Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 28-09-2013 o 15h34

Miss'Żółtodziób
...

Przedstawcie się!
Ja zacznę:
Imię:Natalia
Nazwisko: -
Kolor oczu:: Czarne
Hobby:Podrywanie chłopaków
Ulubiony film:Zmierzch
Ulubiona książka:Przepowiednia Księżyca
Napiszcie coś mniej więcej takiego możecie coś dodać od siebie
słodki wierszyk z okazji dnia chłopaka napisany przeze mnie:

W Dniu Chłopaka życzę Ci, abyś zawsze służył mi:
SIŁĄ gdy popsuje mi się odkurzacz,
ŚMIECHEM gdy mnie życie zacznie wkurzać,
RADĄ gdy popadnę w wątpliwości,
CIAŁEM gdy zapragnę też miłości!!!

#2 30-09-2013 o 09h56

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Serio Twoje hobby to podrywanie chłopaków? Nie np. czytanie, sport itd. ? Jeśli tak to jest to dość płytkie, ale to moja opinia. Ja już się przedstawiałam w swoje dyskusji. Pozdrawiam.

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#3 01-10-2013 o 09h42

Miss'całkiem całkiem
Monika79
Mam 27 lat.
Miejsce: Chojnice

Imię:Paulina
Nazwisko:?--
kolor oczu:brązowe
włosy:długie,brązowe.
Poznamy się lepiej?.

Paulina

#4 01-10-2013 o 22h52

Miss'Żółtodziób
...

Jestem Agnieszka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
18 lat, niebieskie oczy, zwykła dziewczyna xd
lubię wyścigi autami (nie w grze) ;D
ale i tak będę kochać Dzikie Koty ! ;D
NIE OBCHODZI mnie opinia innych, bo żyję jak chcę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

a co do tego podrywania chłopaków, to Ty jeszcze nie wiesz co to znaczy. nie mówię że ja wiem, bo mam jednego i już wszystko przeszliśmy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png WSZYSTKO.

Pozdrawiam  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

#5 02-10-2013 o 17h15

Miss'Żółtodziób
SzybkaPantera
...
Miejsce: Warszawa

Ok, nazywam się Ewa i mam 13 lat. Mam niebieskie oczy i ciemny blond włosy. Moje hobby to czytanie i granie na komputerze, a także rysowanie. Ulubiona książka to ,,Lassie, wróć !'' i ,,Droga do domu''.

Ostatnio zmieniony przez SzybkaPantera (02-10-2013 o 17h15)

Szybka Pantera ,, Życie w cętki ''

#6 03-10-2013 o 09h55

Miss'Fuzja
Jessica23
...

SweetCytrynka napisał

Jestem Agnieszka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
18 lat, niebieskie oczy, zwykła dziewczyna xd
lubię wyścigi autami (nie w grze) ;D
ale i tak będę kochać Dzikie Koty ! ;D
NIE OBCHODZI mnie opinia innych, bo żyję jak chcę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

a co do tego podrywania chłopaków, to Ty jeszcze nie wiesz co to znaczy. nie mówię że ja wiem, bo mam jednego i już wszystko przeszliśmy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png WSZYSTKO.

Pozdrawiam  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

Co to znaczy, że wszystko przeszliście i czemu to tak podkreślasz... ?
/modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

#7 03-10-2013 o 19h13

Miss'Żółtodziób
...

hej jestem Ola mam 15 lat. Interesuje się końmi (wiem że to śmieszne). nie wiem co jeszcze napisać mam szaro-niebieskie oczy, duszą towarzystwa raczej nie jestem. chyba tyle. pozdrawiam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#8 03-10-2013 o 21h46

Miss'Żółtodziób
farida
...
Miejsce: jisika2002

bonjoure sava bien /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/fou rire.gif

#9 07-10-2013 o 17h24

Miss'Żółtodziób
...

Hah imię moje jest owiane tajemnicą i jeśli je usłyszysz zostaniesz zgubiony na zawsze. Nazwiska być może nie posiadam nie zastanawiałam się nad tym. Wiek... Uf... Kobiety mogą się przyznać tylko do 16 i 100 roku życia więc ja jako nie zaliczam się do tych dwóch przedziałów wiekowych nie mam czym się chwalić -_- Hobby na pewno nie podrywanie chłopaków gdyż jestem forever alone. Z filmów bardziej wolę anime więc na ten temat za dużo nie ma co mówić... W książkach tak siedzę, że nie zastanawiałam się jaki plik kartek wsadzony do okładki został zaszczycony do mianowania moim ulubionym... Po tym jak strasznie dużo się o mnie dowiedzieliście ustąpię następnej osóbce by mogła nam ujawić na pewno więcej o sobie *-*

#10 11-10-2013 o 10h25

Miss'Fuzja
Jessica23
...

AsuuAzuTribuleAya napisał

Hah imię moje jest owiane tajemnicą i jeśli je usłyszysz zostaniesz zgubiony na zawsze. Nazwiska być może nie posiadam nie zastanawiałam się nad tym. Wiek... Uf... Kobiety mogą się przyznać tylko do 16 i 100 roku życia więc ja jako nie zaliczam się do tych dwóch przedziałów wiekowych nie mam czym się chwalić -_- Hobby na pewno nie podrywanie chłopaków gdyż jestem forever alone. Z filmów bardziej wolę anime więc na ten temat za dużo nie ma co mówić... W książkach tak siedzę, że nie zastanawiałam się jaki plik kartek wsadzony do okładki został zaszczycony do mianowania moim ulubionym... Po tym jak strasznie dużo się o mnie dowiedzieliście ustąpię następnej osóbce by mogła nam ujawić na pewno więcej o sobie *-*

Czemu akurat można się przyznawać tylko to 16 i 100 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png ? Ja raczej słyszałam, że kobieta ma zawsze 18.

#11 13-10-2013 o 12h17

Miss'Żółtodziób
Wiola8190
...
Miejsce: Piekary śl

cześć mam na imię Wiola,
moje hobby to:
-pisanie bloga
-rysowanie
-projektowanie
-i słuchanie muzyki
pochodzę z piekar
mam siostrę która ma 4 latka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#12 13-10-2013 o 12h50

Miss'Żółtodziób
...

Dzień dobry!
Jestem Marysia i moje hobby to rysowanie, słuchanie muzyki i spanie. Wszyscy mylą mnie z chłopakiem, bo jestem deską i mam krótkie włosy xd. Nie mam siostry, za to trzech braci - dwóch starszych i młodszego. ._.
Pozdrawiam.

#13 14-10-2013 o 13h06

Miss'na całego
Kosia1
...
Miejsce: Kraków

Hej wszystkim, może zakładajcie swoje osobne tematy? Wtedy z każdym osobno można pogadać, bo tak z każdym naraz to trochę ciężko. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

MioChan, współczuje trzech braci! Z tymi starszymi jest plus - zawsze mogą Cię obronić przed jakimiś złymi typkami, ale wiem, że z facetami na codzień ciężko wytrzymać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1