Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2

#26 29-10-2013 o 19h16

Miss'Żółtodziób
...

Oo... Pozbyłaś się sygnaturki? Może o kosmetykach? Napisałaś wcześniej, że biegasz w poszukiwaniu kosmetyczki. Co w niej nosisz? Jakie kosmetyki używasz na co dzień? Robisz czasami make-up?

#27 31-10-2013 o 17h57

Miss'nieobczajona
Wolfie
Niech wilcza moc będzie z Tobą!

Num, pozbyłam się. Chciałam inną, ale nie wchodziła, może zrobię sobie jakąś. A kosmetyki? Nic ciekawego, nawet nie firmówki *0* Chodzi mi tu bardziej o jakieś szminki czy coś. A na co dzień paznokietki pomalować i ujdzie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć...
      A umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli...

Moje forum : http://wilki-zywiolu.pun.pl/

#28 31-10-2013 o 18h02

Miss'Żółtodziób
...

Wiesz ja też raczej firmówki to nie bo mi się tyłka nie chce ruszyć do rossmana położonego około paredziestu metrów od domu tylko do lidla, który jeszcze dalej jest. Na jakie kolory najbardziej lubisz malować paznokcie? Ja dzisiaj rano przed pójściem do szkoły pomalowałam (jednego) małego palca u lewej ręki. Najlepsze jest to, że jest to lakier pękający (granatowy) i trza tak szybko, że tylko połowa jest granatowa xD

#29 15-11-2013 o 23h56

Miss'Żółtodziób
...

Cześć  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif  Jestem słodka Argonada  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif

#30 18-11-2013 o 15h02

Miss'Żółtodziób
...

A tak jeszcze tutaj zajrzę przez jedno małe pytanko. ^^
Masz konto na cromimi? *w*

#31 18-11-2013 o 20h30

Miss'nieobczajona
Wolfie

Hehh, używam pomarańczowego lakieru. Jakoś bardzo mi pasuje do czarnych getrów :3
A na cromimi konto mam. Wolffie :3

Założyłam forum. Chcesz być modem?
http://wilki-zywiolu.pun.pl/

#32 19-11-2013 o 19h43

Miss'Żółtodziób
...

Widziałam twój wątek tam na cromimi.
Coś mi tam tak podlatywało pod ciebie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ano chcę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Jak by co już mam tam konto przed chwilą założone nazywam się tak samo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#33 20-11-2013 o 14h16

Miss'nieobczajona
Wolfie

Widzę, od razu daję moda :3
Jeśli możesz, proszę reklamuj forum, mi jakoś nie wychodzi... myślę o bannerze.
--------------------
Czekam na pytania! :3

#34 20-11-2013 o 16h52

Miss'Żółtodziób
...

Zareklamowałam już na moim forumie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
No to może tak...
Co możesz najczęściej znaleźć w swojej toaletce/kosmetyczce?

#35 21-11-2013 o 16h59

Miss'całkiem całkiem
Monika79
Mam 27 lat.
Miejsce: Chojnice

Witaj w naszej grze droga Wolfie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png .Myślę że poznasz dużo nowych ludzi i  dobrze będzie ci się grało.Jak byś potrzebowała pomocy to chętnie ci pomogę. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Paulina

#36 21-11-2013 o 19h10

Miss'Żółtodziób
...

jak szypko zarabjaci
/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

#37 21-11-2013 o 20h52

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Czołem, wilku!
Lubisz labradory - a golden retrievery? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#38 22-11-2013 o 15h13

Miss'na całego
Emelia
...
Miejsce: Mam 90 lat. Mieszkam w chatce z piernika, w wolnych chwilach zjadam niegrzeczne dzieci.

Witaj, imienniczko! Miło poznać amatorkę wilków i anime /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Po prawdzie skromny opis, ale ciekawy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png PS. avatar widoczny, sygnatury brak /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

#39 22-11-2013 o 15h25

Miss'Sensei
dona2
...
Miejsce: Kraków

Hej dziewczyny, ja też uwielbiam wilki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png muszę się pochwalić, że miałam nawet okazję widzieć je w naturalnym środowisku  czyli niedaleko mojego domu. U nas czasem można je spotkać, ponieważ w tych okolicach jest jakby to nazwać szlak wędrowny (oczywiście nie wierzyłam jak ktoś mówił, że widział wilki dopóki sama nie zobaczyłam, bo nie mieszkam w bieszczadach czy w jakimś lesie). Oj nie pamiętam, żebym kiedykolwiek tak szybko biegła /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2