Przedstawcie się!
Ja zacznę:
Imię:Natalia
Nazwisko: -
Kolor oczu:: Czarne
Hobby:Podrywanie chłopaków
Ulubiony film:Zmierzch
Ulubiona książka:Przepowiednia Księżyca
Napiszcie coś mniej więcej takiego możecie coś dodać od siebie
słodki wierszyk z okazji dnia chłopaka napisany przeze mnie:
W Dniu Chłopaka życzę Ci, abyś zawsze służył mi:
SIŁĄ gdy popsuje mi się odkurzacz,
ŚMIECHEM gdy mnie życie zacznie wkurzać,
RADĄ gdy popadnę w wątpliwości,
CIAŁEM gdy zapragnę też miłości!!!
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 28-09-2013 o 15h34
#2 30-09-2013 o 09h56
Serio Twoje hobby to podrywanie chłopaków? Nie np. czytanie, sport itd. ? Jeśli tak to jest to dość płytkie, ale to moja opinia. Ja już się przedstawiałam w swoje dyskusji. Pozdrawiam.
#3 01-10-2013 o 09h42
Imię:Paulina
Nazwisko:?--
kolor oczu:brązowe
włosy:długie,brązowe.
Poznamy się lepiej?.
Paulina
#4 01-10-2013 o 22h52
Jestem Agnieszka
18 lat, niebieskie oczy, zwykła dziewczyna xd
lubię wyścigi autami (nie w grze) ;D
ale i tak będę kochać Dzikie Koty ! ;D
NIE OBCHODZI mnie opinia innych, bo żyję jak chcę
a co do tego podrywania chłopaków, to Ty jeszcze nie wiesz co to znaczy. nie mówię że ja wiem, bo mam jednego i już wszystko przeszliśmy WSZYSTKO.
Pozdrawiam
#5 02-10-2013 o 17h15
Ok, nazywam się Ewa i mam 13 lat. Mam niebieskie oczy i ciemny blond włosy. Moje hobby to czytanie i granie na komputerze, a także rysowanie. Ulubiona książka to ,,Lassie, wróć !'' i ,,Droga do domu''.
Ostatnio zmieniony przez SzybkaPantera (02-10-2013 o 17h15)
Szybka Pantera ,, Życie w cętki ''
#6 03-10-2013 o 09h55
SweetCytrynka napisał
Jestem Agnieszka
18 lat, niebieskie oczy, zwykła dziewczyna xd
lubię wyścigi autami (nie w grze) ;D
ale i tak będę kochać Dzikie Koty ! ;D
NIE OBCHODZI mnie opinia innych, bo żyję jak chcę
a co do tego podrywania chłopaków, to Ty jeszcze nie wiesz co to znaczy. nie mówię że ja wiem, bo mam jednego i już wszystko przeszliśmy WSZYSTKO.
Pozdrawiam
Co to znaczy, że wszystko przeszliście i czemu to tak podkreślasz... ?
#7 03-10-2013 o 19h13
hej jestem Ola mam 15 lat. Interesuje się końmi (wiem że to śmieszne). nie wiem co jeszcze napisać mam szaro-niebieskie oczy, duszą towarzystwa raczej nie jestem. chyba tyle. pozdrawiam
#8 03-10-2013 o 21h46
bonjoure sava bien
#9 07-10-2013 o 17h24
Hah imię moje jest owiane tajemnicą i jeśli je usłyszysz zostaniesz zgubiony na zawsze. Nazwiska być może nie posiadam nie zastanawiałam się nad tym. Wiek... Uf... Kobiety mogą się przyznać tylko do 16 i 100 roku życia więc ja jako nie zaliczam się do tych dwóch przedziałów wiekowych nie mam czym się chwalić -_- Hobby na pewno nie podrywanie chłopaków gdyż jestem forever alone. Z filmów bardziej wolę anime więc na ten temat za dużo nie ma co mówić... W książkach tak siedzę, że nie zastanawiałam się jaki plik kartek wsadzony do okładki został zaszczycony do mianowania moim ulubionym... Po tym jak strasznie dużo się o mnie dowiedzieliście ustąpię następnej osóbce by mogła nam ujawić na pewno więcej o sobie *-*
#10 11-10-2013 o 10h25
AsuuAzuTribuleAya napisał
Hah imię moje jest owiane tajemnicą i jeśli je usłyszysz zostaniesz zgubiony na zawsze. Nazwiska być może nie posiadam nie zastanawiałam się nad tym. Wiek... Uf... Kobiety mogą się przyznać tylko do 16 i 100 roku życia więc ja jako nie zaliczam się do tych dwóch przedziałów wiekowych nie mam czym się chwalić -_- Hobby na pewno nie podrywanie chłopaków gdyż jestem forever alone. Z filmów bardziej wolę anime więc na ten temat za dużo nie ma co mówić... W książkach tak siedzę, że nie zastanawiałam się jaki plik kartek wsadzony do okładki został zaszczycony do mianowania moim ulubionym... Po tym jak strasznie dużo się o mnie dowiedzieliście ustąpię następnej osóbce by mogła nam ujawić na pewno więcej o sobie *-*
Czemu akurat można się przyznawać tylko to 16 i 100 ? Ja raczej słyszałam, że kobieta ma zawsze 18.
#11 13-10-2013 o 12h17
cześć mam na imię Wiola,
moje hobby to:
-pisanie bloga
-rysowanie
-projektowanie
-i słuchanie muzyki
pochodzę z piekar
mam siostrę która ma 4 latka
#12 13-10-2013 o 12h50
Dzień dobry!
Jestem Marysia i moje hobby to rysowanie, słuchanie muzyki i spanie. Wszyscy mylą mnie z chłopakiem, bo jestem deską i mam krótkie włosy xd. Nie mam siostry, za to trzech braci - dwóch starszych i młodszego. ._.
Pozdrawiam.
#13 14-10-2013 o 13h06
Hej wszystkim, może zakładajcie swoje osobne tematy? Wtedy z każdym osobno można pogadać, bo tak z każdym naraz to trochę ciężko.
MioChan, współczuje trzech braci! Z tymi starszymi jest plus - zawsze mogą Cię obronić przed jakimiś złymi typkami, ale wiem, że z facetami na codzień ciężko wytrzymać
Strony : 1