Czemu "Pomyje"? Ostatnio bawię się markerami wodnymi, a tak ogólnie to zawsze słowo "Pomyje" kojarzyło mi się z czymś nie do końca przyjemnym, więc ot tak o. Wola twórcy.~
Tak sobie bazgrolę jak mam chwilę, czasem gorzej, czasem lepiej. Mam tendencję do nie kończenia rysunków, więc jeżeli chcesz mnie przeglądać regularnie niestety musisz mieć to na uwadze. Lat mam 18, ciągle czegoś się uczę.
A to taka ja w... markerowej wersji.
*pół białe, pół brązowe włosy.
A tu dwójka bohaterów mojej książki w trakcie pisania, czyli Kia i Kai.
Tutaj moja ostatnia raca cienkopisem i białym żelowym długopisem.
Krzywo-ucha, niedokończona elfka.Uwaga "akt" = ocenzurowane
Na razie to wszystko co mam, na święta dostanę więcej "zabawek" więc możecie spodziewać się fali rysunków
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 22-12-2015 o 00h47
#2 22-12-2015 o 08h09
BARDZO ładnie rysujesz! Wszystkie wyszły świetnie. Lubię takie prace rysowane markerami. Raz grube linie, a raz cieńkie. Mam nadzieję, że coś tu jeszcze dodasz, bo naprawdę świetnie Ci się udaje
#3 22-12-2015 o 18h35
Ja się cieszę z autocenzury obrazków, która na pierwszym obrazku wyszła "dziwnie".
Same rysunki wyszły ślicznie w szczególności czarno-biały rysunek skradł moje serce ;3 Masz bardzo ciekawą kreskę.
#4 22-12-2015 o 20h40
Na pierwszym obrazku cenzura jest dodana na potrzeby forum, normalnie jej nie ma
Cieszę się, że wam się podoba
#5 09-01-2016 o 13h27
Świetne. Powiadasz, że piszesz książkę? Jaką?
https://discord.gg/XyTtcas
#6 10-01-2016 o 22h31
Aaaaa, uwielbiam Twoje rysunki i w ogóle sposób rysowania sam w sobie! Są takie... inne i pokręcone <3 jak dla mnie spokojnie mogłabyś rysować ilustracje do książek dla dzieci (pomijając nagie istoty ^^). Na pewno będę tu zaglądać :3
#7 16-01-2016 o 14h00
"Mam tendencję do nie kończenia rysunków.." xD Spoko, mam tak samo, czasem coś zacznę, a w trakcie albo zapomnę albo coś nowego wymyślę
#8 23-01-2016 o 20h34
Hejo, hejo! Mam parę prac z ostatnich i wcześniejszych czasów.
Chciałam tylko powiedzieć, że bardzo się cieszę, że znalazło się parę osób, którym się to podoba, bo ja sama w sobie średnio oceniam swoje umiejętności xd
Chciałam jeszcze skierować odpowiedzi do paru osób osobno
Dryad bardzo cieszy mnie, Twoje stwierdzenie, gdyż moim wielkim marzeniem jest ilustrowanie książek dla dzieci ♥
KanapkaczusHighus piszę, sama dla siebie, takie luźne powieści, często mnie właśnie zbiera na takie pisanie :3
dzisiaj będzie kilka rzeczy dla fanów luźnych szkiców i koślawych rysunków xd
chibi Alga.~
i mój ostatni bazgroł... ja po prostu lubię rysować nagie istoty musicie mi to wybaczyć xd ale też nie powiem, że jest 100% skończony, często go jeszcze poprawiam, wzmacniam kolory poprawiam pewne rzeczy i tak dalej i tak dalej xd
Ostatnio zmieniony przez DarkSeaweed (23-01-2016 o 20h35)
#9 06-02-2016 o 13h20
Jakie cudeńka *-* No kurcze, chyba wezmę się za rysowanie!
#1 soowon defender
#10 01-03-2016 o 16h36
#11 20-04-2016 o 15h05
Kurcze kolejny talent, który zauważam dopiero teraz piękne naprawdę, nie wiem już co napisać c:
#12 01-12-2016 o 10h46
Ostatnio przeprosiłam się z moim tabletem i coraz więcej bawię się w grafikę komputerową. Dzisiaj wykonywałam grafikę na kanał YT znajomego
3h pracy
inspiracja/wzorowane: Zolita - Holy
Kilka dobrych godzin pracy
inspiracja w sumie brak, główka pracuje
tło:
białe:
Na moim kanale na YouTube zaczął się 30DaysDrawingChallenge! Jeżeli ktoś jest zainteresowany, gorąco zapraszam!!!!
/Pozwoliłam sobie lekko edytować posta.
#13 06-07-2017 o 20h02
Fajny masz styl mam nadzieję, że dalej tworzysz bo nieźle Ci idzie
Strony : 1