Ban, bo jak się nazywają? Zaciekawiłaś mnie tymi czekoladowymi. Hahah.

Ban, bo jak się nazywają? Zaciekawiłaś mnie tymi czekoladowymi. Hahah.
Ban! Bo moja stylizacja halloweenowa wygrała konkurs na świątecznej defiliadzie o.O Nu nu moi drodzy, ta stylówka nie jest na święta.
Ban, bo te czekoladowe to al rehab choco musk, mają wersję i psikaną, i w olejku.
ban, bo to pierwszy banan w tym roku
ban, ode mnie dla mnie, nie było mnie tu tak długo, że nie pamiętam jak pisać kursywą, haha
Ostatnio zmieniony przez HankaPL (21-03-2024 o 22h31)
Ban, bo no rzeczywiście nikt tu długo nie pisał. Tbh ja wciąż tu zaglądam, średnio ze dwa razy na tydzień, ale kiedy moja wiadomość jest ostatnia trochę nie ma sensu nic dopisywać xD
Ban, bo ja zagladam tez dosc czesto ale mi sie zapomina/nie mam sily/checi pisac i tylko tak patrze XDD
Ban, bo hm, można zarzucić tu jakiś temat xD
Jak tam plany na majówkę? Ja pewnie spędzę ją ze znajomymi w ogródku jednej z moich koleżanek, kiełbaski omnomnom xD
ban bo będą smaczne kiełbaski omnomnom
a co do planów pierwszy wyjazd za granicę od trzech lat chyba, ciesze się jak nie wiem aaaaaa
Ban, bo gupie dziady z Dżonas Brothers przelozyli koncert z maja na pazdziernik...XD tak troche dla jaj i z sentymentu dzieciecego z kolezanka sie wykosztowalysmy i chcialysmy isc ale teraz to neich sie pierdziela bo juz wolnego kolezanka nie ogarnie w srodku tygodnia, a teraz mial byc piekny dlugi weekend z Bozym Cialem..xd
Majowka jeszcze niezaplanowana wyjazdowo, ale urlopowo w pracy tak, wiec zobaczymy na biezaco >D
ban bo mimo wszystko już nawet nie patrze co sie dzieje, zyje sama pracą x"D
ban bo drugi tydzien jest to samo podium, ani defilada ani finaly nie dzialaja poprawnie
ban bo do misji potrzebuję zagłosować na miss, a wybory już od jakiegoś czasu nie zostały zresetowane
Ban, bo jakby nie patrzeć przypominam o sobie, że jestem, miewam się dobrze i jeśli ktokolwiek jeszcze jest tu żywy to, może i pamięta mnie i pierwsze konto Curewhite xD
Ban, bo kurde bela chyba nawet pamietam ten nick xD a przynajmniej brzmi znajomo po tylu latach xD Supi slyszec, ze wszystko oki!! ♥
Ban, bo zapomnialam hasła i mi musieli przypominać na maila xDD
Jak żyćko Misski? ;>
Ban, bo to moja 666. wiadomość na forum
>:)
Ostatnio zmieniony przez magdalena2006 (16-09-2024 o 13h27)
Ban, że jeszcze ktoś tu zagląda Sama nie wiem co ja tutaj robię, tak mnie jakoś sentyment naszedł jak to się kiedyś fajnie za 20 letniego dzieciaka laleczki ubierało i zaglądłam. Kiedyś to było, teraz to nie ma. Pozdrawiam cieplutko trzymacie się w tej Polszy ^^
Ban, bo ja w międzyczasie zaczęłam drugie studia, to jest dziedzictwo kultury materialnej w instytucie historycznym na uwr xD
Ban, bo jak wrazenia poki co?xD Powodzonka na nich
Ban, bo dziękuję, o dziwo wyjątkowo dobrze mi się na nich studiuje!
Ban, bo ja też jeszcze studiuje drugi kierunek, robię magisterkę zaocznie i teraz muszę siedzieć w weekendy na zajęciach od 8 do 18. Boli- właśnie teraz mam te zajęcia. Na szczęście dzisiaj jest online. Czy ktoś też to sobie zrobił? Cały tydzień w pracy a potem cały weekend studia xD