Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 14-10-2013 o 19h51

Miss'Żółtodziób
MissLolitka22
...

No hejusia kochaniutkie!
Nazywam się Iza, mam 14 lat i jestem królową mody  /modules/forum/img/smilies/bisou.gif
Moda, moda, moda! To moja pasja i zamiłowanie ;****
Moje motto to ,,bądź na czasie i wszystko pójdzie jak po maśle" heheh
Sama to wykminiłam!  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif
Zapraszam do znajmeczków moje kochane modelki <3333  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

#2 14-10-2013 o 19h55

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Może opowiesz coś jeszcze? Bo moda to bardzo ogólny temat /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Jaki styl lubisz najbardziej? Ulubiony projektant?

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#3 14-10-2013 o 20h00

Miss'Żółtodziób
MissLolitka22
...

No to ja ten, ja lubię najbardziej lolitkowy stylizacjęęę <3333 a mój ulubiony projektant tooo jaaam  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  hi hi hi hi hi

#4 14-10-2013 o 23h42

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Ależ tu radośnie... Hihy i śmiechy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Lubisz modę, wszystko jasne, pytań brak, pewnie jeszcze Twoje hobby to podrywanie chłopaków? Pozdrawiam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#5 15-10-2013 o 12h09

Miss'OK
Aria
...

No tak, ubieraj się w to, co Ci dyktuje banda facetów nie wiadomo skąd, a Twoje życie będzie jedną wielką bajką. Jak ja dawno nie widziałam takich słodkich poglądów...

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#6 15-10-2013 o 12h16

Miss'Żółtodziób
...

ErinBlack napisał

Może opowiesz coś jeszcze? Bo moda to bardzo ogólny temat /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Jaki styl lubisz najbardziej? Ulubiony projektant?

Erin, pojechałaś z tym ulubionym projektantem - dziewczyna pisze, że ma 14 lat, więc na bank ma mniej, jedyna "moda", z jaką się spotyka, to najpewniej ta z gazetek Witch, Bravo Girl i 13-tka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Skoro już, autorko wątku napisałaś, że lubisz styl lolici (nie "lolitkowy") to którą odmianę najbardziej?

#7 15-10-2013 o 17h52

Miss'Fuzja
Jessica23
...

Aria napisał

No tak, ubieraj się w to, co Ci dyktuje banda facetów nie wiadomo skąd, a Twoje życie będzie jedną wielką bajką. Jak ja dawno nie widziałam takich słodkich poglądów...

Jeśli masz na myśli to co napisałam, to była to ironia. Pozdrawiam ! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Swoją drogą może jednak skończmy ten mały lincz. A gazeta witch czy jak tam była spoko, wycinałam sobie z niej kotki i wklejałam do zeszytów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Jessica23 (15-10-2013 o 17h53)

#8 15-10-2013 o 18h07

Miss'OK
Aria
...

Jessica23 napisał

Aria napisał

Jeśli masz na myśli to co napisałam, to była to ironia. Pozdrawiam ! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Swoją drogą może jednak skończmy ten mały lincz. A gazeta witch czy jak tam była spoko, wycinałam sobie z niej kotki i wklejałam do zeszytów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Mam na myśli co ona napisała i jej życiowe motto /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#9 15-10-2013 o 18h56

Miss'Żółtodziób
...

Witaj miss loliciu. Coś tutaj słodko i zabawnie u ciebie. Mam podejrzenia, że jesteś prawdziwą lilitką, a nie tylko taką z wyglądu. Jak masz na imię? Lubisz coś jeszcze oprócz mody? Bo to lubi chyba większość dziewczyn...

#10 15-10-2013 o 20h36

Miss'Fuzja
Jessica23
...

Aria napisał

Jessica23 napisał

Aria napisał

Mam na myśli co ona napisała i jej życiowe motto /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Odetchnęłam z ulgą, już bałam się, że moja ironia jest zbyt subtelna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Miłego wieczoru!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1