Hej! Mam na imię Małgosia, mam prawie 12 lat. Kiedyś koleżanka mówiła mi o tej stronce, bo bardzo lubię pisać na różnych forach tego typu m.in. opowiadania grupowe. Dzisiaj przypomniałam sobie o tym i z nudów stworzyłam konto, w sumie tylko po to, żeby zobaczyć forum. I oto jestem!
Interesuję się pisaniem opowiadań - objawia mi się to od małego, pierwsze 'opowiadanie' zaczęłam pisać jak miałam 8 lat. Nigdy go nie skończyłam ale idc. Poza tym lubię czytać (nie mam czasu przez szkolne lektury, które są nudne xp). Co prawda bardzo rzadko, ale tworzę grafikę komputerową i rysuję.
Coś z moich wad, hm... Często się irytuję z błachych powodów. I jestem konfliktową osobą. Staram się to zmieniać, ale no cóż, jest trudno.
Nie chcę wymieniać moich zalet, bo myślę, że raczej samej trudno określić swoje zalety. Zostawię to wam. Jedyne co, to jestem otwarta na nowe znajomości. ♥
Szczerze, to nie mam za bardzo pomysłu, co mogę tu napisać, a z tego co wiem, to chodzi o to, żeby później inni użytkownicy zadawali pytania, więc właśnie to wam pozostawie. xp
Cóż, miłej nocy wszystkim. Pozdrawiam i żegnam.
Ostatnio zmieniony przez hiboy (15-12-2015 o 21h53)