Tyłkowe sukienki od Nine niestety na ogół spłaszczają tyłki Miss, przez co miałam problem z wyborem W końcu jednak wybrałam, a jako że siedzę ostatnio w Wiedźminie, to moja lala jest czarownicą. Czarownicą-kociarą z fajnym tyłkiem, a bo czemu nie...
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#326 24-03-2017 o 19h40
#327 25-03-2017 o 17h47
Link do zewnętrznego obrazka
Stylizacja przedstawia damę, która przechadzając się po lesie upadła i złapała się w pułapkę na zwierzynę, prując sobie przy tym nieco sukienkę.
Stylizacja przedstawiająca piratkę, choć trochę z twarzy Kendall Jenner mi wyszła XD
Ostatnio zmieniony przez Yubin (25-03-2017 o 18h22)
#330 30-03-2017 o 18h21
Dobra przedłużam, i tak to jest ostatnia edycja, daje czas do 5 kwietnia
#332 31-03-2017 o 11h04
Ja i mój mózg prosimy o wybaczenie (bardzo potrzebujemy urlopu, jak widać)... ^_^'
#333 31-03-2017 o 21h12
(ostatnia edycja? TRZEBA JĄ UHONOROWAĆ!)
Jesień to piękna pora roku, a ten dzień był wyjątkowo urzekający. Jaka szkoda, że przypadła mu taka ponura rola... Pogrzeb Pułkownika zebrał tłum ludzi chcących oddać umarłemu ostatnią cześć. Nawet jego brat, z którym był od lat w niezgodzie pojawił się na wydarzeniu. Przechodząc obok młodej wdowy brat Pułkownika obejrzał się przez ramię i zaskoczony zamrugał kilkakrotnie. Czyżby za woalką żałobną czerwone usta wyginały się w uśmiechu? Ach, na pewno mu się przywidziało. Przecież niemożliwe, by młoda kobieta miała coś wspólnego z tą śmiercią.
#334 04-04-2017 o 22h57
Wybiła godzina trzecia. Pijany facet wracał do domu z imprezy gdy zauważył całkiem niezłą laskę stojącą na przystanku. Ale ma fajny "bagażnik" ( ͡° ͜ʖ ͡°), pomyślał. Podszedł do kobiety pewnym, lekko chwiejnym krokiem z zamiarem zdobycia numeru. Szkoda tylko, że wcześniej nie zorientował się w sytuacji. Gdyby dostrzegł jej szarą skórę, dziwny dym unoszący się wokół kobiety, albo nienaturalnie sterczące ku górze włosy...
Kobieta powoli odwróciła głowę w jego stronę. Spojrzał jej w oczy i wiedział że to był bardzo zły pomysł. Jednak teraz było już za późno...
#335 09-04-2017 o 13h58
i coś na deser, karta upominkowa upoważniająca do otrzymania uścisku ręki w przypadku spotkania jakieś Harmoszki online
Dla każdego uczestnika od początku trwania NONO
Link do zewnętrznego obrazka♥
TYM SAMYM KOŃCZYMY TEN KONKURS
bo skończyły się części ciała xd
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (09-04-2017 o 14h21)
#337 09-04-2017 o 19h00
Animowana być nie musi ale drukować trzeba na brokatowym papierze
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (09-04-2017 o 19h01)
#338 10-04-2017 o 08h51
Niezła nuta xD Miałam 9 lat jak to trafiło na listy przebojów xD
Dzięki za podium, nie spodziewałam się, że coś wycyganię tą stylą.
Miło było brać udział w Waszym konkursie, dzięki za wszystkie edycje.
#339 13-04-2017 o 15h21
Dziękuję za oryginalny dyplom ♥ Jest mi mega przykro, że to już ostatnia edycja konkursu no no, bo bardzo go lubiłam ;-; Jak mam teraz z tym żyć? D: Muszę się wypłakać w poduszkę... Gratulacje dla pozostałych uczestniczek!