Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 17-09-2013 o 16h10

Miss'wtajemniczona
Ewangelin
We li­ve, as we dream – alo­ne.
Miejsce: Keizaal

No cóż to nie jest na pewno dzieło sztuki ale co tam wystawiam się na krytykę innych osób. Poznęcajcie się trochę nade mną /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/9/moy/6723.jpg

A to takie tam na historii

//photo.missfashion.pl/pl/1/9/moy/6724.jpg

Trochę mi nie wyszło ale wam pokaże /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/9/moy/6725.jpg

A to nie wiem kiedy narysowałam:

//photo.missfashion.pl/pl/1/9/moy/6726.jpg

A teraz czekam na wasze opinie. Pewnie mało będzie pochlebstw bo strasznie bazgrole. Do zobaczenia!

//photo.missfashion.pl/pl/1/80/moy/63788.jpg   

#2 17-09-2013 o 16h30

Miss'na całego
Nataaa
...
Miejsce: Szukasz kogoś do RPG a nikt się nie chce zgłosić? Napisz do mnie na rozpatrzę propozyję ;*

Mam dla ciebie trochę słodkości i troszkę... No wiesz xP

Bardzo podoba mi się jak rysujesz... Włosy! I te oczy także mnie ujęły. Ciekawe jakby to wszystko wyglądało w delikatnych kolorach.

Za to nie podoba mi się sposób w jaki narysowałaś biodra drugiej dziewczynie na obrazku nr. 2 >.< Zmasakrowałaś jej ciało *.*

~Wasza kochana (nie)znana Nataaa <3

#3 29-10-2013 o 18h03

Miss'wtajemniczona
Ewangelin

Eh to raczej mi coś nie wyszło...

//photo.missfashion.pl/pl/1/13/moy/10175.jpg

A tu sama nie wiem...

//photo.missfashion.pl/pl/1/13/moy/10176.jpg

A to na naszym kochanym laboratorium zrobiłam.(nie ma to jak nuda na lekcji)

//photo.missfashion.pl/pl/1/13/moy/10177.jpg

#4 31-10-2013 o 08h48

Miss'Fuzja
Steno
Odliczanie do samodestrukcji: 10...9...8...
Miejsce: HotHarem- if u know.

co do włosów i oczu to zgadzam się z Nataaa, zdecydowanie najlepsze ! Anatomia trochę leży, chociaż w porównaniu z niektórymi postami jest duzo lepiej xD no i napewno lepiej wyglądało by to w kolorkach! Ale co by nie było, O! Teraz mi się rzutnęło w paczałki. Gdzie ty masz łokcie? xd aaa! Tam powinny byc bardziej hmf...ostre i zgięte te linie, bo trochę wygląda to jak galaretka. To tyle xD

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#5 01-11-2013 o 05h40

Miss'wtajemniczona
Ewangelin

Wezmę to do serca i narysuję coś ładnego ale na kolory nie liczcie bo ja nie umiem tego ładnie kolorować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png buuuu.... *płacze*

#6 03-11-2013 o 19h16

Miss'Żółtodziób
...

Ładne tylko fajnie by było gdybyś narysowała coś w domu na spokojnie i na papierze kancelaryjnym. Fajnie by było gdyby jeszcze było to kolorowe. Mogła byś niektóre te prace poprawić czarnym cieńkopisem jeśli masz bo to tak na ołówku i tych liniach nie widać za bardzo.

#7 03-11-2013 o 20h07

Miss'całkiem całkiem
Monia
...

Twarze wychodzą ci najlepiej, /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png ale jak na twój wiek to musisz chyba jeszcze trochę popracować nad rysowaniem, a zwłaszcza nad anatomią postaci. Ostatni rysunek podoba mi się najbardziej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Szkoda, że rysujesz na kartkach w kratke i linie, bo takie rysunki tracą swój urok /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png  Życzę powodzenia  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1