Jako, że potrzebuję teraz baaaardzo treningu i zmotywowania do rysowania chętnie podejmę się wykonywaniu zamówień. Rysuję zarówno ręcznie jak i komputerowo (chodź ręcznie nieco lepiej) Dodatkowo rysunki ręcznie wykonuję w ołówku lub kolorze (chociaż nad kolorem będzie mi schodzić troszkę dłużej)
Więc jeśli czujesz się zainteresowana napisz, mogę rysować stylem inspirowanym mangą, bardziej realistycznym lub stylizowanym na konkretną serię artystę (chociaż nie zawsze gwarantuję pełne powodzenie).
W poście potrzebuję wiedzieć:
Jaki rysunek chcesz? Jakim stylem? Jakim sposobem.
Należy pamiętać, że im dokładniejszy opis tym lepiej uda mi się zrealizować zamówienie, zdjęcia lub linki referencyjne również mile widziane.
A tu można zobaczyć przykładowe prace
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 04-04-2015 o 20h31
#2 04-04-2015 o 22h33
Marzę o...
szopie praczu w czerwonej czapce z daszkiem z żółtym napisem Bob. Najlepiej jakby stał na 2 łapach jak surykatka, albo siedział przy stole.
Haha wiem, że to dziwne, ale szczegóły zachowam dla siebie
Inspiracja:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Styl realistyczny.
Rysunek komputerowy.
Mam nadzieję, że podejmiesz się tego wyzwania
Z góry dziękuję.
#3 04-04-2015 o 22h55
I ja poproszę rysunek ^-^
Chciałabym dwie dziewczyny śpiewające do mikrofonu.
Ich wygląd? Jak poniżej:
Styl realistyczny.
Rysunek komputerowy.
#4 04-04-2015 o 23h42
Najpierw wzięłam się za Jessice23 i jej Boba xD To chyba druga najdziwniejsza rzecz jaką rysowałam
Bob
#5 05-04-2015 o 12h44
O mój boże kocham go!!! <3 SzoBob <3 Kiedyś będę takiego miała Dziękuję!!!
#6 05-04-2015 o 13h39
Bardzo się cieszę, że ci się podoba ^ ^ obstawiam, że ręcznie wyszedłby mi lepiej xD"
KimKas, wybacz, że lekko zderpiłam jedną z kobietek
kobitki
#7 05-04-2015 o 18h07
Nie no Natsumi, jak dla mnie kobitki wyszły Ci świetnie, dziękuję pięknie <3
SzoBob dla Jess też wyszedł Ci genialnie :>
#8 05-04-2015 o 23h13
Bardzo się cieszę, że się podoba ^ ^ Jak widać żadne wyzwanie mi nie straszne i chętnie się każdego podejmę ;D
#9 05-04-2015 o 23h55
Ja chciałabym błękitnowłosą kobietę ubraną w mroczną suknię z licznymi falbanami, ale jednak dość prostą. Niech widoczne będą łzy płynące po twarzy. Ten obrazek może być Twoją inspiracją, ale jeśli Ci się uda wolałabym żeby dziewczyna odwróciła głowę lekko do tyłu i w dół:3
Link do zewnętrznego obrazka
Technikę preferowałabym zwykłe kredki, ale nie przeszkadza mi też inna forma:)
#10 06-04-2015 o 14h56
Ręcznie, styl realistyczny. Kobieta z długimi, prostymi, brązowymi włosami. Strój zrób mniej więcej taki jaki chce Clarissa. Głowa podniesiona do góry ale ze smutną miną Mam nadzieję że eozumiesz
#11 06-04-2015 o 16h01
Mogłabyś narysować mi komputerowo jakąś dziewczynę stylu scene ( ) na cmentarzu xD która kładzie czerwony kwiat na jednym z grobów na którym napisane (chodzi mi o grób) jest ,, Dla kochanej mamusi" ? Gdyby dziewczyna jeszcze mogłaby mieć ciemne proste włosy ... A! I jeszcze stylem realistycznym ^.^
Ostatnio zmieniony przez DarkCoffe (06-04-2015 o 16h20)
#12 25-04-2015 o 19h52
Wowowoowoowowowoowowwoowowow!!!
TO NAJPIĘKNIEJSZE RYSUNKI JAKIE W ŻYCIU WYDZIAŁAM
WIĘC ZAMAWIAM:
Moją miss ^^
Strony : 1