Może później zmieni się to w konkurs regularny.
Przechodząc do tematu. Przyjmowane będą tylko stylizacje CHŁOPAKÓW (lalków jak zwą ich niektórzy).
Tematem na ten miesiąc jest uwodziciel
Wykreujcie swojego pana na kogoś kto mógłby poderwać was i/lub wasze koleżanki, proszę o nie podchodzenie do tematu karykaturalnie.
REGULAMIN:
1. Przestrzegaj regulaminu zawartego w miniregulaminie działu.
Prace niezgodne z nim będą dyskwalifikowane i zgłaszane do opiekunki działu.
2. Zgłoszenia są przyjmowane do 4września
3. Nagrody - dyplomy dla 3 osób + wspólna ilustracja narysowana przez Lilia444.
4. Jury to ja + Lilia444 + każda osoba, która uczestniczy w konkursie i która chce wystawić swoją ocenę. NIE MOŻNA GŁOSOWAĆ NA SIEBIE. Po zamknięciu przyjmowania zgłoszeń wyśle do uczestniczek zapytanie czy chcą głosować. Każda osoba będzie mieć 3 punkty do rozdania.
5. Można przedstawić 2ie stylizacje
6. Zabronione jest używanie więcej niż 2 rzeczy z tej samego zestawu gotowego. Sporządzenie listy użytych ciuchów oraz donosy na koleżanki, które się nie trzymają zasad mile widziane.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 18-08-2015 o 10h12
#2 18-08-2015 o 20h06
Siedzę w barze. Po raz kolejny czeka mnie picie do lustra. Dlaczego wszystkie moje koleżanki mają chłopaków, a ja jedna zawsze jestem sama? I jeszcze szampan w domu mi się skończył (a to jedyny napój wysokoprocentowy jaki lubię), więc musiałam przyjść tutaj. Po moim policzku spływa samotna łza.
- Hej, wyglądasz na przygnębioną. Stało się coś? Postawić ci drinka? - słyszę za plecami. Obracam się i widzę niczego sobie faceta z dwoma kieliszkami mojego ulubionego alkoholu. Może ten wieczór wcale nie będzie taki beznadziejny?Lista użytych ciuchów
#3 19-08-2015 o 12h10
Przechadzając się ulicą, minęłam ulicznego grajka. Miał z lekka latynoską urodę. Mijając mnie od razu zaczął śpiewać. Zatrzymałam się i wbiłam w niego wzrok. Zdawał się patrzeć tylko na mnie. Po chwili przestał grać, odłożył gitarę i wyciągając z futerału kwiat spytał - Señorita... uczynisz mi ten zaszczyt i podasz mi swe imię?
Czy tylko ja rozpaczam nad zmianą pięknego Azjaty w brzydkiego Latynosa? xD
#4 21-08-2015 o 22h28
A mój przystojniak jest bardzo bogaty. Wiadomo, dziewczyny lecą na kasę i na markowe ciuchy. Wszystko to ostatni krzyk mody bo trzeba być na topie, żeby uwieźć jakąś fajną laskę
lista ubrań
#5 24-08-2015 o 21h09
W czasie ostatnich upałów ciężko było zmusić się do czegoś konstruktywnego, więc razem z koleżankami z pracy spędzałyśmy zdecydowanie zbyt dużo czasu, przyglądając się robotnikom z budowy naprzeciwko... Dlatego moim uwodzicielem jest przystojny murarz, który oczywiście pracuje topless, nie licząc się tym samym z przepisami bhp, no bo kto nie lubi choć odrobiny ryzyka?
#6 31-08-2015 o 19h39
Naszło mnie na stworzenie drugiej stylizacji...
Link do zewnętrznego obrazka
Cylinder, muszka, powiewająca peleryna i laska - oto uwodziciel w starym stylu. I to naprawdę starym, bo jest wampirem. Ale czy po lekturze Zmierzchu, którakolwiek z pań może czuć przed nim strach? Lista użytych ciuchów
Ostatnio zmieniony przez KimKas (31-08-2015 o 19h39)
#7 04-09-2015 o 23h07
I stylizacja
Zadbany przystojniak o uroczym uśmiechu, który wie, że trzeba rzucać płatki kwiatów po ziemi, po której stąpa kobieta.
lista ubrań
II stylizacja
Gdyby to była jakaś inna rzeczywistość (w której ten osobnik nie wyglądałby jak dziwak), to osobą na którą z pewnością zwróciłabym uwagę, byłby odważny wojownik (z gołą klatą, by było na co popatrzeć).
lista ubrań
#8 04-09-2015 o 23h15
Chorino! załapałaś się w ostatniej chwili! A dokładniej na godzinę przed końcem, ślicznie ślicznie. Jutro rano zaczynam zbierać głosy.
#9 05-09-2015 o 09h29
Mi najbardziej podobają się obie stylizacje Chorino oraz Lahlae
#10 05-09-2015 o 10h19
Hmurka444 szkoda że nie spróbowałaś uczestniczyć, bo głosy są przydzielane tylko uczestnikom, jak będę tworzyć następny konkurs, to cię zaproszę
Musze wam dziewczyny pogratulować, bo wszystkie stylizacje przez was przedstawione są wyczadziste!
Co do następnego konkursu jeszcze myślę nad tematem, chętnie przyjmę sugestie.
#11 05-09-2015 o 14h15
Przyznam się, że mimo niewielkiej liczby prac, dość długo się zastanawiałam na które stylizacje zagłosować, bo wszystkie prezentują się naprawdę świetnie. Nic tylko schrupać takie ciacha
Co do tematu następnego konkursu - Lowsip, nie wspominałaś kiedyś czasem o temacie Mag/Czarodziej? (Chociaż z drugiej strony, może lepiej zachować ten temat na październik/listopad, to w Krainie Halloween będzie można zdobyć więcej pasujących ciuchów.) A teraz może na tapetę niech pójdą Lekarze, Piraci lub (ze względu na niedawno rozpoczęty rok szkolny) Nauczyciele? Możliwości jest dużo :>
#12 08-09-2015 o 12h59
Wyniki!
Wyszło na to, że miałam decydujący głos.
KimKas twój pan naprawdę ma coś w sobie, taki którego chciałoby się spotkać. Niby to elegancki i poważny, ale z pazurem.
Chorino takiego obrońcę chętnie by się nagradzało za jego popisy (if you know what I mean)
Lahlae szkoda, że koło mnie żadnej budowy nie ma też bym się pogapiła
Oj Ojsa tak przystojny grajek i "cygańskie" bezstresowe życie, i bezstresowy romans? Oj brzydkie fantazje, brzydkie
Nie rozdrabniam się na głosowanie ponowne by ustalić pierwszą trójkę, wszystkie przedstawione stylizacje są przewspaniałe. Dziękuję wam bardzo za udział w konkursie, wszystkim!
Myślę, że zrobię małą przerwą od Misterfashion i następny będzie konkurs na czarodzieja, w październiku/listopadzie, tak by załapać się na krainę Halloween.
Planuje teraz zrobić konkurs na stylizacje żeńską.
Ostatnio zmieniony przez Lowsip (08-09-2015 o 13h06)
#13 08-09-2015 o 14h33
#15 08-09-2015 o 19h29
Ja to sobie wypraszam, ja żadnych brzydkich fantazji nie mam! D:
Ja się mężczyzn wystrzegam jak... yyy... jak mężczyzn xD
Serdecznie wam gratuluję dziewczyny!
#16 08-09-2015 o 21h20
Oj to wyszło szydło z worka, wiesz głodnemu chleb na myśli
#17 09-09-2015 o 23h45
Widzę, że podium tym razem należy wyłącznie do brunetów :D
(w tym dwóch różnych Changów, co jest całkiem urocze)
Dziękuję za docenienie robotnika i gratulacje dla wszystkich! Zgłoszeń nie było dużo, ale poziom jak zwykle wysoki :3
Ostatnio zmieniony przez Lahlae (09-09-2015 o 23h45)
Strony : 1