Nazywam się Natalia, ale możecie nazywać mnie Ryo albo Haru jak kto woli mam 18 lat w listopadzie 19 Interesuje się tańcem, modą, filozofią, fotografią i jestem maniakalną kpop fanką czasem lubię obejrzeć anime i chyba to na tyle
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#2 15-10-2015 o 12h25
Żeby twój opis nie był za krótki to rozwinę twe myśli pytaniami.
Co dokładnie interesuje Cię we filozofii?
Jaki jest twój ulubiony filozof?
Jaki taniec tańczysz? Co Cię inspiruje w tańcu?
Co dokładnie masz na myśli poprzez zainteresowanie modą? Rozwiń myśl.
#3 15-10-2015 o 13h08
Co mnie interesuje w filozofii wszystko. Filozofia jest taką kategorią nauki ( tak to można nazwać)można na wszystko spojrzeć w innej perspektywy, ale trzeba być otwartym i tu nie chodzi mi o cytaty nastolatek, ale coś głębszego. Co do ulubionych nie wiem, czy można nazwać ulubionych Filozofów, ale ciekawią mnie Pluton i Epikur zwłaszcza Epikur. Tańczyłam Balet teraz tańczę hip hop i popping, myślę nad połączeniem baletu z hip hopem, ale czy się uda nie wiem, nic mnie nie inspiruje w tańcu kocham to robić dla mnie to jest jak dla człowieka oddychanie. Co do mody to prosto i zwięźle, bo nie da się tego rozwinąć Oczywiście że nie jestem modelką więc jedno co pozostało to ubrania, projektowanie,styl ubioru coś w tym stylu. Ogólnie nie lubię się rozpisywać
Ostatnio zmieniony przez Tokki (15-10-2015 o 13h14)
#4 18-10-2015 o 12h35
Lubisz koty/książki?
#5 19-10-2015 o 12h26
i jedno i drugie lubię
#6 20-10-2015 o 20h25
Jakie jest twoje ulubione anime?
wolisz walki czy takie szkolne historie ?
#7 22-10-2015 o 21h06
Jesteś mangozjebem czy raczej podchodisz do anime z dystansem?
Ostatnio zmieniony przez llovek (22-10-2015 o 21h08)
~Snap:Zielony_elfik~ SameQuizy~ Wattpad
#8 23-10-2015 o 07h54
llovek napisał
Jesteś mangozjebem czy raczej podchodisz do anime z dystansem?
Upomnienie za obraźliwe słownictwo. W regulaminie jest, że NIE wolno stosować niecenzuralnych słów. Oraz należy zachować kulturę wypowiedzi. Twoje pytanie jest obraźliwe i sugeruje, że każdy kto ogląda anime (angażuje się w to) ma coś nie tak z głową. Co oczywiście nie jest prawdą.
#9 27-10-2015 o 23h03
Witaj! n_n
Jaki gatunek anime preferujesz? Jaki tytuł anime jest Twoim ulubionym?
Ooh, słuchasz k-pop? Hmm. W takim razie jaki jest Twój ulubiony zespół? n_n
Serdecznie pozdrawiam.
#11 29-10-2015 o 20h52
Salomona napisała: Upomnienie za obraźliwe słownictwo. W regulaminie jest, że NIE wolno stosować niecenzuralnych słów. Oraz należy zachować kulturę wypowiedzi. Twoje pytanie jest obraźliwe i sugeruje, że każdy kto ogląda anime (angażuje się w to) ma coś nie tak z głową. Co oczywiście nie jest prawdą.
dobrze, dobrze nie chodzi o to że ma coś z głową ja osobiście nie boję się tego określenia i tak jestem (i tu pojawia się to słowo którego nie można używać) ja interpretuję to słowo zupełnie inaczej moim zdaniem taka właśnie osoba jest po prostu bardzo zainteresowana anime i zdarza się, że jest nawet bardziej wartościowa niż ktoś kto tyko udaje, że lubi anime.
ALE PRZYJMUJĘ UPOMNIENIE I JUŻ WIĘCEJ NIE UŻYJĘ TEGO SŁOWA!
Ostatnio zmieniony przez llovek (29-10-2015 o 20h53)
~Snap:Zielony_elfik~ SameQuizy~ Wattpad
#12 14-12-2015 o 23h41
Nazywam się Mamiko mam 16 lat i interesuje się muzyką, plastyką i sportem. ☺☺☺☺☺
mamiko
#13 15-12-2015 o 08h36
zizka1462992674kupa napisał
Nazywam się Mamiko mam 16 lat i interesuje się muzyką, plastyką i sportem. ☺☺☺☺☺
Przypominam, że w tym wątku należy zadawać pytania autorce. Jeśli chcesz dokonać swojej prezentacji to należy założyć swój własny wątek. Daję Ci ostrzeżenie i odsyłam do zapoznania się z mini regulaminem działu.
Strony : 1