzeszów

Witaj. Życzę miłej gry i powodzenia. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

https://fbcdn-dragon-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s128x128/851584_144885072352426_710267237

#14 05-10-2013 o 11h00

Miss'Żółtodziób
...

Yhm. Ja na początku też tak robiłam. Z czasem zaczęłam sama znajdywać fajne anime, które mi się zaczęły podobać. Do tego potrzeba czasu... Niestety... Jeszcze nie do końca znajduję anime i to mnie przygnębia.
O jakiej porze roku się urodziłaś?

#15 11-10-2013 o 10h30

Miss'Fuzja
Jessica23
...

Lilithia napisał

Etykiety na szamponach to lektura przednia. Zwłaszcza jak się siedzi na kiblu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

O to mi chodziło, ale nie chciałam być tak bezpośrednia haha  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif
Piątka!

#16 20-10-2013 o 12h41

Miss'nieobczajona
Lilithia
...

Kiedyś szukałam namiętnie nowych tytułów anime, ale z czasem po prostu mi się to znudziło. Dziś traktuje to jak serial/ film. Kiedy mam czas to trzasnę coś i tyle. Nie oglądam tasiemców (mówię tu o anime, bo z seriali mam kilka tasiemców, które namiętnie śledzę).

No tak.. ja zwykłam nie czytywać na kiblu etykiet od chemii. Od kiedy mam moje Maleństwo (a tak nazywa się mój notbook) to raczej chadzam z nim wszędzie. Kilka razy prawie by się ze mną wykąpał w wannie.. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

#17 21-10-2013 o 12h05

Miss'Fuzja
Jessica23
...

Haha :-) ja utopiłam kilka komórek w wannie więc doskonale Cię rozumiem :-P

#18 22-10-2013 o 16h25

Miss'OK
Aria
...

O siema, wreszcie ktoś z okolicy. Jestem spod Olsztyna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#19 24-10-2013 o 21h25

Miss'nieobczajona
Lilithia
...

To witam koleżankę z okolic /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ja jeszcze nie utopiłam telefonu. I (tfu tfu, na psa urok) mam nadzieję, że to się nie stanie.

#20 25-10-2013 o 14h07

Miss'Żółtodziób
...

Jessica23 napisał

Haha :-) ja utopiłam kilka komórek w wannie więc doskonale Cię rozumiem :-P

W wannie... Ba! Moja dostała zaszczyt wykąpania się w toalecie! Jak i również moja piżama... Można tam znaleźć wiele ciekawych rzeczy... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#21 27-10-2013 o 09h31

Miss'Fuzja
Jessica23
...

Piżama ? Zamieniam się w słuch /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#22 28-10-2013 o 16h57

Miss'nieobczajona
Lilithia
...

Ja również z chęcią tą historię poznam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#23 31-10-2013 o 18h37

Miss'Fuzja
Paululusia
~ As long as I have a want, I have reason for living. Satisfaction is dead. ~
Miejsce: Sosnowiec

Witam, witam, przepraszam że wcześniej nie zawitałam, ale już zamieniam się w... - hej! nie słuch! przecież ona to napisze, nie powie! hmm.. - no to w cośtam się zamieniam. xd

Ostatnio zmieniony przez Paululusia (31-10-2013 o 18h38)

#24 24-11-2013 o 09h07

Miss'całkiem całkiem
Monika79
Mam 27 lat.
Miejsce: Chojnice

Witaj.Miło nam Cię poznać.Zaraz do Ciebie zajrzę.Ciekawe czy masz jakieś zainteresowania.Pozdrawiam Cię serdecznie.

Ostatnio zmieniony przez Monika79 (24-11-2013 o 09h08)

Paulina

#25 02-12-2013 o 22h29

Miss'nieobczajona
Lilithia
...

A no mam zainteresowania. Ogrom zainteresowań i potworny charakter ^^ Połączenie wspaniałe, bo to co we mnie potworne pomaga mi rozwijać siebie.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1