Nazywam się Weronika Przybylska. Mam 12 lat 01-04 rozpocznę 13. Uczę się dobrze w 5 klasie miałam świadwctwo z czerwonym paskiem. Moimi ulubionymi przedmiotami w szkole są historia język polski przyroda i w-f. Jestem wysportowana i mam smukłą sylwetke. Wszyscy w mojej klasie mówią że mam najlepszą intuicje. No bo tak jest... W przyszłości chcę zostać archeologiem. Strasznie interesuje się historią innymi kultami i ludami. Lubie grobowce krypty i jaskinie. W przyszłości napewno będę je zwiedzać. Moją NAJULUBIEŃSZĄ grą jest TOMB RAIDER 2013 I RISE OF THE TOMB RAIDER. Bardzo lubie panią archeolog Lare Croft. Jestem jej fanką. W klasie ja jestem najspokojniejsza i zawsze umiem się opanować... (chociaż nie zawsze). wszyscy mi mówią że mam ładne oczy. Kolor moich oczu to niebieski. mam bląd wlosy jestem szczupla i dobrze zbudowana. Moją największą zaletą jest szybkosć. Moim chobby jest jubilerstwo. Robię kolczyki a potem je sprzedaje.... i mam pieniądze na jakies ciuchy torebki itp. Uff.. trochę tego duzo ale jesli przeczytalas do konca to bardzo sie ciesze<3 mam nadzieje ze udzielilam sie w twj rozmowie... pozdrawiam wszystkie dziewczyny grające w missfashion;) papa<3
przybylska