Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 21-08-2013 o 16h00

Miss'ujdzie
Shiya
...

Mam na imię Magda. Interesuję się historią, końmi i tańcem. Bardzo lubię czytać książki [praktycznie je "pożeram"], gotować, słuchać muzyki i robić zdjęcia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png kocham się wygłupiać i śmiać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png chętnie poznam nowych ludzi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

...I'm on my way...

#2 21-08-2013 o 16h34

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Witaj Shiya /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Umiesz jeździć konno? Interesujesz się tańcem teoretycznie, czy chodzisz na jakieś zajęcia?

Ostatnio zmieniony przez Evelyn (21-08-2013 o 16h34)

#3 21-08-2013 o 16h35

Miss'Żółtodziób
Pretty
...

Witam nową miss /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png podziwiam Cię , że lubisz czytać ja  nie przepadam zbytnio /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png xD z gotowaniem to u mnie kiepsko huehue /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png a ile tak latek masz ? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#4 21-08-2013 o 17h05

Miss'Żółtodziób
...

Cześć. Jestem Patrycja. Również interesuję się historią. Poza tym kocham fotografię. Wychodzi na to, że chociaż w czymś jesteśmy podobne. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#5 21-08-2013 o 18h19

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Jakie pyszności potrafisz ugotować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Może polecisz jakiś dobry przepis.

Pozdrawiam !

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#6 24-08-2013 o 20h00

Miss'ujdzie
Shiya
...

Jeździć konno nie potrafię, ale chciałabym się nauczyć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png a co do tańca to chodziłam na zajęcia przez dwa lata ale zrezygnowałam z powodu braku partnera -,-
  Jeśli chodzi o gotowanie często są to improwizacje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png podobno robię boską pizzę i kruche ciasteczka, śmiało mogę powiedzieć że są to moje specjalności /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Shiya (26-08-2013 o 15h02)

...I'm on my way...

#7 25-08-2013 o 16h43

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Pychotka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Nie pisz tylko posta pod postem, tylko korzystaj z opcji "zmień" bo Cię skrzyczą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#8 26-08-2013 o 15h03

Miss'ujdzie
Shiya
...

Haha /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png słuszna uwaga. Już zmieniłam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

...I'm on my way...

#9 07-10-2013 o 16h52

Miss'Żółtodziób
...

Witaj Madziu! Ja też jestem nowa. Widać, że jesteś optymistką, bo dużo uśmiechniętych buziek na razie na nic się nie poskarżyłaś i masz pięknego warkocza na obrazku. Chciała bym kiedyś taki mieć. Skąd pomysł żeby dać go na obrazek i gdzie go znalazłaś?

Dyskusja zamknięta

Strony : 1