No hejusia kochaniutkie!
Nazywam się Iza, mam 14 lat i jestem królową mody
Moda, moda, moda! To moja pasja i zamiłowanie ;****
Moje motto to ,,bądź na czasie i wszystko pójdzie jak po maśle" heheh
Sama to wykminiłam!
Zapraszam do znajmeczków moje kochane modelki <3333
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 14-10-2013 o 19h51
#3 14-10-2013 o 20h00
No to ja ten, ja lubię najbardziej lolitkowy stylizacjęęę <3333 a mój ulubiony projektant tooo jaaam hi hi hi hi hi
#4 14-10-2013 o 23h42
Ależ tu radośnie... Hihy i śmiechy Lubisz modę, wszystko jasne, pytań brak, pewnie jeszcze Twoje hobby to podrywanie chłopaków? Pozdrawiam
#5 15-10-2013 o 12h09
No tak, ubieraj się w to, co Ci dyktuje banda facetów nie wiadomo skąd, a Twoje życie będzie jedną wielką bajką. Jak ja dawno nie widziałam takich słodkich poglądów...
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#6 15-10-2013 o 12h16
ErinBlack napisał
Może opowiesz coś jeszcze? Bo moda to bardzo ogólny temat
Jaki styl lubisz najbardziej? Ulubiony projektant?
Erin, pojechałaś z tym ulubionym projektantem - dziewczyna pisze, że ma 14 lat, więc na bank ma mniej, jedyna "moda", z jaką się spotyka, to najpewniej ta z gazetek Witch, Bravo Girl i 13-tka
Skoro już, autorko wątku napisałaś, że lubisz styl lolici (nie "lolitkowy") to którą odmianę najbardziej?
#7 15-10-2013 o 17h52
Aria napisał
No tak, ubieraj się w to, co Ci dyktuje banda facetów nie wiadomo skąd, a Twoje życie będzie jedną wielką bajką. Jak ja dawno nie widziałam takich słodkich poglądów...
Jeśli masz na myśli to co napisałam, to była to ironia. Pozdrawiam !
Swoją drogą może jednak skończmy ten mały lincz. A gazeta witch czy jak tam była spoko, wycinałam sobie z niej kotki i wklejałam do zeszytów
Ostatnio zmieniony przez Jessica23 (15-10-2013 o 17h53)
#8 15-10-2013 o 18h07
Jessica23 napisał
Aria napisał
Swoją drogą może jednak skończmy ten mały lincz. A gazeta witch czy jak tam była spoko, wycinałam sobie z niej kotki i wklejałam do zeszytów
Mam na myśli co ona napisała i jej życiowe motto
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#9 15-10-2013 o 18h56
Witaj miss loliciu. Coś tutaj słodko i zabawnie u ciebie. Mam podejrzenia, że jesteś prawdziwą lilitką, a nie tylko taką z wyglądu. Jak masz na imię? Lubisz coś jeszcze oprócz mody? Bo to lubi chyba większość dziewczyn...
#10 15-10-2013 o 20h36
Aria napisał
Jessica23 napisał
Aria napisał
Mam na myśli co ona napisała i jej życiowe motto
Odetchnęłam z ulgą, już bałam się, że moja ironia jest zbyt subtelna Miłego wieczoru!
Strony : 1