Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 02-11-2013 o 21h54

Miss'Żółtodziób
ewciaaa1
...
Miejsce: Gdańsk

Cześć mam na imię Marzena ale, że go nie lubię w nazwie mam Ewa bo to moje ulubione./vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Mieszkam w woj.pomorskim, mam 14 lat chodzę do 2 kl gim o profilu cheerleaders.
Lubię śpiewać choć nie umiem  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png , tańczyć, czytać, pisać opowiadania o 1D na blogu.
Moimi idolkami są najwspanialsze 2 piosenkarki na świecie czyli Ewa Farna ♥ i Miley Cyrus ♥.
Lubie One Direction, Justin'a Bieber'a.
Gram też w Słodki Flirt.
Nie jestem za bardzo interesującą osobą do opisywania więc to tyle na razie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
/modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

#2 24-11-2013 o 08h56

Miss'całkiem całkiem
Monika79
Mam 27 lat.
Miejsce: Chojnice

Witaj
Miło mi Cię poznać.Fajnie że masz różne zainteresowania i pasje.Ja też mam marzenia ale jak o nich myślę to chce mi się płakać bo są nie możliwe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png .
Pozdrawiam.

Paulina

#3 25-11-2013 o 17h39

Miss'Żółtodziób
...

Witaj. Jak widać jesteś fanką Justina Biebera i za to cię podziwiam. Choć bardziej podziwiam osoby takie jak ja które nie słuchają JebJeb na okrągło, ale tolerują go czyli po prostu nie mają własnego zdania na ten temat.
Jak widać na ava masz Ewę Farnę przez co zanim doczytałam się początku już zrozumiałam, że nie musisz mieć na imię Ewka.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1