Moje faworytki to Rainbow i Dasharia niestety nie potrafię zdecydować się na jedną stylizację, obydwie urzekły mnie tak samo ^^
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 2
#28 05-10-2015 o 17h06
Najbardziej spodobały mi się ksenon autorstwa KimKas (bardzo spójna stylizacja, a wpasowanie w nią maski gazowej od razu daje do zrozumienia, że tego pierwiastka lekceważyć nie wolno ;3), chrom (Twoja miss od razu skojarzyła mi się z chromowanymi felgami od auta) Dasharia oraz toksyczny i świetnie oddany (te zwiewne, żółto-zielone szatki!) chlor, który stworzyła @Zupka.
#29 05-10-2015 o 19h19
TRUMTUMTURUMTUM WYNIKI
I
Przed konkursem padło załozenie ze jak ktos zrobi węgiel to staje na podium (taki tam sląski dowcip sprowadzony od naszych znajomych, nie pozdrawiamy) Jednak stylizacja okazała sie tak dobra ze puff trafiła na podium XD
II
Cóż tu opisywac, przeładowane stylizacje takie fajne : D
III
Zupka Zupka Zupka, co my mamy z toba zrobic, moze miesieczny ban na nasze konkursy?
Jakim sposobem zawsze znajdujesz to miejsce na podium ;-;
Nie umartwiajcie sie jeszcze. Przewidywane są moje nagrody pocieszenia, a dla kogo, to narazie tajemnica. Dostarcze je moze do konca tego tygodnia (piątku) wiec prosiłabym o nie zamykanie wątku. :3
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (06-10-2015 o 15h26)
#30 05-10-2015 o 20h08
Jak tylko zobaczyłam węgiel to szczena mi opadła i bardzo chciałam aby został doceniony (a to bardzo rzadko się zdarza XD) dlatego cieszę się że znalazł się na podium ^^ Jeśli rzeczywiście gratulacje są najserdeczniejszą formą zazdrości to ja bardzo serdecznie wam gratuluje Dziewczyny odwaliłyście kawał dobrej roboty
#31 05-10-2015 o 20h55
O Borze Szumiący, czy mi się wydaje, czy te rysunki są z konkursu na konkurs piękniejsze?
Bardzo gratuluję całemu CTeArCl podium
Nagrody pocieszenia? Zaskakujecie, Harmoszki, zaskakujecie (pozytywnie oczywiście). ^-^
#32 05-10-2015 o 21h08
Tak mi się wydawało, że węgiel będzie, chociaż za Chiny mi się nie podoba. xD Za to drugie i trzecie miejsce - miłość bardzo! ♥ Moje faworytki! ♥ Znaczy się, xenonu mi na podium brakuje, ale przeżyję. ^^ Obrazki mega przepiękne! *u*
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (05-10-2015 o 21h09)
#33 05-10-2015 o 22h10
Przepiękne podium, wspaniałe nagrody, dziewczyny totalnie zasłużyły. Nie mogę się napatrzeć na te rysunki.
#34 06-10-2015 o 09h52
No cóż moich dwóch głównych faworytek na podium nie ma, ale stylizacje, które wygrały też są naprawdę ładne.
Gratuluję dziewczyny! :)
Natomiast rysunki są po prostu cudowne *~* Tak bardzo zazdroszczę
Ostatnio zmieniony przez Karucchi (06-10-2015 o 09h53)
#35 06-10-2015 o 12h02
Wybrałyście naprawdę rewelacyjne stylizacje (choć wiele było rewelacyjnych i miałam kilka faworytek, a wśród nich Hetalia i Zupka, więc jestem ukontentowana xD). A rysunki... czapki z głów, prace są boskie ^^ Gratuluję zwyciężczyniom podium i pięknych nagród!
#36 06-10-2015 o 12h06
Gratuluję, Śliczne podium I obłędne rysunki! <3
#37 06-10-2015 o 18h37
#38 07-10-2015 o 16h52
O rany, szczęka opadła mi do samej ziemi, kiedy zobaczyłam wyniki i (co tygryski lubią najbardziej ^^) nagrody. Brak mi słów, cały czas cieszę michę wlepiając wzrok w fenomenalny rysunek Stocking <3
Chciałabym pogratulować wszystkim nagrodzonym dziewczynom, bo odwaliły kawał dobrej roboty tworząc swoje stylizacje ^^
Ostatnio zmieniony przez Hetalia (07-10-2015 o 16h52)
#39 07-10-2015 o 17h13
Woooow dziewczyny nie wiem co powiedzieć, dziękuję za nagrodzenie mojej stylówy! Nagrody są przepiękne, widać, że włożyłyście w nie dużo serca i czasu, bardzo mi się podobają! I fajny ukłon w stronę Śląska, doceniam, jako, żem też ślązaczka. XD
#40 07-10-2015 o 17h29
O mój borze! Nie spodziewałam się, że węgiel będzie pierwszy (choć oczekiwałam go na podium~ :3), ale myślę, że po zobaczeniu tego obrazka... Doceniłam go podwójnie~ Czysta epickość z tego bije~! Cieszę się, że moje faworytki dostały miejsca na podium i oczywiście im gratuluję~ :3, Co do nagród, to te są po prostu wspaniałe~! To się nazywa talent~ ^^ *patrzy parę postów niżej i wstrzymuje oddech, żeby nie zacząć piszczeć* Rany julek, dziękuję za taką cudną nagrodę pocieszenia! Naprawdę mnie pocieszyła~! *Q* To. Jest. Po. Prostu. Super. Uber. Urocze~! Chibi! Yaaaaa! Chyba ekscytuję się bardziej niż gdybym dostała pierwsze miejsce~ x3
#41 07-10-2015 o 19h15
Niesamowite nagrody, gratulacje dla wygranych!
Strony : 1 2