Nie biorę udziału w tym konkursie, ale moje serce skradła hmurka444 Jest śliczna i jak najbardziej Kawaii
Ostatnio zmieniony przez arturek1233212223 (28-06-2015 o 11h32)
Strony : 1 2
Nie biorę udziału w tym konkursie, ale moje serce skradła hmurka444 Jest śliczna i jak najbardziej Kawaii
Ostatnio zmieniony przez arturek1233212223 (28-06-2015 o 11h32)
Nie biorę udziału w tym konkursie ale głosuję na olka176 Jej stylizacje są Kawaii Style Różowe i słodkie Wybieram 2 stylizację.
Link do zewnętrznego obrazka
Ogłoszenia parafialne!
Długo mi to niestety zajęło, ponieważ zgłosiło się bardzo dużo stylizacji, ale wyniki w końcu są!
Szkoda, że tak niewiele osób zagłosowało, jednak po zliczeniu głosów jak się domyślacie nagrodę publiczności otrzymujeSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Serdecznie gratuluję. Wyniki były bardzo wysokie w przypadku wielu uczestniczek, musiałam niestety wybierać mimo takiej samej liczby punktów.
Zacznijmy od wyróżnień, których wyszło naprawdę dużo.wyróżnienie za najciekawszy pomysł...
wyróżnienie za wakacyjną lolitę...
wyróżnienia za świąteczne lolitki...
to już wszystkie wyróżnienia, teraz czas na nasze podium!miejsce III...
miejsce II...
miejsce...
Gratuluję wszystkim! Nagrody pojawią się niedługo, mam nadzieję, że podium wam się podoba. Zapraszam do komentowania!
Link do zewnętrznego obrazka
Gratuluję wszystkim, szczególnie mnie cieszy KuroiTenshi na podium.
Gratuluję wszystkim i dziękuję za uznanie mojego ghula
Jeju jeju dziękuję za 3 miejsce :-O
gratulacje dziewczyny <3
Gratulacje do wygranych i dla DarkSeaweed, że udało jej się jednak kogoś wybrać
Congratulations kawaii girls ~ ♥♥♥
Jejku, DarkSeaweed, dziękuję pięknie =^-^=
Ostatnio zmieniony przez KimKas (03-07-2015 o 01h44)
[Wcześniejsza wiadomość]
Uwaga!
Mój błąd! Zapomniałam wspomnieć o jeszcze jednym wyróżnieniu, które wędruje do jedynej czarnoskórej kreacji w tym konkursie, chciałam ją nagrodzić, ponieważ bardzo mnie urzekła i mimo tego, że nie udało jej się wybić, jednak chciałam ją wyróżnić.
KimKas!
Gratuluję jeszcze raz wszystkim, nagrody już wkrótce
Matko bosko, borze szumiący...
Nagrody skończone. Przepraszam was, że to tak długo trwało, ale proszę o wyrozumiałość, wszystkie robiłam sama, dodatkowo mam 2 miesięcznego szczeniaka w domu, który jest gorszy niż dziecko, ale skończyłam!
Od razu Pineapple i Likoris musicie mi wybaczyć, ale mimo tego, że zajęłyście dwa miejsca, mogłam was nagrodzić tylko jedną sygnaturką, mam nadzieję, że mnie nie zabijecie T^T.
Tak czy inaczej oto nagrody!ScarletWitch
Likoris
KuroiTenshi
Podoina
KimKas
Pineapple
Naravi
Sadist
Mam nadzieję, że tym razem o nikim nie zapomniałam. Mam nadzieję, że wszyscy będą zadowoleni. Serdeczne gratulacje jeszcze raz wszystkim!
Idę jeść śniadanie xd
Ostatnio zmieniony przez DarkSeaweed (06-07-2015 o 16h00)
OMG, DarkSeaweed te nagrody są takie takie słodziachne
Ale fajne dyplomy! *w* Śliczne, cudowne, i tak dalej... ^^ I nie, nie zabiję Cię. xD Jakość wszystko wynagradza! ^^ A sygnaturka taka fajna, że chyba nawet ustawię ją sobie na SyFie, dopóki nie zrobię sobie czegoś z Fajeczką Pokoju! ^^
Piękne nagrody :-) Takie kawai *.* bardzo dopasowane innymi słowy do tematyki konkursu ;-) Sygnaturka jest śliczna, dyplom też no i...no nie wiem co powiedzieć xD No nie umiem się wysłowić, takie to super *.*
Aww~ Jaki śliczny dyplom ^^ Zaraz ląduję w opisie.
Bardzo dziękuję za 3 miejsce. Nie sądziłam, że uda mi się stanąć na podium pośród tych kawaii stylizacji ^^
I oczywiście gratuluję wszystkim wyróżnionym i na podium ♥
Ojejku, dostałam pierwsze miejsce? Wow nie spodziewałam się, bo tyle wspaniałych stylizacji. Dziękuje za śliczną nagrodę i gratuluje pozostałym dziewczyną. Miło było się zabawić ^^
Nagrody zwaliły mnie z nóg, wow jeszcze raz dzięki za pomoc <3
Strony : 1 2