Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 06-10-2013 o 19h08

Miss'Żółtodziób
Werwik3
...

Witam - Z tej strony Wero  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif Chciała bym tu kogoś poznać, tak jak poznałam wiele fajnych człeków na MSP  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif Jak chcesz dowiedzieć się więcej to napisz do mnie  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

#2 06-10-2013 o 20h11

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Rozwiń swoją wypowiedź - napisz, czym się interesujesz, jakiej muzyki słuchasz itd. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#3 06-10-2013 o 20h38

Miss'Żółtodziób
Werwik3
...

Nie słucham konkretnej muzyki. ;P Lubię śpiewać, i chodzę na kółko teatralne. ^-^ Lubię też anime i placki /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif xD

#4 07-10-2013 o 15h36

Miss'Żółtodziób
...

Ah placki! Miłość mojego kolegi. Nie piszemy posta pod postem dziecino. Ile masz lat? Interesujesz się teatrem powiadasz... Ciągnie cię w stronę aktorstwa? Kocham teatr i pamiętam każdy wypad do niego z mamą lub szkołą. Skąd masz ten osobliwy avatar? Siedzisz w takich klimatach może... A może jest tam twoja OC? Jakie anime oglądałaś i jakie typy wolisz?

#5 11-10-2013 o 10h29

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Bosz... Czytam MSP, a widzę MRP... Ufff... Logistyka wszędzie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Nieważne. Miło Cię poznać, kółko teatralne - też kiedyś chodziłam, w podstawówce, ale odbywało się ono o bardzo późnych godzinach, nie miał mnie kto odbierać, a ja bałam się po ciemku wracać i zrezygnowałam. Zwłaszcza, że miałam sen, w którym śniło mi się, że w drodze powrotnej napadł mnie koleś z tasakiem... Brrr /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png Ale pewnie nikogo to nie obchodzi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#6 11-10-2013 o 19h36

Miss'całkiem całkiem
fifi2
...
Miejsce: Fr

witaj Wero /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"Moda to zasada, ze stroj uzupełnia kobietę. Nigdy odwrotnie" Hubert de Givenchy

Dyskusja zamknięta

Strony : 1