Dzień dobry wszystkim pięknym Miss ♥
Mam na imię Dagmara ♥ pochodzę z centralnej Polski
Mój nick wziął się stąd, iż uwielbiam oglądać serial Wspaniałe Stulecie Bardzo podobają mi się postacie sułtanek Hurrem i Nurbanu ♥
♥ w wolnym czasie zasiadam sobie przed komputerem i gram w tą super grę oraz namiętnie oglądam You Tube i dwie vlogerki : Szusz1313 i Rock Glam Princess
♥ Uwielbiam czytać książki to moje uzależnienie ♥
♥ Umiem nieźle gotować i często próbuję nowych potraw i smaków
♥ Jestem koziorożcem co za tym idzie jestem wielkim uparciuchem jestem zadziorna lecz tylko czasami a tak to jestem potulna jak baranek i wiecznie uśmiechnięta oraz zarażająca tym uśmiechem ----mój ukochany twierdzi, że powinnam być stosowana jako terapia dla ludzi ogarniętych smutkiem bo każdego jestem w stanie pocieszyć
♥ na Miss Fashion trafiłam z nudów bo przypomniało mi się, że grałam kiedyś w zagraniczną wersję gry ale nie spodziewałam się, że gra mnie tak wciągnie
♥ ♥ ♥ buziaki i pozdrawiam ♥ ♥ ♥
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 19-01-2016 o 10h51
#2 19-01-2016 o 12h18
Witaj ^^
No cóż, ja też lubię oglądać Wspaniałe Stulecie, ale w sumie robię to potajemnie i tak w kratkę, bo rodzice mi nie pozwalają
A tak przy okazji, mogę zadać kilka pytań?
Jakie książki lubisz najbardziej? ( typu przygodowe, komedia, dramat,...)
Jaka ( lub jakie ) potrawa wychodzi Ci najlepiej?
Masz w domu jakieś zwierzę?
Lubisz oglądać filmy? Jeśli tak to jakie?
Masz jeszcze jakieś inne hobby?
I najważniejsze; lubisz koty? xd
#3 19-01-2016 o 14h20
Pytanie standardowe: Lubisz się bawić piłką plażową?
https://discord.gg/XyTtcas
#4 22-01-2016 o 15h30
Lilia444 napisał
A tak przy okazji, mogę zadać kilka pytań?
Jakie książki lubisz najbardziej? ( typu przygodowe, komedia, dramat,...)
Jaka ( lub jakie ) potrawa wychodzi Ci najlepiej?
Masz w domu jakieś zwierzę?
Lubisz oglądać filmy? Jeśli tak to jakie?
Masz jeszcze jakieś inne hobby?
I najważniejsze; lubisz koty? xd
Hejka ♥
Jasne ♥
* książki hmmm w sumie to czytam co mi wpadnie w rączki ale jestem zakochana w Greyu i poluję teraz na całą serię Crossa ale uwielbiam też nasze stare książki typu Lalka czy Mistrz i Małgorzata bardzo podobała mi się także Trędowata
* Spaghetti, Pizza, Rolada serowa, Zapiekanki makaronowe i ziemniaczane, wszelkiego rodzaju mięsa pod pierzynkami z różnych produktów . Uwielbiam też piec ciasta a moimi popisowymi są 3bit, biszkopt z kremem, owocami i galaretką, Rafaello oraz ciasto widelcem mieszane z owocami
* nie mam
* tak kocham zwłaszcza polskie komedie romantyczne oraz wszelkie polskie komedie Jestem fanką kina polskiego Uwielbiam też 50 twarzy Greya no i stare filmy kostiumowe np. Sissi czy Przeminęło z wiatrem
* tak mam - uwielbiam malować ale nie tak jak wszyscy na papierze tylko na twarzy czyli fascynuję się makijażem twarzy ( jednak na razie maluję tylko siebie ) jestem typowym zbieraczem i testerem kosmetyków
* moim hobby jest także mój Instagram oraz uwielbiam przeglądać profile innych osób - są tak inspirujące
* wolę psiaki ♥
Dziękuję za pytania
#5 22-01-2016 o 15h31
KanapkaczusHighus napisał
Pytanie standardowe: Lubisz się bawić piłką plażową?
Hmm- uwielbiam polskie morze i co roku staram się tam bywać ale piłką plażową się nie bawię
Tam preferuję leżing, smażing i kąpiele w morzu oraz imprezki
Dziękuję za pytanie
#6 22-01-2016 o 16h05
Upomnienie za pisanie posta pod postem. @SułtankaDagusia. By uniknąć kolejnego upomnienia radzę następnym razem po prostu edytować pierwszego posta.
Strony : 1