Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 02-09-2013 o 19h30

Miss'Żółtodziób
...

No to i ja się przedstawię xD

Pewnie ktoś stąd się znajdzie, kto mnie zna z sf pod tym samym nickiem Raika xP

UWAGA!! Zajączek wskakuje na scenę~

Jeśli ze mną gadałeś na sf to wiesz, żę jestem walniętą, energiczną optymistką, która uwielbia wydurniać się jako swoje postaci w opkach. O ile udało Ci się przebrnąć przez rozmowy ze mną ^.^
      Uwielbiam na worda lub forum wrzucać swoje wypociny w postaci opowiadań indywidualnych lub grupowych. Może ktoś tam mnie kojarzy, nie wiem. W każdym razie mam nadzieję, że nie zaprosisz mnie do znajomych, bym wdzięcznie zapełniała karty Twych przyjaciół, a po to, aby pogadać. Chociaż przyznam się szczerze, że czasem nie mam pojęcia co odpowiedzieć...
      Uwielbiam anime i mangę jak pewnie większość tutaj xD Próbuję też brać udział w fundubach, ale nie wychodzi mi, więc chyba zaprzestanę ze śpiewaniem i skupię się na pisaniu tekstów. Albo po prostu nauczę się montować filmiki i będę PRO! Le Zajączek dumny z siebie <3
      Kiedyś bawiłam się też w grafikę, ale tak mi Gimp zmulał kompa, że usunęłam >.< Może jak znajdę jakieś me dziełka to tu wyślę...
      Do tego jeszcze moje zacne rączki męczą się z origami, które wprost kocham. Ten papier, to zacinanie...ummmm...Miodzio! Koszmar się zaczyna wtedy, kiedy się zranię i leci krew, a fujka ;___;
A taką ciekawostką jest też fakt, że piszę książkę, ale coś bardzo, bardzo powoli... xD

#2 02-09-2013 o 20h14

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Nie widziałam, że stworzenie origami wymaga tak wielu poświęceń. Nie ma nic gorszego niż zaciąć się papierem między palcami... Słabo mi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Pozdrawiam! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#3 04-09-2013 o 10h43

Miss'na całego
Softy
World of Warcraft Player
Miejsce: Kraków

Jeszcze nigdy nie widziałam Tyle akapitów w tak małym fragmenciku tekstu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Lepiej pokaż co tam skleiłaś z origami;]

#4 06-09-2013 o 18h21

Miss'Żółtodziób
...

Z akapitami to ja sobie nie radzę, nie umiem ich dobrze wpisać, więc się nie dziw xD

A co do origami, to musiałabym iśc na strych, bo tam wszystko leży, a strych jest gorący teraz ;___;

#5 02-10-2013 o 19h58

Miss'Żółtodziób
...

O składasz origami! Ja potrafię na razie tylko kartki, ale poproszę chłopaka z którym siedzę na przyrodzie żeby mnie nauczył albo po prostu podpatrzę... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1