Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 24-11-2013 o 23h13

Miss'Żółtodziób
...

Hej!

Jak widać, jestem nowa. Wypadałoby się przedstawić, więc nazywam się Katrina ale wszyscy mówią mi Jasmine lub Rose (czasem po prostu Róża). Interesuje się muzyką, szczególnie Azjatyckich wykonawców (uwielbiam J-rocka, ale nienawidzę k-popu). Kocham Versailles i The GazettE <3 A także fanka Paramore, Dir En Grey, Aicle, Bring Me The Horizont, Thousand Foot Krutch, Black Veil Brides i Maon Kurosaki. Od najmłodszych lat jeżdżę konno i kocham ten sport. Codziennie mam styczność z tymi pięknymi stworzeniami i mogę się pochwalić że nawet sama je posiadam. Moim ulubionym kolorem jest fioletowy, szary, czarny, czerwony, biały, złoty i platynowy.
Uwielbiam mangę&anime <3
Z charakteru osoba miła, towarzyska, przyjazna - niezwykle optymistyczna, a także naprawdę wygadana.
Przyjmę wszystkie zaproszenia do znajomych, a także chętnie odpowiem na wiadomości <3  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2 25-11-2013 o 13h00

Miss'Żółtodziób
...

Witamy u nas. Kolejny otaku dołączył do wspólnoty missek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Zastanawia mnie kim jest pani (chyba pani) na twoim avatarze i sygnie...
Może mnie oświecisz? ^^
Jaka jest twoja ulubiona seria anime?

#3 25-11-2013 o 15h22

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Hej miło Cię poznać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jak mogę to dam Ci taką małą radę, Twoja sygnatura jest bardzo ładna, ale zbyt duża, też kiedyś taką miałam i kazali mi zmienić, więc Cię uprzedzam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#4 27-11-2013 o 20h54

Miss'Żółtodziób
...

Minionka napisał

Witamy u nas. Kolejny otaku dołączył do wspólnoty missek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Zastanawia mnie kim jest pani (chyba pani) na twoim avatarze i sygnie...
Może mnie oświecisz? ^^
Jaka jest twoja ulubiona seria anime?

To jest pan ;3 Ś.P Jasmine You z Versailles. ;3

Ostatnio zmieniony przez JasmineRose (27-11-2013 o 20h55)

Dyskusja zamknięta

Strony : 1