Cóż... Postanowiłam założyć wątek z trzech powodów:
~Na forum jestem nowa, to dobry dział, żeby trochę popisać, zaadaptować się.
~Jak już napisałam powyżej jestem nowa, więc chętnie złapię kilku znajomych.
~Może ktoś zainteresuje się moją osobą.
A teraz krótko i na temat: Uwielbiam czytać. Szczególnie fantasy. Czytałam romanse, horrory, przygodówki... Ogólnie jest 80% szansy na to, że przeczytałam książkę, o której chciałabyś ze mną popisać...
Oprócz tego należę do grona tzw. "Otaku". Tak, tak... Wiem co to znaczy. Ale mimo to, nazwa jest krótka i moim zdaniem lepsza od "fan japonii, magi, anime i dram". Przede wszystkim nie długa. Lubię takie klasyki jak Kuroshitsuji, Death Note czy Soul Eter. Podobają mi się też anime horrory typu Mirai Nikki i Shiki. No i Ymai Shibai. Oczywiście jeszcze: Inari Konkon Koi Iroha, Kokkuri-San, Death Parade. Mój faworyt: Another. Wszystkie filmy studia Ghibli to cuda! <3 Ogólnie, to stronię jedynie od anime, które mają tysiąc odcinków (patrz: Naruto, One piece...), bo nigdy nie mam czasu ich oglądać!
Ok, ok... Chyba napisałam już za dużo, więc skrótowo: koty, niebieski, zjem wszystko, łyżwy, gry logiczne i strategiczne, samotnik i forever alone in real life, kujon, grafika komputerowa, piszę wiersze i opowiadania, skłonność do powtórzeń słów.
Edit.: Jak poznałam MF? Cóż... Gram w SF (Słodki Flirt, tak wiem, mnie też ta nazwa dołuje...) i w wakacje mi się nudziło... Mało ciekawa historia, nie?
Ps. Na SF mój nick jest identyczny! ;P
Ostatnio zmieniony przez Sefiko (12-11-2015 o 00h41)