Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 13-10-2013 o 14h54

Miss'nieobczajona
Leyzii
...

Cześć Dziewczęta!  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif

Jestem Luiza dla znajomych Leyzii. Mów mi Leyzii  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

Mam naście lat.
Nikt dokładnie z gry nie wie ile mam lat. Jeśli Luiza to dla niektórych mam 19-20 lat   /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif Od razu Was wyśmiewam jeśli tak myślicie. Z tego iż mam 14-16 lat (zgadujcie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png ) potwierdzam iż :

- Gram w Cromimi (Kastelo) i w Słodki Flirt (Zuzio1).
- Mam Facebooka, Twittera i Naszą Klasę.
- Mam aktualnie pięć psów rasy pinczera miniaturowego (Mudżyn, Krawacika, Gwiazdka (małe :c) , Zuzia i Piko (dorosłe psindy :3 ))   /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif
- Mam GG.
-Zainteresowania:
-telefony.
-gry.
-słodycze.
-książki.
-fotografia.
-psy.

O resztę pytaj. Buziaki!  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

Ostatnio zmieniony przez Leyzii (24-10-2013 o 16h01)

#2 13-10-2013 o 16h27

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

A może napisałabyś coś o swoich zainteresowaniach? Bo z Twojej poprzedniej wypowiedzi można tylko uczepić się tematu o psach, a to trochę mało.

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#3 13-10-2013 o 20h29

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Proponuję mianować Erin nowym moderatorem jeśli tylko potencjał kadrowy okaże się zbyt szczupły /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ja odwołam się właśnie do... psów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Do Autorki : Jak zapanować nad takim małym zoo? 5 psów one muszą być wszędzie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#4 14-10-2013 o 13h03

Miss'na całego
Kosia1
...
Miejsce: Kraków

Dobre pytanie, Jessica. Ja mam jednego psa i ciężko czasem go ogarnąć, dlatego pięć psów w domu... podziwiam. Chyba, że Leyzii trzyma je ciągle w ogrodzie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#5 24-10-2013 o 16h00

Miss'nieobczajona
Leyzii
...

To są domowe psy. Są małe i z resztą cały czas śpią albo leżą. łatwo jest nad nimi zapanować. Jak wyjeżdżam gdzieś to je wypuszczam na kilka minut. A z maleństwami to da się radę zapanować. Jak mnie i rodziców nie ma w domu przez 2-3 dni co czasami niestety się zdarza przychodzi koleżanka mamy. Ufamy jej. Zawsze je karmi. No cóż. Zoo. To nie takie określenie. Raczej... Hm... Hodowla. Nie mam jej założonej, więc nie mają rodowodu. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Bardzo polecam takiej rasy psy. Tylko jak ma się małe radzę się zabezpieczyć w mopa ewentualnie papier /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#6 24-10-2013 o 18h40

Miss'Żółtodziób
...

Dzięki za radę, chcę się zaopatrzyć w takiego małego psiaka. Od telefonu czasami rodzice odcinają oni nie znają potrzeb nastolatki!  Leyzii mi się kojarz z angielskim wyrazem lazy a on oznacza leniwy. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Nie żebym miała coś odnoście ciebie bo tego nam jeszcze nie powiedziałaś. A właśnie skąd się wzięło twoje przezwisko, bo wątpię żeby właśnie od słowa leniwy...  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#7 26-10-2013 o 13h17

Miss'Żółtodziób
...
Miejsce: Roma

Mam kilka pytań. :

-czemu interesujesz się fotografią?
-ile masz dokładnie lat?
-jakie książki czytasz?
-oglądasz mangę?
-od ilu grasz w MissFashion?
-jakie kolory lubisz?
-miałaś kiedyś chłopaka?

&,& to wszystko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

#8 26-10-2013 o 13h34

Miss'nieobczajona
Leyzii
...

Minionka : fajnie,że chcesz mieć małego pupila. Polecam pinczery miniaturowe, Yorki albo Mopsy. Pinczery nie śmiecą (aż tak bardzo),ale potrzebują dużo ruchu, jeśli mieszkasz w bloku wyprowadzaj je często (pięć razy w przeciągu tygodnia). Może mieszkasz w domu jednorodzinnym i masz ogródek to kup im jakieś zabawki (gryzaki, piłeczki) i ucz ich bawić. Wypuszczaj je wtedy często. A co do mojego przezwiska Leyzii to od imienia Luiza. Nie chcieli mnie nazywać Leuz. To dla nich znaczyło niebezpieczeństwo. Pani tłumaczyła im na niemieckim czy na francuskim, że to znaczy niebezpieczeństwo. I zostało Leyzii. Jestem trochę leniwa. No cóż... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Leksi14: -interesuję się fotografią,ponieważ zdjęcia mnie uspokajają.
-sprawdź profil. 14 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
-przygodowe, kryminały i... fantasty.
-niet.
-od 15 października 2013.
-fiolet, czerwień i czerń.
-to trochę osobiste pytanie,ale N I E.

#9 29-10-2013 o 18h35

Miss'Żółtodziób
...
Miejsce: Roma

Och... Szkodaaa. Ja już miałam :3 Ile masz lat? Jakaś ty stara! Ja mam 12. Ja wolę... romantyzm. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#10 31-10-2013 o 11h56

Miss'nieobczajona
Leyzii
...

Leksi14: Nie chcę i nie chciałam mieć chłopaka za czasu Twej młodości. Twój nick może wprowadzić trochę mętliku w głowie. Nie lepiej Cl było zrobić Leksi12? Romantyzm w Twoim wieku? No nie sądzę żeby to było doskonałe książki wobec Ciebie Kochana /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ja nie jestem stara. Jestem starsza o 2 lata od Ciebie. Chyba jesteś zazdrosna,że piszesz, iż jestem stara.
Pozdrówka. Leyzii.

#11 31-10-2013 o 19h59

Miss'Żółtodziób
...

Ty jesteś stara? O.o Lepiej się cieszyć młodością póki można. Zastanawiam się nad Pińczerem albo Yorkiem. W oko też mi wpadła rasa Cavaler King Charls Spaniel. Podobno Chiuauy są odradzane. Dlaczego według ciebie?

#12 01-11-2013 o 20h44

Miss'nieobczajona
Leyzii
...

Chiuauy są odradzane może dlatego, iż się trzęsą. Takiej rasy psy są sweet, ale się trzęsą z ciepła i z zimna. Pinczery mają tak samo, np. mój Piko się też trzęsie pod kocem, Zuzia przy grzejniku. Pinczery i Chiuauy są "rodziną dalszą" z wielkości i z podobnego zachowywania się. Tak na prawdę Pinczery pochodzą od Dobermana.
Co do Yorków. Yorki mają dużo sierści, o którą trzeba dbać. Często trzeba je zatem myć. Chyba co dwa tygodnie. Yorki są słodkie, gdy mają kokardki. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jeśli znasz kogoś co ma Yorki spytaj się jak takiej rasy psy się zachowują. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Mojej mamy koleżanka ma Yorka i to takiego fajnego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Cavaler King Charls Spaniel są słodkie. Takiej rasy pies przypomina mi moją ulubioną bajkę z dzieciństwa "Zakochany Kundel". Jest tez jakaś bajka o Szarpej czy jakoś tak i tam jest takiej rasy piesek. Chętnie sobie bym takiego kupiła, ale niestety, rodzice nie pozwalają na duże psy w domu. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Trzeba je także wyprowadzać. Ale nie bój się! One nie są duże /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Nie miałam nigdy Cavaler King Charls Spaniel i Yorka. Nigdy. Ja się uczę z różnych ksiąg o tematyce psów. Uczę się także z internetu. Polecam się na przyszłość. Może przejdziemy z tym na wiadomości prywatne? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#13 25-11-2013 o 17h31

Miss'Żółtodziób
...

Wiesz mówią że Yorki mało jedzą dużo szczekają. W sumie z tym że mało jedzą to dobrze bo mama mówi że nie chce się jej wydawać pieniędzy na dużo karmy.
W sumie ostatnio widziałam Yorka i malutkiego teriera. Ten drugi szczekał jak szalony, a York się oblizywał i stawał tylko na dwóch łapkach.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1