Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 25-04-2015 o 20h24

Miss'towarzyska
Karucchi
Pozbierać się jest dziesięć razy trudniej, niż rozsypać.
Miejsce: Don't cha whish your boyfriend was hot like my?

To ten ja chciałabym się tak przywitać, bo skoro zaczynam działalność na tym forum to chyba by tak wypadało, nie?
A więc. Jak pewnie, może się domyśleć jestem dziewczyną mam naście lat, a moja zacna godność brzmi Weronika. Jestem raczej śmiałą osóbką, która nie ma problemu z nawiązywaniem nowych znajomość aczkolwiek muszę przyznać, że nie przepadam za mówieniem o sobie. Uważam, że dużo lepiej jest ocenić człowieka po rozmowie z nim niż po tym co sam o sobie mówi. Nie pytajcie mnie dlaczego tak już mam XD Oprócz tego mogę powiedzieć, że jestem zagorzałym Otaku.

Ostatnio zmieniony przez Karucchi (26-04-2015 o 11h13)

#2 25-04-2015 o 21h53

Miss'Żółtodziób
...

Oataku~? Pierwsze słyszę~ xD Żartuję, oczywiście wiem, że chodzi o Otaki~ x3

Witamy panienkę na tym, jakże wspaniałym forum~!
Na sam początek tej konwersacji miałabym jedno pytanie: Czy ja dobrze myślę, że na sygnaturce znajduje się Kise Ryouta, czy za dużo oglądam KnB i już wszędzie go widzę? :'3

Ostatnio zmieniony przez Kunegunda (25-04-2015 o 23h00)

#3 25-04-2015 o 22h19

Miss'Żółtodziób
...

Oataku? Otaki? Nigdy nie słyszałam xD I tak wszyscy wiemy, że chodzi o  OTAKU. :3
Czy mogę się dowiedzieć jakie są twoje ulubione serie anime? Lub gatunki jeśli wolisz.
Co cię zaciągnęło na miss fashion? Tak samo jak większość ludzi jesteś tu przez Słodki Flirt?

#4 26-04-2015 o 11h26

Miss'towarzyska
Karucchi

Kunegunda
Tak postać na sygnaturce to Ryouta <3

Dead-charlotte

Ulubione serie anime...długa lista, ale postaram się ją w miarę moich możliwości skrócić: Kuroko ni basket,Free!,Anime K, Psycho Pass,Vampire Knight,Kaichou wa maid sama, Pokemon, Naruto, Zankyou no terror, Tohyo Ghoul i parę innych, ale jestem za leniwa, żeby je wszystkie wymienić XD Gomene
Nie ja to raczej na odwrót jestem na Słodkim Flircie przez Miss Fashion XD
A było to tak. Gdzie przeglądając sobie internet natrafiłam na tą tu oto grę i stwierdziłam, że fajnie byłoby wypróbować, ale wtedy jakoś nie do końca mi się spodobało więc wykasowałam stare konto i przy kasowaniu zauważyłam ten pasek z napisem ,,beemoov sieć gier'' i Słodki Flirt mnie tak jakoś zachęcił do spróbowania i tam zostałam już trochę dłużej i zaczęłam się udzielać na forum, ale ostatnio strasznie denerwuje mnie tamtejszy dział opowiadań grupowych, bo jest jaki jest -.- Jedna z tamtejszych użytkowniczek powiedziała mi natomiast, że opowiadania grupowe są tu bardziej rozgarnięte więc postanowiłam spróbować popisać coś tutaj i oto jestem XD
Ale się rospisałam XD

#5 26-04-2015 o 14h06

Miss'Żółtodziób
...

No tak, już po samym nicku mogłam się domyślić~ Czyli twoją ulubioną postacią jest Kise? :3
No, ale widzę, że mamy parę wspólnych serii xD Hah Free! to już chyba dziewczyna otaku widziała~ ^^ Oglądałaś może drugi sezon~?
Czemu OG tam są takie złe~? Ja też mam konto na SyFie i myślałam, aby się tam zacząć udzielać, ale ciągle się waham, więc jakaś opinia by się przydała~ :3
Ach, i miałabym też jeszcze jedno pytanie - masz jakieś zwierzątko~? (standardowe pytanie, ale lubię je zadawać~) x3

#6 26-04-2015 o 15h06

Miss'towarzyska
Karucchi

Kunegunda

Tak oglądałam już wiele anime z wieloma ciekawymi charakterami, ale Kise jest moim zdaniem po prostu najlepszy! <3
Czy ja wiem co jest na SF takiego złego. Zacznijmy od tego, że tam dużo więcej osób udziela się w OG niż tu(obecnie mamy tam 50 stron, ale sporo część z tego upadła) nie wiem co takiego źle idzie przy czyszczeniu, ale jak się dobrze poszuka to znajdzie się opowiadania, które upadły prawie pół roku temu. Dodatkowo tak jak mówiłam pisze dużo pisarek więc dochodzi do plagiatów. Ja tam kiedyś założyłam opowiadanie o dzieciach pokolenia cudów. Wchodzę następnego dnia i widzę 4 nowe opowiadania o dzieciach postaci z knb. I to denerwuje, bo wiadomo nie po to wymyślam fabułę, żeby ktoś ją trochę przerobił i sam użył.
Ale inne działy forum na SF ostatnio naprawdę się polepszyły zwłaszcza sala gier. Więc zależy gdzie się chcesz udzielać :)
Man bliźniaka XD A na poważnie. Chwilowo nie posiadam żadnego zwierzaka, a szkoda :/

#7 26-04-2015 o 16h31

Miss'Żółtodziób
...

On jest świetny, szczególnie w duecie z Kasamatsu~ Wiem, że to brzmi tak, jakbym go nie lubiła, ale uwielbiam, gdy dostaje po głowie~ xD Choć moją ulubioną postacią nadal pozostaje Kuroko~ A masz tam może jakieś... Paringi~? (nie byłabym sobą, gdybym nie zapytała~ x3)
No właśnie, na SF to jest jakieś nagromadzenie tego wszystkiego, a tutaj tak biednie jest trochę~ ;v; Och, kojarzę to opowiadania o dzieciach pokolenia cudów~ Rzeczywiście coś takiego było - jednego dnia widziałam tylko jeden taki pomysł, a następnego się tego namnożyło~ Ha... No, to może być trochę wkurzające, ale popatrz na to tak - tworzysz nowe trendy, to się liczy~ :v
Bliźniaka~? Ja też chcę~! O, albo nie, pozabijalibyśmy się~ A jakiego zwierzaka chciałabyś mieć~? Standard typu kot/pies, czy może coś bardziej oryginalnego~? (tarantula na przykład? x'3)

#8 26-04-2015 o 16h57

Miss'towarzyska
Karucchi

Kunegunda
Tak. XD Ja to się zawsze muszę się śmiać jak go leje, a zwłaszcza jak Kise daje autografy, a Kasamatsu wygląda jakby chciał, żeby tamten umarł na miejscu XD
No tak z tej strony tego jeszcze jeszcze nie widziałam XD Tak jak pomyślę, że te wszystkie opowiadania z KnB pojawiły się na forum od czasu mojego to jestem z siebie naprawdę dumna  :sourire:
Ja mojego bliźniaka chętnie zamienię, ale obawiam się że po góra dwóch dniach mi go oddasz.
Czy ja wiem. Miałam już dwa chomiki i szczura, a chciałabym mieć. Hm... w sumie to nie wiem, ale chętnie spróbowałabym swoich sił z fretką.

#9 26-04-2015 o 17h40

Miss'Żółtodziób
...

Dokładnie~! Niby to już standardowe scenki, ale jak dla mnie, mogą je powtarzać do znudzenia, i tak nigdy mi się nie znudzą~ x3 To jest świetny duet (shipuję ich w ukryciu~ xD)
No właśnie, trzeba być dumnym ze każdego sukcesu~! Jeśli ktoś od ciebie zgapia, to znaczy, że podoba się mu twój pomysł~! To takie cichy komplement~ xD
E tam, jeśli by mnie wkurzył, to zawsze mam siekierę w garażu~ Mogę go postraszyć, niczym Yuno Gasai~
Musisz lubić gryzonie~ :3 Moja kumpela też miała szczura i chomiki~ Szczurek słodki był, tylko szkoda, że zeżarł te chomiki x'3 Ale fretka? Ciekawy pomysł, w sumie~ Nie trzeba mieć do niej jakichś... No nie wiem, specjalnych warunków~?

#10 26-04-2015 o 17h55

Miss'towarzyska
Karucchi

Kunegunda
Ani mi się waż shipować tych dwóch wypluj to! Kise jest mój koniec i bardzo agresywny wykrzyknik! Niby oni by fajnie do siebie pasowali, ale ja za bardzo kocham Ryou-chan'a, żeby oddać go jakiemuś Kasamatsu czy tam Ahomine.
No nie. Normalnie zapoczątkowałam nowy trent...ciekawe czy tu też by się takie opowiadanie przyjęło...
Nie niby nic specjalnego nie trzeba mieć, ale fretka jak królik potrzebuje dużo ruchu.
Nie uwierz mi, że na mojego Cynamona nawet siekiera by nie podziałała. Jak go znam to powiedziałby Ci gdzie możesz ją sobie wsadzić XD

Ostatnio zmieniony przez Karucchi (26-04-2015 o 17h55)

#11 26-04-2015 o 18h27

Miss'Żółtodziób
...

O nie, nawet nie wspominaj mi o AoKise~ Jak widzę ten paring, to normalnie mam ochotę wyrzucić komputer przez okno~ (nie to, że nie lubię Ahomine, po prostu nie cierpię tego paringu~). Ale ja cie nie rozumiem, powiem ci szczerze~ Bo ja, im bardziej kocham jakąś postać, tym jestem w stanie paringować ją ze wszystkimi~ xD Mnie zastanawia, czy tym masz w ogóle tam jakieś shipy~ :3
Jestem pewna, że tak~ Ludzie lubią czytać o tym, jak by wyglądały, lub zachowywały się dzieci ich ulubionych bohaterów~ (a przynajmniej ja tak mam~)
Hah, to zwierzę mogłoby robić niezłą demolkę w domu~ :3
Och... Z tego co słyszę, to całkiem miły z niego człowiek~ Nie rozumiem, czemu na niego narzekasz~ x3

#12 26-04-2015 o 19h00

Miss'towarzyska
Karucchi

Normalnie też tak mam, ale z Kise jest jakoś inaczej on jest po prostu mój! XD Zakochałam się nic na to nie poradzę.
Czy mam shipy? Jasne, że mam z KnB są to: AkaFuri, AoAka, MidoTaka, KagaKuro ostatnio tak coś mnie ciągnie do AkaAka, ale moim najulubieńszym paringiem jest i będzie ReiRin <3 To akurat Free! Mam też paring, którego nie znoszę, a jest to AoKaga/KagaAo...omijam to najszerszym łukiem jaki jesteś sobie w stanie wyobrazić XD
Tak...jak wymyślę jakąś fajną fabułę to, może zrobię...
Tak mój brat to BARDZO miły człowiek i sama nie wiem czemu na niego narzekam...chyba nie mam nic lepszego do roboty XD

#13 26-04-2015 o 20h16

Miss'Żółtodziób
...

Ach, ta miłość do pikseli~ Jedna z najbardziej bolesnych i nieodwzajemnionych rodzajów zakochania~ x'D
Jak się cieszę, że trafił się ktoś, kto ma tak podobne podejście do paringów~ AkaFuri, MidoTaka i KagaKuro to moje OTP~! ^^ Co do AoAka i AkaAka to w sumie nie mam nic przeciwko, kiedyś nawet przeczytałam fanfiki z tymi dwoma paringami, fajne były~ ReiRin... Nawet nie pomyślałam~ Dla mnie to zawsze było ReiGisa i MakoRin, nigdy nie przyszłoby mi do głowy paringowanie ich, ale to w sumie nawet mogłoby zadziałać~ (obrazki z nimi są urocze~). I nareszcie jest ktoś, kto podziela moją nienawiść do AoKaga/KagaAo! Jak ja nie cierpię tego paringu... ;^; Dlaczego to jest takie popularne, nie rozumiem~ Nie cierpię tego paringu do tego stopnia, że jak dochodzi między nimi do jakiejkolwiek interakcji w anime, to toczę pianę z ust x'D
A ja chętnie będę czytać~ :3
No widzisz~ Sama to przyznałaś~! To teraz musisz iść do niego i przeprosić za to całe narzekanie~ xD

Dyskusja zamknięta

Strony : 1