No cóż to nie jest na pewno dzieło sztuki ale co tam wystawiam się na krytykę innych osób. Poznęcajcie się trochę nade mną
A to takie tam na historii
Trochę mi nie wyszło ale wam pokaże
A to nie wiem kiedy narysowałam:
A teraz czekam na wasze opinie. Pewnie mało będzie pochlebstw bo strasznie bazgrole. Do zobaczenia!
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 17-09-2013 o 16h10
#2 17-09-2013 o 16h30
Mam dla ciebie trochę słodkości i troszkę... No wiesz xP
Bardzo podoba mi się jak rysujesz... Włosy! I te oczy także mnie ujęły. Ciekawe jakby to wszystko wyglądało w delikatnych kolorach.
Za to nie podoba mi się sposób w jaki narysowałaś biodra drugiej dziewczynie na obrazku nr. 2 >.< Zmasakrowałaś jej ciało *.*
~Wasza kochana (nie)znana Nataaa <3
#4 31-10-2013 o 08h48
co do włosów i oczu to zgadzam się z Nataaa, zdecydowanie najlepsze ! Anatomia trochę leży, chociaż w porównaniu z niektórymi postami jest duzo lepiej xD no i napewno lepiej wyglądało by to w kolorkach! Ale co by nie było, O! Teraz mi się rzutnęło w paczałki. Gdzie ty masz łokcie? xd aaa! Tam powinny byc bardziej hmf...ostre i zgięte te linie, bo trochę wygląda to jak galaretka. To tyle xD
#6 03-11-2013 o 19h16
Ładne tylko fajnie by było gdybyś narysowała coś w domu na spokojnie i na papierze kancelaryjnym. Fajnie by było gdyby jeszcze było to kolorowe. Mogła byś niektóre te prace poprawić czarnym cieńkopisem jeśli masz bo to tak na ołówku i tych liniach nie widać za bardzo.
#7 03-11-2013 o 20h07
Twarze wychodzą ci najlepiej, ale jak na twój wiek to musisz chyba jeszcze trochę popracować nad rysowaniem, a zwłaszcza nad anatomią postaci. Ostatni rysunek podoba mi się najbardziej Szkoda, że rysujesz na kartkach w kratke i linie, bo takie rysunki tracą swój urok Życzę powodzenia
Strony : 1