Całkiem niezły, ale nie do końca mnie zaciekawił, wolę inne sitcomy, choć ten też jest naprawdę dobry.
Teoria Wielkiego Podrywu?
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
Całkiem niezły, ale nie do końca mnie zaciekawił, wolę inne sitcomy, choć ten też jest naprawdę dobry.
Teoria Wielkiego Podrywu?
Oglądam okazjonalnie kiedy leci w telewizji ale nie jestem wielką fanką tego serialu Niemniej jednak wydaje mi się bardzo przyjemny 7/10
Gnijąca panna młoda?
Link do zewnętrznego obrazka
Lubię twórczość Burtona i jego mroczne bajeczki. Jedna z moich ulubionych bajek. Sam tytuł jest urzekający. Ale zawsze czegoś mi brakuje u Burtona także 9/10.
Koralina i tajemnicze drzwi?
Lubię, fajna, trochę straszna bajka
Gwiezdne wojny?
Film mi się nawet podobał choć chwilami uważałam go za kiczowaty i przygłupi niemniej jednak myślę że zasługuję na 7/10
milczenie owiec?
Bardzo dobry horror. Świetnie Hopkins wykreował rolę Hannibala. W dodatku inspiracją do mordercy w tym filmie było 3 realnych morderców. Kultowy film i tyle. 10/10
Hotel Transylvania?
Bardzo mi się podoba 10/10
Project Runway??
Niestety nie znam T^T
Dexter?
Nie oglądałam więc niestety nie potrafię ocenić
breaking bad?
Właśnie jestem w trakcie oglądania. Na chwilę obecną serial mi się nawet podoba(przy mojej niechęci do seriali sam fakt, że oglądam jakiś serial bez przymuszenia świadczy o jakości tej produkcji)
Orange Is the New Black?
Niestety nie znam.
The Jerry Springer Show?
Uwielbiam To mnie zawsze bawi jak ludzie się tam biją a laski tańczą na rurze albo pokazują cycki za koraliki XD 10/10
Gra o tron?
Świetny serial. Ma mnóstwo ciekawych wątków.. jedynym minusem tego serialu jest to, że jak polubisz bohatera, to zaraz Ginie... 9/10
Sweeney Todd: Demoniczny Golibroda z Fleet Street?
Ostatnio zmieniony przez Nerra (04-08-2015 o 01h32)