Mam na imię Klaudia. Pewnie jestem tu jedną z najstarszych osób, mam prawie 24 lata.
Tytułem wstępu:
Mieszkam w Warszawie, studiuję tu psychologię kliniczną, tzn. lada chwila powinnam skończyć ale prawdopodobnie czeka mnie powtarzanie roku, przez durny angielski...
Pracuję w biurze, choć bardzo mnie to nudzi. Wolę zajęcia gdzie coś się dzieje, choćby na ten przykład mój przyszły zawód - psycholog. Właśnie mam miesiąc przerwy od pracy ze względu na praktyki, które odbywam na oddziale psychiatrycznym. Kocham to! Zupełnie inaczej myśli się o ludziach ze schizofrenią gdy ma się okazję zajrzeć do ich umysłu. W ogóle psychologia jest cudowną nauką, która pozwala poznać mechanizmy zachowań, przede wszystkim własnych. A to daje ogromne możliwości kształtowania siebie.
Zainteresowania:
Wszystko po trochu. Jestem człowiekiem, który nie potrafi zdecydować się na jedno zajęcie. Raz mam fazę na książki, raz na seriale a raz na rękodzieło - teraz na tapecie jest malowanie i ozdabianie drewna. Lubię dyskutować na wszelkie tematy. Jeżdżę, dużo jeżdżę na rowerze. Nie po ścieżkach rowerowych. lecz po lesie. Co prawda daleko mi do wyczynowej jazdy ale jeżdżę dosyć agresywnie.
Ja + Rower + Kampinos = wielka miłość. <3
Kocham zwierzęta, czasem jeżdżę do schroniska żeby zawieźć milusińskim trochę smakołyków i chociaż na chwilę poprzebywać w ich towarzystwie. Regularnie wspomagam też Straż dla Zwierząt - słyszeliście o tej organizacji?
Lubię gotować, może nie umiem, ale lubię. I piec ciasta. Kocham ciasta, ciasteczka (i ciacha )
Kocham też muzykę, od rocka, przez heavy metal po progresję. Nie będę zanudzać podgatunkami, bo po pierwsze uważam takie szczegółowe podziały za zbędne, a po drugie większość ludzi i tak nie wie o co chodzi.
Lubię czasem zagrać w jakąś grę. Rzadko co prawda, bo rzadko mam czas, ale zdarza się że wpadam w "ciągi" Najlepszą grą w jaką grałam był Morrowind, mimo słabej na dzisiejszy czas grafiki. Cenię tę grę za fabułę i nieułatwianie graczowi zadań.
Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pytania, śmiało, jestem gotowa na wszystko
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 02-07-2015 o 18h23
#2 02-07-2015 o 19h27
Uwierz nie jesteś jedyną osobą która w takim wieku w to gra.Ja osobiście mam kilka znajomych które są nawet nieco starsze i też w to grają. Jest to fajny sposób na nudę na chwilę wolną itp.. Pozdrawiam serdecznie
#3 03-07-2015 o 01h52
Hej, miło Cię poznać. Mi możesz mówić Kim.
Wydajesz się bardzo interesującą osobą.
Pozwolisz, że zadam kilka pytań w celu, jak to się mówi, lepszego zapoznania się?
1. Jak trafiłaś na MF i co Cię przyciąga do tej gry tudzież co Cię przyciąga na forum?
2. Masz jakieś życiowe motto motto?
3. Gdybyś miała możliwość podróżowania w czasie wybrałabyś przeszłość czy przyszłość? Wybór uzasadnij.
#4 09-07-2015 o 17h38
Izabelcia1717 - to pocieszające ^^ i masz rację, to dobry sposób na nudę, ale i tak mam wyrzuty sumienia, że nie robię w tym czasie czegoś pożyteczniejszego ^^' pozdrawiam Cię również, cieplutko
#5 09-07-2015 o 17h52
KimKas napisał
1. Jak trafiłaś na MF i co Cię przyciąga do tej gry tudzież co Cię przyciąga na forum?
2. Masz jakieś życiowe motto motto?
3. Gdybyś miała możliwość podróżowania w czasie wybrałabyś przeszłość czy przyszłość? Wybór uzasadnij.
Cześć Kim, Ciebie również miło poznać cieszę się, że jest odzew na mój skromny post. Lubię poznawać nowych ludzi
Odpowiadając na Twoje pytania:
- Na MF trafiłam ze Słodkiego Flirtu, w który zaczęłam grać przez moją ówczesną współlokatorkę. Nie bardzo chciałam ale po czasie mnie to wciągnęło. Teraz wolę MF niż SF, więcej się tu dzieje.
- Życiowe motto? Hmm. nigdy nad tym nie myślałam. Jakbym miała stworzyć motto podsumowujące moją przeszłość, w tej chwili byłoby to coś banalnego, w stylu "najpierw zbuduj siebie na fundamencie empatii, kultury i moralności a dopiero potem bądź sobą".
- Wybrałabym przeszłość. Czasem mam wrażenie, że urodziłam się w złym czasie. Oczywiście doceniam teraźniejszość za coraz to nowe wynalazki, leki itd. ale wymieniłabym to wszystko na mentalność ludzi z przed co najmniej 100 lat. Dzisiejszy świat zmierza w złą stronę.
Jeszcze jakieś pytania?
Strony : 1