Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 30-01-2015 o 19h49

Miss'Fuzja
Paululusia
~ As long as I have a want, I have reason for living. Satisfaction is dead. ~
Miejsce: Sosnowiec

Link do zewnętrznego obrazka

Kucyk ostatnio ma całkiem sporo wolnego czasu (a to jest bardzo dziwne i pewnie krótkotrwałe ;C), a do jego wątku już nikt nie zagląda, więc postanowił otworzyć mały sklepik na rogu, z beznadziejnym towarem, więc pewnie i tak nikt tu nie będzie zaglądał... Ale może się rozkręci jakoś biznes ;D

Co tu można zamówić?

Wszystko, czego dusza zapragnie... No, poza mężczyznami, bo tego nie umiem ;D Od razy mówię, że najlepiej wychodzą mi kucyki i ludziokucyki (Equestria Girl) więc takie rysunki możecie dostać bardzo szybko, a co do pozostałych... Trochę trzeba będzie pewnie poczekać ;D Ale to rownież zależy też od tego, co zamówiliście ;3

Jak ma wyglądać zamówienie?

A tu macie dowolność, bo nie ma przykładowego wzoru zamówienia. ;3
Ważne tylko, abym z zamówienia wiedziała, co mam zrobić. Na pewno musi być napisane, czy chcecie szkic czy pokolorowany obrazek (od razy też mówię, że nie lubię kolorować ;D). Dokładnie opisujcie to, czego oczekujcie, abym potem nie musiała rysować pięćdziesiąt razy jedno zamówienie, ponieważ parę szczegółów nie jest tak jak ktoś sobie wymarzył .-.
Oczywiście, nie mówię, że nie można prosić o poprawę pracy, bo można! ;)
Chcę, aby klienci mojego sklepu byli zadowoleni ;D

Kolejka

~ SKLEP CZYNNY ~

1. Ove1299
2. Yubin
3. -------
4. -------
5. -------

SERDECZNIE ZACHĘCAM DO ZAMAWIANIA! ;3

Ostatnio zmieniony przez Paululusia (04-02-2015 o 18h40)

#2 30-01-2015 o 19h57

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!
Miejsce: Byle były żelki!!!

To może ja na pierwszy ogień /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Niech to będzie szkic, nie będe cię, aż tak męczyć <3
Poprosze kucykowatego jednorożca (boże ale bredze)
Chciałabym, żebyś narysowała go niczym z baśni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Nie mam szczególnych życzeń, chce żebyśwykonała go pod swoją wyobrażnie, ja nie mam kąkretnego obrazu jak to ma wyglądać więc zdaje się na Cb /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Widziałam ogólnie twoje rysunki i były naprawde fajne więc nie muszę się martwić jak to wyjdzie <3
Nie wiem tak naprawde co mogłabym jeszcze dopisać więc gdybyś nie mogła się na coś zdecydować kliknij do mnie na priv :3
Ogólnie daje ci wolną ręke, chce tylko żeby było to szalone i radosne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/80/moy/63505.jpg

#3 30-01-2015 o 21h18

Miss'Fuzja
Paululusia

Likoris - starałam się zrobić tak jak chciałaś... Nie wiem, czy jest dobrze, czy nie, w każdym razie uważam, że na żywo wygląda zdecydowanie lepiej ;D
Twoje zamówienie:

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Zapraszam do dalszych zakupów ;D

#4 30-01-2015 o 21h34

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!
Miejsce: Byle były żelki!!!

Jest prześliczny, o dużo dużo piękniejszy niż sobie go wymyśliłam. Trafiłaś w mój gust idealnie. Właśnie o taki efekt mi chodziło <3 <3 <3

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif

//photo.missfashion.pl/pl/1/80/moy/63505.jpg

#5 31-01-2015 o 22h09

Miss'całkiem całkiem
Ove1299
...
Miejsce: Anardia

O, widzę, że dla Likoris zrobiłaś istne cudo, to może ja też się załapię na coś chociaż w połowie tak ślicznego :3 Prosiłabym o narysowanie mojej miss w postaci kucyka Pony! Może być szkic /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Co do szczegółów - zdaję się na Ciebie (musisz być ekspertem w tej dziedzinie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png ) . W razie niedomówień - proszę o kontakt! I z góry wielkie dzięki ^^

Ostatnio zmieniony przez Ove1299 (31-01-2015 o 22h15)

#6 31-01-2015 o 22h19

Miss'Supersonik
Yubin
╭∩╮(︶︿ ︶)╭∩╮

Poproszę o rysunek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Chciałabym kolorowy portret mojej miss bo strasznie lubię jak ktoś mnie rysuje (oczywiście jeśli to żaden problem) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Pozwolę sobie zagwiazdorzyć i daję ci wolą rękę  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Z góry bardzo dziękuję!

Ostatnio zmieniony przez Yubin (31-01-2015 o 22h20)

//photo.missfashion.pl/pl/1/101/moy/80588.jpg

#7 01-02-2015 o 22h42

Miss'całkiem całkiem
milenacz
...
Miejsce: Gorzów Wlkp.

To ja się skuszę na marcelinę z pora na przygodę przytulającą gienia pingwina  z pora na przygodę troche dziwne  ale fajne ! <3

#8 01-02-2015 o 22h43

Miss'całkiem całkiem
milenacz
...
Miejsce: Gorzów Wlkp.

milenacz napisał

To ja się skuszę na marcelinę z pora na przygodę przytulającą gienia pingwina  z pora na przygodę troche dziwne  ale fajne ! <3
i to ma być szkic

#9 02-02-2015 o 07h44

Miss'Sensei
MadziaG
I'm done
Miejsce: 상상 한국어

Milenacz nie pisz posta pod postem użyj opcji edytuj .

https://68.media.tumblr.com/8132945c38d10b97316afd28f77c2070/tumblr_oczqrwhqEv1rfqq7ho6_400.gif

#10 02-02-2015 o 18h36

Miss'Fuzja
Paululusia

Ove1299

W sumie, było to dla mnie ciekawe zadanie, ponieważ nigdy nie rysowałam miss jako kucyka ;3 Myślę, że najgorzej mi wyszły włosy. Były trochę ciężkie ;C
Jakbyś chciała, abym ten rysunek pokolorowała lub coś innego poprawiła to napisz, a ja spróbuję sprawić, abyś była zadowolona /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

ZAMÓWIENIE:

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Yubin

Przepraszam cię bardzo, ale nie wykonałam twojego zamówienia... Strój był dla mnie ciężki do narysowania. Poczekam, aż go zmienisz i dopiero wtedy wykonam zamowienie ;D
Mam nadzieję, ze sie nie gniewasz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

milenacz

Pierwszy raz w życiu rysowałam z tego... czegoś. Bo dla mnie nie można tego nazwać nawet bajką. Z własnej woli nigdy bym tego nie zrobiła, i raczej nie zrobię tego więcej, chyba, że będę miała takie zamówienie. Ta kreska jest dla mnie beznadziejna, a rysownicy tego czegoś nie pokazują ani odrobiny talentu. Jako bajki także nie polecam, w każdym razie nie dałabym takiej "bajki" do oglądania dziecku. Nie pokazuje ona żadnych wartości i jest bez sensu.
Mogłabym jeszcze dużo o tym czymś napisać, ale miałam po prostu narysować, więc przestanę monologować. ;D

ZAMÓWIENIE:

Ostatnio zmieniony przez Paululusia (02-02-2015 o 18h43)

#11 02-02-2015 o 22h00

Miss'całkiem całkiem
Ove1299
...
Miejsce: Anardia

O3O
Naprawdę uważasz, że coś Ci nie wyszło? Jak dla mnie, jest po prostu PRZE-CU-DO-WNIE!!! I jeżeli chcesz, to możesz pokolorować, ale nie musisz - szczęśliwa to już jestem (i to bardzo!). Poza tym miałabym dla Ciebie kolejne zadanie... Mam nadzieję, że można zamawiać kilkakrotnie?  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif
A co do rysunku, to można powiedzieć tylko jedno:
Link do zewnętrznego obrazka

#12 03-02-2015 o 15h33

Miss'OK
MaMiMuMeMo
Bez opisu, bez tragedii..
Miejsce: Tam gdzie przezydentem jest Czekolada

Masz talent! Zrób mi kucyka. A najlepiej jakiegoś takiego jednorożowatego... co ja gadam!
I ma być ładny!!! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i60.tinypic.com/a9o01j.jpg

#13 04-02-2015 o 12h09

Miss'Fuzja
Paululusia

Ove1299

Bardzo się cieszę, że rysunek ci się spodobał ^^
Oczywiście, że możesz znów zamówić ❤ ❤ Jestem bardzo ciekawa, jakie masz dla mnie to nowe zadanie ;3

MaMiMuMeMo

*wzdycha ciężko* Cały mój monolog z pierwszego postu na temat dokładnych zamówień nie zdał się na nic...
W każdym razie, zamówienie jest gotowe. Mimo, że właściwie nie powinnam go wykonać, gdyż nie napisałaś absolutnie nic o tym, jak ten kucyk ma wyglądać... Miał być po prostu jednorożcem. Więc nim jest, i proszę się nie czepiać, że "nie tak go sobie wymarzyłaś".

A mina tego kucyka mówi wszystko....

#14 04-02-2015 o 17h11

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

To ja też poproszę o rysunek. <3
A dokładniej szkic mojej miss w stylu Equestria Girl o ile się da. xD

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#15 04-02-2015 o 18h57

Miss'Fuzja
Paululusia

Zrozumiem, jeżeli po tym już nikt nie będzie chciał ode mnie zamawiać </3

Majerankowa

Na początek, chciałam Cię bardzo, bardzo przeprosić ;_; Wybacz mi Zioło ;C
Ten rysunek jest przeokropny... Jeszcze raz przepraszam...
Jakbyś chciała, abym to poprawiła to proszę, napisz mi o tym, mogę ci zrobić nawet cały rysunek od nowa </3 Tylko się nie gniewaj ;C

Może to wina stylizacji? A może po prostu nie mam za grosz talentu? W każdym razie, idę płakać do kąta, że aż tak zawiodłam ;<

No cóż, ale i tak muszę Ci pokazać to okropne coś, tylko proszę, nie umieraj jak to zobaczysz </3 Przepraszam :C

#16 04-02-2015 o 20h08

Miss'OK
MaMiMuMeMo
Bez opisu, bez tragedii..
Miejsce: Tam gdzie przezydentem jest Czekolada

Paululusia napisał

Ove1299

Bardzo się cieszę, że rysunek ci się spodobał ^^
Oczywiście, że możesz znów zamówić ❤ ❤ Jestem bardzo ciekawa, jakie masz dla mnie to nowe zadanie ;3

MaMiMuMeMo

*wzdycha ciężko* Cały mój monolog z pierwszego postu na temat dokładnych zamówień nie zdał się na nic...
W każdym razie, zamówienie jest gotowe. Mimo, że właściwie nie powinnam go wykonać, gdyż nie napisałaś absolutnie nic o tym, jak ten kucyk ma wyglądać... Miał być po prostu jednorożcem. Więc nim jest, i proszę się nie czepiać, że "nie tak go sobie wymarzyłaś".

A mina tego kucyka mówi wszystko....

Wiesz co? Jak człowiek nie pisze dokładnie, to może być byle jaki

http://i60.tinypic.com/a9o01j.jpg

#17 10-03-2015 o 19h33

Miss'na całego
kucykowa9
The steamer ship! ... And so you don't know what I mean
Miejsce: In the corner behind the easel

Poproszę kucyka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Skóra - antyczna biel (jeśli wiesz, o co mi chodzi )
Oczy - kolorowe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Poza - idący przodem, ,,w obiektyw"
Znaki szczególne - zwinięte, krucze skrzydła <3 (takie okalające postać)
Tło - ciemne
+
Słodkie, uwodzicielskie spojrzenie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#18 10-03-2015 o 21h32

Miss'wow
DarkSeaweed
...
Miejsce: Rzeka

Ja bym chciała konika... em kucyka morskiego. ♥
Niech ma piękny syreni ogon w kolorze morskim(zielono-niebieski), jego grzywa ma być długa w odcieniach błękitu, zieleni i zimnego fioletu, niech plączą się w niej algi i rozgwiazdy ♥
Co do "skóry" to chciałabym, aby wyglądała jak pokryta łuskami, nie muszą być one na całej powierzchni jedynie gdzieniegdzie po parę lekko rozmazanych łuseczek.
Co tu jeszcze pisać, jej ogon mogą przyozdabiać perły o nieregularnych kształtach, bo jak wiadomo perły naturalnie nie są idealną kulą, niech w kopytkach trzyma może zwiniętą muszlę, tak jakby chciała do niej szeptać bądź ją pocałować, myślę, że najłatwiej będzie narysować Ci go bokiem.~
Mam nadzieję, że nie za mało informacji, niech całość będzie w odcieniach niebieskiego, zielonego, zimnego fioletu.~

#19 28-03-2015 o 23h38

Miss'wtajemniczona
sandra88
...
Miejsce: Camelot

Witam, można? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Poproszę podobiznę mojej miss. Szkic, nie będę cię tu maltretować. Możesz zrobić jako tę equestria girl, jeśli tak ci będzie łatwiej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Nie wiem co tu jeszcze, to chyba wszystko. A zapomniałabym, chciałabym by była lekko uśmiechnięta /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

z góry wielkie dzięki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

https://68.media.tumblr.com/ea717e89625bf147da9be71223bff3c8/tumblr_ocxa88MzGe1rdhap4o1_500.jpg

#20 02-04-2015 o 13h05

Miss'Sensei
Żelkowa
Littlemooonster96

Hej. Ja również zlożę zamówienie. A więc poproszę o szkic mojej miss.
I to wszystko.
Z góry dziękuję ;*

#21 24-05-2015 o 12h44

Miss'Żółtodziób
...

Cześć, ja poproszę moją miss pod postacią kucyka :3
Z góry dziękuję ^^

Dyskusja zamknięta

Strony : 1