Mam na imię Magda. Interesuję się historią, końmi i tańcem. Bardzo lubię czytać książki [praktycznie je "pożeram"], gotować, słuchać muzyki i robić zdjęcia kocham się wygłupiać i śmiać chętnie poznam nowych ludzi
...I'm on my way...
Strony : 1
Mam na imię Magda. Interesuję się historią, końmi i tańcem. Bardzo lubię czytać książki [praktycznie je "pożeram"], gotować, słuchać muzyki i robić zdjęcia kocham się wygłupiać i śmiać chętnie poznam nowych ludzi
Witaj Shiya
Umiesz jeździć konno? Interesujesz się tańcem teoretycznie, czy chodzisz na jakieś zajęcia?
Ostatnio zmieniony przez Evelyn (21-08-2013 o 16h34)
Witam nową miss podziwiam Cię , że lubisz czytać ja nie przepadam zbytnio xD z gotowaniem to u mnie kiepsko huehue a ile tak latek masz ?
Cześć. Jestem Patrycja. Również interesuję się historią. Poza tym kocham fotografię. Wychodzi na to, że chociaż w czymś jesteśmy podobne.
Jakie pyszności potrafisz ugotować Może polecisz jakiś dobry przepis.
Pozdrawiam !
Jeździć konno nie potrafię, ale chciałabym się nauczyć a co do tańca to chodziłam na zajęcia przez dwa lata ale zrezygnowałam z powodu braku partnera -,-
Jeśli chodzi o gotowanie często są to improwizacje podobno robię boską pizzę i kruche ciasteczka, śmiało mogę powiedzieć że są to moje specjalności
Ostatnio zmieniony przez Shiya (26-08-2013 o 15h02)
Pychotka Nie pisz tylko posta pod postem, tylko korzystaj z opcji "zmień" bo Cię skrzyczą
Haha słuszna uwaga. Już zmieniłam
Witaj Madziu! Ja też jestem nowa. Widać, że jesteś optymistką, bo dużo uśmiechniętych buziek na razie na nic się nie poskarżyłaś i masz pięknego warkocza na obrazku. Chciała bym kiedyś taki mieć. Skąd pomysł żeby dać go na obrazek i gdzie go znalazłaś?
Strony : 1