Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 28-10-2013 o 18h47

Miss'Żółtodziób
Devaila
...

Powiedzmy sobie wprost:
Ja nie lubię kredek, one nie lubią mnie.

A tak na serio, witam wszystkich~ ^ ^

Gra liczy, że jestem tutaj od 24 dni (bez niej nawet bym nie wiedziała), a dopiero teraz wpadłam na to, by się przedstawić. Nie przedłużając, na imię mi Sylwia, jednak najczęściej wołają na mnie Redzia, Kami, Deva, Kedavra albo Lexi, ewentualnie Sysia (i też na to reaguje najbardziej ^ ^').

Niezbyt wiem co mogę o sobie powiedzieć... lubię czytać książki i mangę, rysować, pisać powieści, grać (co zresztą widać), słuchać muzyki, oglądać anime, śpiewać... i to chyba tyle. A przynajmniej na ten moment to wszystko co pamiętam xD

W razie jakichś pytań proszę się nie krępować, nie gryzę... zazwyczaj >D

#2 30-10-2013 o 17h12

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Jejku strasznie dużo tych przezwisk, niektórych nie umiała bym nawet wymówić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png 24 dni - to bardzo dobry czas na przedstawienie się, wtedy jest już większa szansa, że zostaniesz z nami na dłużej. Masz jakieś zwierzęta ?

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#3 30-10-2013 o 21h00

Miss'Żółtodziób
Devaila
...

Bo to zależy kto jak mnie poznał /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Sysia - nazywa mnie tak kuzynka, a z kolei dajmy na to Kami, mój chłopak xD

Heh, właśnie tak wpadłam na to, by w ogóle wejść na forum, bo niby gram i gram, ale jakoś mnie nie ciągnęło, bo.... nie wiem czemu ^ ^' Przyciągnął mnie dział z twórczością chyba xD

Mam psa, dokładniej Siberian Husky o imieniu Shaiya :3

#4 25-11-2013 o 17h44

Miss'Żółtodziób
...

Skąd jest ta dziewoja z ava i sygny. Nawet ładna choć zdaje się o niezbyt przyjemnym charakterze.
Oglądałaś Soul Eater?
Wchodzisz też czasami na inne fora?
Piszesz bloga?

#5 26-11-2013 o 22h04

Miss'Żółtodziób
Devaila
...

Minionka napisał

Skąd jest ta dziewoja z ava i sygny. Nawet ładna choć zdaje się o niezbyt przyjemnym charakterze.

To Reisen Udongein Inaba z Touchou /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Minionka napisał

Oglądałaś Soul Eater?

Przyznam się bez bicia, że obejrzałam chyba 1, może 2 odcinki i jakoś tak się zagubiło i nie widziałam dalej ^ ^'

Minionka napisał

Wchodzisz też czasami na inne fora?

Głównie na fora PBF.

Minionka napisał

Piszesz bloga?

Powiem tak, mam bloga o tematyce yaoi, ale ostatnio nie mam zbyt czasu, by pisać przez szkołę ._.

#6 27-11-2013 o 17h16

Miss'Żółtodziób
...

Jej fanki yaoi łączmy się! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Dobra nie będę się rozpisywać w temacie yaoi gdyż jeden kolega właśnie zaczął się o mnie dbać gdyż rysowałam mangę yaoi na przyrodzie.
Sylwia? Ładne imię tak ma na imię siostra mojej najlepszej koleżanki dlatego to imię najczęściej kojarzy mi się z blond włosami, farbą do włosów, dużym biustem i okularami.
Jaki styl muzyki preferujesz? Ja osobiście jestem zakochana w J-Rocku a szczególnie tą odmianą J-Rocka stosowaną do openingów w anime. Jakoś za endingami nie przepadam.
Miło cię poznać i powodzenia życzę ^^

#7 27-11-2013 o 19h29

Miss'Żółtodziób
Devaila
...

Yay~! Yaoi rlz~! x3
To ładne masz akcje xDDD

MakaAlbarn napisał

Sylwia? Ładne imię tak ma na imię siostra mojej najlepszej koleżanki dlatego to imię najczęściej kojarzy mi się z blond włosami, farbą do włosów, dużym biustem i okularami.

Blisko xD Owszem, zgadzają się blond włosy i okulary, ale farby nie ma szans bym dotknęła, bo zbyt lubię swoje włosy + biust wystarczy mi taki jaki mam xD

MakaAlbarn napisał

Jaki styl muzyki preferujesz? Ja osobiście jestem zakochana w J-Rocku a szczególnie tą odmianą J-Rocka stosowaną do openingów w anime. Jakoś za endingami nie przepadam.

U mnie to różnie. Osobiście jestem w stanie słuchać praktycznie każdego rodzaju muzyki, pod warunkiem, że mi się spodoba sama piosenka :3
Openingi zwykle są fajne xD Ale czasem znajdzie się też perełka w endingu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

MakaAlbarn napisał

Miło cię poznać i powodzenia życzę ^^

Dziękuję~

#8 27-11-2013 o 19h36

Miss'Żółtodziób
...

Fakt są wyjątkowe endingi. Mi się jeden jedyny w Amnesji spodobał innych po prostu nie tknę. Z drugiej jakości moich półek można ściągnąć pierwszy i drugi ending Soul Eater, które jakoś trawię.
Czyli imię Sylwia wciąż będzie mi się kojarzyło z jednym i tym samym ^^
Jakie uprawiasz sporty?

#9 27-11-2013 o 19h56

Miss'Żółtodziób
Devaila
...

ja to już nawet nie pamiętam, które to są endingi, a które nie xD
Wiadomo, nie podpisuje drukowanymi literkami 'To jest ending' xD

MakaAlbarn napisał

Czyli imię Sylwia wciąż będzie mi się kojarzyło z jednym i tym samym ^^

Na to wygląda x)

MakaAlbarn napisał

Jakie uprawiasz sporty?

Liczy się granie i bieganie w MMO? xD A tak na serio, raczej niezbyt jestem za sportami. Mam lekkie problemy z sercem i wzrokiem, przez co nie mogę niektórych rzeczy robić ._.

#10 27-11-2013 o 20h02

Miss'Żółtodziób
...

Wiesz ja problemów z sercem nie mam, ale okulary dopiero za dwa tygodnie dostanę przez co jak do mnie piłka w kwadrancie leci złapać nie mogę, bo nie wiem która jest prawdziwa. xD
Jakie yaoi obejrzałaś? Ja na razie siedzę i biadolę nad Enzai.

#11 27-11-2013 o 20h25

Miss'Żółtodziób
Devaila
...

Nom, ja mam jeszcze nie tyle wade (oba oczy na minusie + cylindry), co wrodzone niedowidzenie xD No cóż, jak szaleć to konkretnie xD

MakaAlbarn napisał

Jakie yaoi obejrzałaś?

O matko... tytułami nigdy nie pamiętam...Tym bardziej jesli chodzi o rozdzielenie co było anime, a co mangą, ale najwyżej podam wszystko co pamiętam xD
Enzai widziałam, tylko niestety nie całe, bo potem nie miałam czasu ^ ^' Ogólnie zaczynałam lekko, bo od:
-Loveless (gdzie prawie nic nie ma),
-Junjou Romantica,
-Boku no Pico (niestety XD),
-Fish in the Trap (jesli nie pomyliłam sie w tytule),
-Kirepapa,
-Level C,
-Okane ga Nai.

Co tam jeszcze...
-Sukisho,
-Papa to Kiss in the Dark,
-Angel's Feather.

Przyznaje się, że nie pamiętam po prostu reszty, ale chyba nie wymieniłam żadnej mangi. Poza tymi gdzie sa też ekranizacje jak pozycja JR, BnP. Mang jest o wiele więcej, bo ciągle jakieś nowe dochodzą, ale chyba bym musiała cały laptop przeszukać, by znaleźć wszystkie ^ ^'''
Jak to się mówi 'więcej grzechów nie pamiętam' xD

#12 29-11-2013 o 15h46

Miss'Żółtodziób
...

Wiesz jak na mnie to naprawdę dużo obejrzałaś ^^
Co najbardziej lubisz jeść i pić?
Nie gniewaj się za takie pytanie, ale nie chcę zostawić Cię samej, a wena poszła sobie daleko gdzieś i nie mam pomysłu na jakieś oryginalniejsze pytanie, a takie zawsze pytaniem jest. ^^

#13 30-11-2013 o 20h31

Miss'Żółtodziób
Devaila
...

Aj tam dużo, po prostu miałam na to jakieś... 7 lat xD

MakaAlbarn napisał

Co najbardziej lubisz jeść i pić?

Co ja lubie jeść... głównie owoce, tj. porzeczki, cytryny, grejpfruty, mandarynki, pomarańcze, winogrona... Napoje tylko gazowane, ew. soki z tych owoców co wymieniłam. No czasem marchwiowe, bo też dobre xD

I nie mam się o co gniewać naprawdę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Żeby tak było byś naprawdę musiała się postarać, bo mam raczej naprawdę anielską cierpliwość, chociaż jak ktoś dobrze trafi to... xD

Dyskusja zamknięta

Strony : 1