Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 11-10-2013 o 12h01

Miss'Żółtodziób
Beshi-senpai
...
Miejsce: Zawiercie

Konnichiwa!
Mam na imię Kaśka, chodź grono osób zwraca się do mnie Beshi.
W czerwcu br. skończyłam 16 lat.
Jak widać po tytule *chyba widać xD*, interesuję się Japonią :3 Otaku jestem już ponad 4 lata. *Jak ten czas szybko leci ;w;*
Moją pasją jest rysowanie. Założyłam nawet wątek ze swoimi marnymi wypocinami. Zainteresowanych zapraszam, ale jak to mówią - szału nie ma xD :3
Ponadto słucham rocka - w sumie... odkąd pamiętam :3 Moimi ulubionymi zespołami są Rise Against, Papa Roach, Billy Talent, Halestorm i stary, dobry Linkin Park /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Jeśli chodzi o azjatyckie zespoły słucham głównie Yousei Teikoku.
Moimi ulubionymi animcami na dzień dzisiejszy są: Gintama, Fairy Tail, Mirai Nikki, SnK - głównie za niebanalną grafikę - i Danganronpa. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Mój wygląd podlega ostrej krytyce xD Wysoka (175cm ;-/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png, długowłosa blondynka, o jasnej karnacji, szarych oczach i parze okularów na nosie. Ponownie - szału nie ma xD
Jeśli chodzi o charakter... Tutaj zaczynają się schody xD Jestem dość kontrowersyjną osobą, mieszanka sangwinika i choleryka *ale na szczęście w małej dawce* :3
Jestem stuprocentową optymistką, empatyczna i otwarta na nowe znajomości. *No i gadatliwa niestetyż ;-;* Jestem również impulsywna, często roztrzepana i rozkojarzona. Posiadam jednak silną wolę i nie daję się zbytnio nikomu podporządkowywać. Mój charakter jest jak styl, który powoli zaczynam reprezentować - pastel goth, który z jednej strony jest do granic możliwości słodki, a z drugiej... mroczny i tajemniczy. :3
To tyle ode mnie. Nienawidzę pisać o sobie xD /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

#2 11-10-2013 o 14h02

Miss'na całego
Kosia1
...
Miejsce: Kraków

Cześć Ci! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Niestety po japońsku zbyt wiele Ci nie napiszę, kiedyś umiałam kilka słów, ale cóż - skleroza.  Ale wszystkie Twoje cechy, które opisałaś - gadatliwość, optymizm, twoje roztrzepanie doskonale widać po Twoim przedstawieniu:D

#3 11-10-2013 o 15h26

Miss'Żółtodziób
Beshi-senpai
...
Miejsce: Zawiercie

Kosia1 napisał

Cześć Ci! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Niestety po japońsku zbyt wiele Ci nie napiszę, kiedyś umiałam kilka słów, ale cóż - skleroza.  Ale wszystkie Twoje cechy, które opisałaś - gadatliwość, optymizm, twoje roztrzepanie doskonale widać po Twoim przedstawieniu:D

Skleroza... Właśnie! Przez moją sklerozę zapomniałam napisać, że jestem strasznym sklerotykiem xd *Takie tam masło maślane :3*
I nie wiem czy to dobrze, że po mojej wypowiedzi widać to, że jestem roztrzepana ;-; jednak nie potrafię tego ukryć xD

Ostatnio zmieniony przez Beshi-senpai (11-10-2013 o 15h29)

#4 13-10-2013 o 20h32

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Rozumiem że jesteś dokładnie jak ta przeglądarka która ma na raz otwarte 843 zakładki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png ?

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#5 14-10-2013 o 13h00

Miss'na całego
Kosia1
...
Miejsce: Kraków

Beshi-senpai:
Z tym roztrzepaniem jest tak, że jeśli ja widzę kogoś roztrzepanego, to od razu wydaje mi się milszy, optymistycznie nastawiony do świata itd. To świadczy o tym, że nie bierze wszystkiego zabójczo poważnie i dobrze, bo wtedy to oszaleć można, takich poważnych mruków nie cierpię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1