Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 01-11-2013 o 18h51

Miss'OK
Metropolice
''Są takie dni, że same lecą łzy i myślisz że to wszystko to bezsens...''
Miejsce: Śląsk, Małopolska

Cześć. Dzień dobry. Mam na imię Wiktoria, mam ileś lat, nie podaję bo zajrzeć na profil każdy może. Moim hobby, a raczej pasją jest jeździectwo. Uwielbiam zwierzęta, w szczególności: konie, psy, świnki i koale. Uwielbiam także piercing, sama go ''posiadam'' moimi ulubionymi przekłuciami, które posiadam są tunele i helix. Jestem posiadaczką husky'ego i dla niektórych psa którego nie powinno się posiadać: Pitt bull'a. Husky ma na imię Nelly (czyt. Neli) a Pitt bull Tyron (Tajron). Moim marzeniem jest mieć własną stadninę oraz buldoga francuskiego, mam również inne marzenia ale jednak nie będę ich zdradzać.Może moja biografia jest krótka, ale nie chciałam pisać elaboratów. W razie jakichkolwiek pytań można zapytać ^^. Pozdrawiam!

Ostatnio zmieniony przez Metropolice (01-11-2013 o 18h51)

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0d0HO3RuARU9WHeMn92t_yhnberNej2-BsqHd5kx4zetzw-KIlg

#2 01-11-2013 o 19h01

Miss'Fuzja
Paululusia
~ As long as I have a want, I have reason for living. Satisfaction is dead. ~
Miejsce: Sosnowiec

A więc mam pytanie:

Czemu się przedstawiasz tam gdzie nowe użytkowniczki a jesteś Sensei? xd

#3 01-11-2013 o 19h02

Miss'Żółtodziób
...

A więc to znowu ty! Dam! Dam! Dam! Oj tam pitbulla każdemu wolno mieć i nie wiem czemu według niektórych nie powinno się go posiadać. Skoro zdradziłaś nam swoją pasję to może teraz hobby? O ile masz jakieś, bo chyba pasji poświęcasz raczej dużo czasu...

#4 01-11-2013 o 19h27

Miss'gadułka
Lynn
Powinni zrobić anime o ojcu Boruto!
Miejsce: Gdzieś między sadyzmem a przerwą obiadową

Paululusia napisał

A więc mam pytanie:

Czemu się przedstawiasz tam gdzie nowe użytkowniczki a jesteś Sensei? xd

A czy gdzieś jest napisane, że nie wolno? :c Każdy przecież może.

A do Ciebie, Wiktorio, mam pytanie - jakiej muzyki słuchasz? ^^ Już nie raz Cię na forum spotkałam i sądzę, żeś osóbką całkiem w porządku, a skoro założyłaś taki wątek to zaraz Cię zasypię pytaniami... Jeśli chcesz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

https://data.whicdn.com/images/302401948/original.gif

#5 02-11-2013 o 07h38

Miss'OK
Metropolice

paulusia - wcześniej jakoś nie miałam odwagi, wolałam pierwsze się ''przedstawić'' w inny sposób.
@Minionka - hobby, emm... opieka nad zwierzętami i może rysowanie i dokuczanie xd. A tych psów nie można mieć bo ''są agresywne, je powinno się uspać.''
Lynn - głównie reggae i rap, jeśli coś innego mi się spodoba to również słucham, a pytań oczywiście że możesz, po to jest ten dział.

Ostatnio zmieniony przez Metropolice (02-11-2013 o 07h43)

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0d0HO3RuARU9WHeMn92t_yhnberNej2-BsqHd5kx4zetzw-KIlg

#6 02-11-2013 o 11h21

Miss'nieobczajona
Leyzii
...

Cześć! Od ilu grasz na Miss?
Czego przeważnie słuchasz?
Jakie jest Twoje ulubione danie?

#7 02-11-2013 o 14h17

Miss'Żółtodziób
...

Pierwszy raz słyszę coś takiego jak uspać. Zależy... Pies jest agresywny, ale gdy właściciel go tak trenuje bądź o niego nie dba. Mówiąc po prostu pies ogrodnika /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#8 03-11-2013 o 17h36

Miss'OK
Metropolice

Leyzii Cześć. Aktualnie 120 dni. Chodzi o gatunek? Wspomniałam że przeważnie reggae i rap, wykonawcy: K. Bednarek, Mesajah. Ulubione danie: Pizza, barszcz.
@Minionka Jeśli chodzi Ci o słowo ''uspać'' to potocznie mówiąc zabić zwierzę. Zgadzam się z tym że agresywne są te psy, nad którymi ktoś się znęca...

Ostatnio zmieniony przez Metropolice (03-11-2013 o 17h38)

#9 03-11-2013 o 18h52

Miss'Żółtodziób
...

Ach myślałam, że chodzi ci bardziej o coś w rodzaju uśpić. W sumie jest to również śmierć, ale dobra koniec tego smutnego tematu bo jeszcze regulamin się na nas obrazi. Jeśli się nawet chce to lablador może być agresywny więc co oni chcą od ras które po prostu najczęściej kupuje się do pilnowania domu. No to jak włamywacz wejdzie to na pewniaka uchla ale tak zaprzyjaźnione osoby...

#10 13-11-2013 o 21h00

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Z moich obserwacji wynika, że agresja u psów nie jest powodowana przez jakieś genetyczne uwarunkowania tylko przez sposób w jaki właściciele traktują swoich pupili. Zdarzyło mi się być świadkiem sytuacji kiedy właściciel uczył psa agresji... Okropne... Chwile później ten sam pies rzucił się w moją stronę, gdyby nie smycz została by ze mnie miazga /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png z drugiej strony znałam Panią, która miała suczkę pitbulla i była ona aniołem. Miło Cię poznać Wiktorio, zaskoczyłaś mnie tymi tunelami. Pozdrawiam ! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

EDIT : mam nadzieję, że nie zauważyłaś, że pomyliłam Twoje imię... psyt... palę się ze wstydu  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

Ostatnio zmieniony przez Jessica23 (13-11-2013 o 21h05)

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#11 14-11-2013 o 08h46

Miss'OK
Metropolice

Przepraszam za nieodpowiadanie na wiadomości, ale na MF nie dało się wejść.

Jessica23 nie zauważyłam, ale nic się nie stało, bardzo często ktoś myli moje imię i mówi do mnie Weronika. I jeśli chodzi o moje tunele, to wiele osób to zaskakuje, a nawet obrzydza. Również pozdrawiam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1