Witam wszystkich, mam na imię Michalina, mam 15 lat. Interesuję się jazdą konną, modą, serialami, książkami, nauką (nie uczeniem się, tylko technologią, fizyką, chemią itp.).
Mam 3 psy, jednego kota i konia ♥♥♥ Jeżdżę prawie codziennie <3
Uwielbiam rysować i pisać opowiadania, zwiedzać, odkrywać świat itd
Chętnie porozmawiam z innymi osobami
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 09-07-2015 o 14h45
#2 10-07-2015 o 03h12
Witaj Misumi na MissFashion
Skoro interesujesz się modą, to pewnie znalazłaś właśnie grę dla siebie i wszystkich graczy prędko wyprzedzisz, i zostawisz daleko w tyle Mam nadzieję, że zarówno gra, jak i naprawdę wspaniałe i przyjazne grono graczy zatrzymają Cię tu na długo Gdybyś miała problem, chętnie Ci pomogę. zawsze możesz też zapytać o pomoc kogoś na forum w odpowiednim dziale.
Chętnie dowiedziałabym się, gdzie jeździsz i jak Ci idzie? Jakiego masz konia? Startujesz w zawodach czy jeździsz bardziej dla siebie? Przepraszam, że tak wiele pytań, ale sama jeżdżę i po prostu zżera mnie ciekawość xD
Piszesz opowiadania... A jakie? Do szuflady czy publikuje na jakimś blogu/forum?
Jakie książki czytasz? Masz jakąś ulubioną jedną/serię/kilka różnych? Albo może gatunek czy autora, które faworyzujesz?
Grasz w inne gry przeglądarkowe od Beemoov, a może wolisz typowo komputerowe gry (typu TheSims, TombRaider, FarCry, itp.) ?
Ostatnio zmieniony przez Hiruko (10-07-2015 o 03h14)
#3 10-07-2015 o 20h28
Uwielbiasz rysować mówisz...:-)
1. Jaką techniką się posługujesz, albo jaką preferujesz?
2. Czy rysujesz bardziej realistycznie, czy abstrakcyjnie?
3. Rysujesz to co wymyślisz czy to co widzisz, zaobserwujesz?
4. Co najczęściej rysujesz?
5. Pochwaliłabyś się swoimi pracami? :-)
#4 24-07-2015 o 13h42
uuu..jazda konna? masz własnego konia? ile jeździsz?
Pełnokrwista Rebeliantka
#5 24-07-2015 o 16h02
Witam!
Kiedy jeżdzisz najczęściej? (Południe, rano)
P.S. Tez jestem nowa
#6 16-08-2015 o 18h31
hej
1.masz zwierzaka?
2.ulubiony owoc?
3.ulubiony przedmiot szkolny?
4.ulubione danie?
#7 17-08-2015 o 15h39
1.Imię konia
2.Imię kotów
3.Imię psów
Strony : 1