A więc dzisiaj to ja przychodzę do was z moją skromną twórczością :-) Postanowiłam ,że na pierwszy ogień pójdzie grafika komputerowa, czyli ściślej mówiąc- to co wyszło spod myszki kiedy nie mogłam spać, albo odcięli internet ;-p
Dodam tylko że nie zajmuję się tym długo, ale czasami moje pomysły są...nienormalne , że tak to ujmę. Zwykle są to połączenia różnych obrazków, nierzadko robione dla poprawy humoru, rzadziej tylko dla tego żeby ładnie wyglądało, a jeszcze rzadziej są to sygnaturki. Ale nie przedłużam i poniżej w spoilerze macie moje przeróbki:
zabawy w programie graficznym Gimp
Oczywiście i tak częściej rysuję niż siedzę przy gimpie :-) Uwielbiam wymyślać postacie, czasami rysuję przepełnione magią krajobrazy, oczywiście nie za bardzo mieszczę się w hiperrealizmie, ale nie tylko na obrazach jak żywe świat stoi ;-)Oczywiście w moich ostatnich pracach przeważają rysunki wykonane dla was na rzecz konkursów, ale powoli równoważy się ilość tych nie missfashionowych i missfashionowych :-) No więc, co tu dużo mówić, obraz wyraża więcej ni tysiąc słów:
Rysunki i takie i takie (czyli co aktualnie znajdę na komputerze)
Oczywiście normalnie jest tego o wiele więcej, ale resztę dodam w przyszłości, bo nie mogę jak na razie zrzucić zdjęć z telefonu.
Poza tym są jeszcze "lalki"(czytaj:"bardzo dziwne monstra") i wszelkiego rodzaju wyszywanki, ale to nie na początek (trzeba się oswoić z moją "twórczością" że tak to ujmę:-)
A więc co sądzicie? :-)