Moje serducho zdecydowanie skradła Saeniver, ale bardzo podobają mi się również prace Zupki i Majerankowej!
Ostatnio zmieniony przez hmurka444 (26-11-2015 o 14h26)
Strony : 1 2
Moje serducho zdecydowanie skradła Saeniver, ale bardzo podobają mi się również prace Zupki i Majerankowej!
Ostatnio zmieniony przez hmurka444 (26-11-2015 o 14h26)
Mnie spodobał się pomysł Rebeka7 oraz Majerankowa
Moje faworytki to Saeniver, Rebeka7, Lajna i Naravi.
Moim zdaniem najlepsze są zespoły Zupki i Zioła <3
Ostatnio zmieniony przez Karucchi (26-11-2015 o 17h17)
Wróżę sukces Majerankowej (Harmoszki na podium w konkursie Harmoszek ^.~) i Saeniver (bardzo podoba mi się zarówno wygląd jak i historia Strażniczek ^.^).
*paczy na powyższe głosy i jest niezadowolona* Ludzie, serio? Tylko JEDEN głos na Yubin? Przecież te assasynki to czysty majstersztyk! Jak je zobaczyłam, to od razu się zakochałam~! Te trojaczki są przecie idealne~! Jeśli ich nie będzie przynajmniej na drugim miejscu, to poczuję się niezwykle zawiedziona~ :'3 *khem* Ale oprócz tego, bardzo podobają mi się agentki Lajny, ten team rodem z fantasy to zdecydowanie coś~ + agentki Lucia33~ Lubię takie klasyki~
WYNIKI KONKURSU
l Miejsce Kunegunda : D
Idealnie, agentkowo wszystkie podpunkty spełnione, i ten wybuch dodał +100% do oceny. xD
Link do zewnętrznego obrazka
ll Miejsce Yubin ♥
Mroczne agentki z Meksyku. Tyle pracy oszczedzonę, robiąc z nich siostry. xD
lll Miejsce Zupko tyy...
Agentkowo, może trochę za słodko ale na 3 miejsce załapałaś ;>
A teraz to po co wszyscy tu przyszli - NAGRODY POCIESZENIA I WYRÓŻNIENIA!
Dla Lucia33 za alternatywną wizję, jednak fajniej by było gdyby ich ubrania bardziej do siebie pasowały (team).
Wybrałam sobie agentkę która przypadła mi do gustu :>
Dla Depeshki za najpiękniejszy dekolt w naszym konkursie.
Dla Saraty za uroczą Clover ♥ moja ulubiona agentka, jednak resztę trochę zawaliłas, pomieszały ci sie kolory oczu ;< (Kimkas trochę przekombinowałaś z tą stylizacją. Jak nie bylo możliwości na jednolity strój to mogłaś zrobić to inaczej. Jak w przypadku kurtki u Saraty :> )
Dla Majerana po prostu ;3 (sorki za redukcje czoła).
Iiii dla Saeniver za zrobienie aniołów zamiast agentek :l Moja wiecznie ulubiona nagroda.
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (27-11-2015 o 21h27)
Czy to wąsy u trojaczków Yubin? xDDD Olać sombrerra, to owłosienie... XD
Gratuluję całenu podium i wyróżnionym! :3
Dziękuję za portrecik, omo! Ja robię was, wy mnie. XD
Dziękujęęęęę... załapałam się na wyróżnienie! So, so thank you
Poza tym na podium aż miło się patrzy.
Gratulacje wszystkim.
Ahaha Bardzo dziękuję za drugie miejsce ♥ Jestem naprawdę zachwycona dyplomem z trójką wąsatych Amigos w sombrero XD Żałuje jedynie, że w tle gdzieś tam nie ma zastawionego stołu z tequilą i nachosami, bo to takie meksykańskie :3 Chyba na jaw wyszedł fakt, że skąpiłam na salonie makijażu i fryzjerze XD Jest mi też wstyd, że nie zgarnęłam nagrody za najlepszy dekolt z wiadomych powodów no ale trzeba też innym odstąpić trochę wyróżnień XD Oczywiście gratuluję pozostałym uczestniczkom, bo spisały się na medal, a zwłaszcza Kunegundzie, której skrycie kibicowałam, a to nie zdarza się zbyt często ^.~
Ostatnio zmieniony przez Yubin (27-11-2015 o 22h21)
Abadabadadaba...? *khem* Znaczy, że co i jak~?! Ja nie dowierzam swym oczom! To chyba pierwszy raz, kiedy dostałam się na podium~! I dodatkowo zajęłam pierwsze miejsce...~! Jestem kompletnie zszokowana, tym bardziej, że przecie (prawie) nikt na mnie nie głosował~ Czekajcie, tylko... Dajcie mi moment, bo muszę się pozbierać~ *po godzinie* Okej, chyba jestem zdolna do konstruktywnego komentarza~ Dziękuję bardzo~! Ten rysunek jest po prostu idealny (i to nie tylko dlatego, że dzięki niemu zaczęłam shipować ze sobą własne, wymyślone postaci xD)~! Chyba będę się na niego gapić cały dzień~ *v* Cudne, po prostu cudne~
+ YES! Yubin na podium! I spełniło się moje życzenie, żeby była przynajmniej na 2 miejscu~! (ten wąsowo-sombrrerowy dyplom to czysta perfekcja~) I Lucia33 dostała piękne wyróżnienie~! Jestem usatysfakcjonowana, choć szkoda, że Lajna nie ma chociażby wyróżnienia, no ale trudno się mówi, jury tak zadecydowało~ Gratuluję wszystkim pozostałym uczestniczkom~! ^^
OMZ, ta Clover - taka urocza~! *Q*
P.S Dzięki Yubin~ *v*
Ostatnio zmieniony przez Kunegunda (27-11-2015 o 22h29)
dzięki i gratuluje podium
Gratuluję cudownego podium bo w pełni zasłużone choć brakuje mi tam rycerzy Rebeka7 ale i tak wygląda cudownie ^^
Cudowne te nagrody! Płacze! ♥
Gratuluję wspaniałemu podium i wyróżnieniom ^-^ (Nagroda za najlepszy dekolt powaliła mnie na kolana, tak więc pozdro z podłogi xD).
Harmoszki wiedzą co dobre :3
Dziękuję za wyróżnienie Gratuluję reszcie.
Strony : 1 2