Tak naprawdę jestem na missfashion niemal od początku jego istnienia (mam na myśli polską wersję), jednak nigdy nawet nie pomyślałam o tym, by zacząć udzielać się na forum. Cóż. Zawsze musi być ten pierwszy raz... c:
Także ten... Zacznę od jakiś podstawowych, nudnych informacjach o sobie.
Mam 17 lat. Interesuję się komiksami, grami (zarówno konsolowymi, jak i na PC, choć te pierwsze darzę znacznie większą miłością). Kocham też rysować, choć w przeciwieństwie do wielu osób, nie wiążę z tym swojej przyszłości (a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo). Uwielbiam też podróżować, choć nie mam do tego wielu sposobności. Póki co, miejsca, które najbardziej chcę odwiedzić wiążą się między innymi z ciekawymi konwentami, jednak interesuje mnie też styl życia osób, które mieszkają w innych częściach świata, kultura, architektura, czy też... Rzeczy, które można tam kupić. Mam tu na myśli zarówno gry, jak i ciuchy, a nawet jedzenie, którego u nas nie ma. :3
No. Póki co, to tyle. Nie będę zanudzać, a jak ktoś ma pytania, to oczywiście odpowiem.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 29-08-2013 o 23h58
#2 30-08-2013 o 00h06
Ciekawy pomysł na nick
Widzę,że podróżować też lubisz. Jak dla mnie to najlepszy sposób spędzenia czasu, oczywiście przy odpowiednich nakładach finansowych
Co Cię skłoniło do założenia konta na MF? ;>
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
#3 30-08-2013 o 00h37
Dziękuję. c: (Powstał od daty urodzin)
Przy odpowiednich nakładach finansowych i odpowiednim towarzystwie.
Chyba tak jak duża część graczy, z powodu Słodkiego Flirtu. Właściwie zaczęłam grać w obie gry z nudów, na próbę. Szczerze mówiąc, nie spodziewałam się, że aż tak mi się to spodoba. Od jakiegoś czasu interesuję się też modą. Może dobieranie rzeczy na MF nie jest tak kreatywne, jak samo wymyślanie i projektowanie (czym też się czasem zajmuję, oczywiście, nie na poważnie)... jednak jest przyjemne. :3
#4 30-08-2013 o 17h02
Może zostaniesz antropologiem skoro interesują Cię inne kultury ? To bardzo ciekawa nauka...
Miło poznać, pozdrawiam !
#5 30-08-2013 o 23h32
Hmm... Ciekawe.
W sumie, zarówno antropologia kulturowa, jak i socjologia brzmią ciekawie i prawdopodobnie za rok będę poważnie rozważać te kierunki, jednak w tej chwili nie sądzę, bym potrafiła znaleźć zawód, w którym spełniałabym się po zakończeniu takich studiów.
Niemniej jednak... nie ukrywam, że może okazać się to bardzo pomocne z Twojej strony. c: Zwłaszcza, że wciąż jestem osobą, która nie ma pojęcia, co będzie robić w życiu, a w końcu zostało niewiele czasu do podjęcia pewnych kluczowych decyzji. Dzięki.
#6 31-08-2013 o 11h07
Znam wiele osób które skończyły takie kierunki i mają dobrą pracę Tylko może mniej związana z głównym nurtem dziedziny. Trzeba się specjalizować z badań rynku, albo komunikacji społecznej.
Strony : 1