Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 09-05-2015 o 18h02

Miss'Żółtodziób
...

Na początek się przedstawię. Mam na imię Inez i mam 25 lat i obecnie studiuję. W wolnym czasie uwielbiam czytać książki, szczególnie paranormalne, fantastyczne, romanse, oglądać filmy, słuchać muzyki. Kocham też czytać mangi i oglądać anime z gatunków komedii romantycznych, fantasy, okruchy życia. Co jeszcze... ach tak uwielbiam też zwierzęta. To chyba tyle. Jeśli chcecie się dowiedzieć więcej piszcie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Minoo4 (09-05-2015 o 18h05)

#2 09-05-2015 o 23h27

Miss'całkiem całkiem
NNatalia
...

Hej!
Co studiujesz? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Masz jakieś zwierzątka?

http://i60.tinypic.com/abdp2.png

#3 10-05-2015 o 00h23

Miss'Żółtodziób
...

Studiuję obecnie na 2 roku studiów magisterskich pedagogikę opiekuńczą i resocjalizacyjną. A dwa lata temu na studiach licencjackich pedagogikę przedszkolną i wczesnoszkolną. Jeśli chodzi o zwierzęta to jest taka sytuacja, że w mieście, gdzie obecnie mieszkam i studiuję to ich nie ma ze względu na warunki, a raczej na ich brak, ale mam za to psa na wsi, w której się wychowałam i wabi się Bambo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Minoo4 (10-05-2015 o 00h23)

#4 10-05-2015 o 00h57

Miss'całkiem całkiem
NNatalia
...

Ooo, to fajny kierunek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png A kim planujesz zostać? Przedszkolanką, pedagogiem?
Aaa i jeszcze, masz jakieś ulubione anime i mangę?

#5 10-05-2015 o 15h05

Miss'Żółtodziób
...

No właśnie kim bym chciała zostać. Oto pytanie życia. Przed rozpoczęciem studiów chciałam być przedszkolanką, a teraz sama już nie wiem. Trochę mnie ciągnie do pracy w świetlicy, ale nie wiem jeszcze. Myślałam też nad pracą w bibliotece bo kocham książki i chyba tam bardziej bym się sprawdziła. Z drugiej jednak strony słyszałam, że mało zarabiają, więc nie wiem. Naprawdę nie mam pojęcia:/ Zobaczę co przyniesie los.
Ulubione anime i mangi? Tak mam. Jest ich sporo. Kocham Kuroshitsuji, Ao haru Ride, Kamisama Hajimemashita, Code Breaker, starą dobrą Sailor Moon, nieznane chyba nikomu Magic Knights Rayearth, Akatsuki no Yona, Shigatsu wa Kimi no Uso, A to tylko kilka z nich. Z mang to uwielbiam praktycznie to samo. Musiałabym chyba wypisać całą listęxd

#6 10-05-2015 o 17h43

Miss'całkiem całkiem
NNatalia
...

Moja kuzynka jest przedszkolanką /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Ooo, czytałam kiedyś ao haru ride zanim zostało wydane w Polsce.

#7 10-05-2015 o 18h09

Miss'Żółtodziób
...

Naprawdę? I co zachwala pracę czy raczej nie? Dzięki AHR zaczęłam w ogóle czytać mangi. Kiedyś oglądałam tylko animce, a do mang się nie zabierałam. Ale postanowiłam ich spróbować i właśnie jedną z nich było AHR. Kupiłam, przeczytałam i mi się spodobało. Od tamtej pory oprócz tej serii kupuję też inne albo czytam na necie.

#8 10-05-2015 o 20h00

Miss'całkiem całkiem
NNatalia
...

Taak, jest okej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Chociaż wiadomo- dzieci młodsze to i trudniej z nimi się dogadać. No i jeszcze mówiła, że ciężko pracę znaleźć, sama pracuje bodajże w zastępstwie za kogoś w prywatnym przedszkolu.

#9 10-05-2015 o 21h05

Miss'Żółtodziób
...

No właśnie to, że dzieci młodsze to mi nie przeszkadza, wręcz przeciwnie. Zależy też jaka grupa, bo są przecież i 5 latki. I wcale się nie myli. Niestety, ale w dzisiejszych czasach to nauczyciel naprawdę ma ciężko, a tym bardziej taki przedszkolny. Dlatego zastanawiam się co będzie ze mną później. Jak na razie wolę nie planować, bo potem będzie płacz i zgrzytanie zębami.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1