Link do zewnętrznego obrazka
Wiele osób z pewnością zamawia ubrania/buty/dodatki/kosmetyki przez internet. W tym wątku można opowiedzieć o sklepach, w których zamawiacie, co głownie zamawiacie przez internet, czego byście nigdy nie zamówiły właśnie przez internet. No i oczywiście możecie chwalić się swoimi zdobyczami internetowymi.
Tak więc zacznę ja. Jeśli chodzi o sklepy to do moim ulubieńcem jest Yeestyle, z którego jeszcze nie miałam przyjemności zamawiać (sklep zagraniczny), jednak mam zamiar zamówić sobie kilka rzeczy na wakacje. Czy ktoś może zamawiał właśnie z tego sklepu i może się na ten temat wypowiedzieć?
Ostatnio robiłam zamówienie na Born2Be. Zamawiałam białe sneakersy. Było małe zamieszanie z rozmiarami, bo dostałam telefon z informacją, że rozmiaru, który zamówiłam nie ma na stanie. Padło tak, że zamówiłam rozmiar większe, czyli 38. Dzisiaj przyszły. Na przesyłkę czekałam jeden dzień, więc baaardzo szybko. Wczoraj wysłane koło godziny 15, a dzisiaj już przed 12 były. Mimo, że jeszcze nie wychodziłam w nich na zewnątrz zrobiłam kilka rundek po mieszkaniu i buty są bardzo wygodne. Prezentują się dobrze, nie odbiegają od zdjęć z strony internetowej. Co do samych bucików: mają wbudowany koturn 7 cm, a wykonane są z skóry. Jak mówiłam wyglądają bardzo ładnie i są bardzo lekkie. Wstawiam w spoilerze zdjęcia zrobione przez mnie, niestety mają fatalną jakość. Może jutro zrobię lepsze zdjęcia i je także wstawię. Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~