Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 28-09-2013 o 12h24

Miss'nieobczajona
Issay
...

Hej, właśnie uznałam, ze czas najwyższy się przedstawić Wam. Wiec zaczynam:
Moje imię to Magdalena, jednak to jest takie baaardzo oficjalne, mam racje? Znajomi zwracają się do mnie Madzia bądź też Lena. Jestem już osóbką pełnoletnią, hmmm aż od 3 miesięcy ;D
Jeśli chodzi o mój wygląd to jestem za mała, za chuda ;D Co przysparza nie raz duuuużo problemów.
Co lubie robić w wolnym czasie? CZYTAĆ! Czytać książki tonami. Najbardziej pasuje mi fantastyka.
Lubie też oglądać seriale, ale nie jakieś 90210 czy coś ;D Moimi ulubionymi ostatnio serialami jest Revenge, The Walking Dead i takie tam. Nie wiem co mam jeszcze o sobie napisać, jak coś Was interesuje to pytajcie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#2 30-09-2013 o 10h02

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Hej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Magdalena faktycznie brzmi dość oficjalnie, a jeszcze gorsze jest jak ktoś zwraca się "Magdaleno" a w moim przypadku "Agato". Czuję się wtedy jak stara, gruba ciotka klotka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Co do bycia za małym i za chudym lepsze to niż bycie za dużym, czy też za grubym jak ja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Pozdrawiam Cię Magdaleno /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png haha

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

Dyskusja zamknięta

Strony : 1