żyję, ale co to za życie
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#7677 29-09-2024 o 03h26
zycie typu colonials w all tomorrows niby obok sb a jednak tak daleko
#7678 08-10-2024 o 02h08
Kiedy tu będzie następne głosowanie w defiladzie? Bo tak troche potrzebuje do nastepnego poziomu zagłosowac i stoje w miejscu
#7679 08-10-2024 o 22h30
Rejczelu napisał
Kiedy tu będzie następne głosowanie w defiladzie? Bo tak troche potrzebuje do nastepnego poziomu zagłosowac i stoje w miejscu :bimbogoutte:
raczej nie będzie :') z tego co wiem to deweloperzy porzucili grę, stąd tak liczne błędy. wersja francuska ciągle działa normalnie, ja założyłam sobie konto tam żeby poczuć tę nostalgię :D
można jeszcze próbować skontaktować się z supportem w tej sprawie, ale nie wiem czy pomogą
#1 soowon defender
#7680 05-12-2024 o 14h47
haa trochę szkoda, myślałam, że gra będzie miała ten minimum supportu jeszcze reochę, chociaż kiedyś skończyć. Z tego co zauważyłam, gra umiera już od lat...
#7681 Wczoraj o 14h08
Niestety Cromimi już zamykają w styczniu, chyba 10 stycznia jeśli dobrze zrozumiałam. Ale tamtą grę całkowicie admin całkowicie sobie odpuścił, nawet z zalogowaniem był problem. Ogólnie więcej bugów niż tutaj, duży problem z narodzinami nowych Cromimis, trzeba było pisać do moderatorek i one to załatwiały. Ogólnie to tam dwie modki dawały z siebie wszystko, żeby ta gra jeszcze istniała, sam admin to przyznał. Szkoda, że przez 2 lata milczał, bo gdyby sprzedać tą grę komuś ogarniętemu, kto by ponaprawiał wszystkie bugi, ulepszył ją i odnowił, to gra miałaby naprawdę potencjał. Myślę, że większość graczy pamięta polskie Cromimi i polskie forum i by się ucieszyło z reaktywacji.
I czemu to piszę, bo obawiam się, że za jakiś czas (oby jak najdłuższy) to samo stanie się z Missfashion A przecież można coś z tej gry jeszcze wyciągnąć. Plus jest tu tyle ładnych ubrań i dekoracji, że naprawdę szkoda to marnować.