Więc od 1 godziny . mam problemz MissFashion Jak weszłam na gre zobaczyłam że moja miss z jej chłopakiem byli rozebrani myślałam ze to jakiś błąd wiec sie nie przejmowałam jak weszłam na laptopa na missfashion to samo zresetowałam internet to samo u mojej siostry to samo i nie wiemy co zrobic pomocy
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#2 29-08-2013 o 23h02
Nie sądzisz, że twój problem nadawałby się tutaj?
//www.missfashion.pl/forum/f7,1-bugi-b%C5%82%C4%99dy-w-grze.htm
#3 29-08-2013 o 23h03
Po pierwsze nie ten dział: //www.missfashion.pl/forum/t1618,1-problemy-z-grafik%C4%85.htm
#4 29-08-2013 o 23h03
Georgina ma rację, lub np. jeśli masz cos podobnego to tu bym cię skierowała --->
//www.missfashion.pl/forum/t1077,71-defilada.htm
Szczęście jest jak motyl, gdy będziesz stać spokojnie może ci usiąść nawet na ramieniu...
#5 30-08-2013 o 20h42
♥
Miałam też Cię skierować do innego działu, ale już inni mnie wyprzedzili ; )
Never-stop-smiling w ten dzień kiedy napisałaś ten post nie tylko Ty miałaś taki problem. Weszłam na missfashion, ale było napisane, żeby poczekać kilka minut, bo strona w trakcie modyfikacji. Potem weszłam za jakieś 2 godziny i tak samo jak Ty napisałaś, mojej miss tak jak i pozostałym nie wyświetlały się ubrania. Do tego nie działały gry, jak i były trudności z wejściem w miasto, ale teraz już wszystko działa jak najlepiej, więc nie ma co się martwić :3
#6 30-08-2013 o 20h48
Dziewczyny, wystarczy, że jedna osoba zwróci uwagę, tym bardziej nie mają sensu odpowiedzi po upływie niemal doby, kiedy problem został już rozwiązany. To miłe, że chcecie pomagać, ale nie nabijajcie sobie w ten sposób postów.
Strony : 1