Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 31-10-2013 o 16h05

Miss'Żółtodziób
...

Jesztem Suotką lolitką i zawwwwsze nią będę awwww
moje życie to moda, moda i moooooda!!! /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  zawsze będę i byłam i będę heheh najpiękniejszaaaa <333
mam w domciu lomci ciomciu  pełno ciuszkó /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png)))))) dwie szafeczki aszszssz!!!  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif piszcie mje cosik tam modeleczki ;33333
pogadolimy sobie ;****

#2 31-10-2013 o 16h22

Miss'Żółtodziób
...

Witaj zaiste zacna lolito, czytając wypowiedź Twą, wręcz słodkość mnie w oczy poraziła  /modules/forum/img/smilies/bisou.gif

Jestem Julia-Alicja, miło cię poznać  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

भगवान विष्णु की भारतीय दुल्हन दार्जिलिंग में वायलेट मुमताज महल कहा जाता है

#3 31-10-2013 o 16h50

Miss'Żółtodziób
...

No peeewnie ;**** jam suotka jets lolitka eveeerrrr <3333
Love Justinek Bibereczek <333333
Jeszetm Natka, Natalja wieszszsz :DDDD

#4 31-10-2013 o 18h09

Miss'Żółtodziób
...

A więc wnioskuję, że jesteś Natalia. Popieram poprzedniczkę słodkość, aż razi w oczy. Niestety trudno się rozczytać przez te twoje zdrobnienia różnych wyrazów i przeciąganie niektórych literek bądź sylab. Jakie masz hobby oprócz mody?

#5 01-11-2013 o 10h27

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Też nie mogę się rozczytać...

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#6 01-11-2013 o 14h24

Miss'Żółtodziób
MerryD
...
Miejsce: Brok

Ależ to było słodkie, rzygam tęczą!

Link do zewnętrznego obrazka

Uśmiech to połowa sukcesu!

#7 01-11-2013 o 14h24

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

suotka... Huh, dostrzegam silne wpływy chorwackiego. Miałaś może kiedyś kontakt z tym językiem?

#8 01-11-2013 o 15h33

Miss'Żółtodziób
...

lillchen napisał

suotka... Huh, dostrzegam silne wpływy chorwackiego. Miałaś może kiedyś kontakt z tym językiem?

Ja w tym nic chorwackiego nie widzę widzę po prostu zamienianie liter (oczywiście świadomie i specjalnie) na podobne sobie. Tego typu zło zamieniasz na zuo.

#9 24-11-2013 o 09h03

Miss'całkiem całkiem
Monika79
Mam 27 lat.
Miejsce: Chojnice

Witaj ale nie mogę się rozczytać.Może któraś z was rozumie co tu pisze?.Ja nie wiem.Miło Cię poznać droga,nowa Miss.
Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony przez Monika79 (24-11-2013 o 09h04)

Paulina

#10 24-11-2013 o 11h10

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Minionka napisał

lillchen napisał

Ja w tym nic chorwackiego nie widzę widzę po prostu zamienianie liter (oczywiście świadomie i specjalnie) na podobne sobie. Tego typu zło zamieniasz na zuo.

Oj tam, oj tam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png A po co zaraz zakładać najgorszą opcję? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1