Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 14-04-2015 o 19h57

Miss'Żółtodziób
...

Cześć~! Postanowiłam przywitać się z forum tutaj i mam nadzieję, że się z kimś zaprzyjaźnię. ^^ Po prostu skrócę wam to, co napisałam w opisie na profilu, jeżeli kogoś ciekawi rozbudowana wersja, to zapraszam.
Mam na imię Małgosia, lubię moje imię, ale podobają mi się też inne i czasem mam ochotę je zmienić.
Mam jedenaście lat, które skończyłam piętnastego stycznia tego roku. Chodzę do piątej klasy podstawówki.
Nie lubię zachowywać się bardzo poważnie, ale też nie dziecinnie. Zachowuję się trochę poważniej, niż inne osoby w moim wieku.
Nie jestem osobą konfliktową, zazwyczaj zastanawiam się nad tym co mówię i nie kłócę się często, ale kiedy już się z kimś pokłócę, to szybko nie odpuszczę, także uwaga. xp
Lubię się wygłupiać i wygłupiam się bardzo często. Nie lubię być smutna i przebywać wśród ponurych osób, zawsze, gry kogoś takiego widzę, staram się go rozweselić.
Często, gdy z kimś rozmawiam i nie wiem co powiedzieć, mówię coś od czapy, czyli przykładowo: pumpernikiel, kupa, seler. Wiem, że to dziwne, ale co zrobić. xd
Mam cztery ulubione kolory: czarny, biały, miętowy i bordowy. Nie umiem uzasadnić, dlaczego lubię akurat te.
Słucham ciężkiej muzyki, nigdy nie słucham popu, zdarza mi się słuchać rapu, a uwielbiam rock, hard rock, metal, heavy metal, death metal, symphonic metal i podobne. ♥
Moim najukochańszym zespołem jest Bring me the Horizon. Słucham też AC/DC, Nirvany, The Rolling Stones, Guns'n'Roses i podobnych.
Uwielbiam zapach lawendy i wanilii, oczywiście oddzielnie. Nie potrafię powiedzieć dlaczego.
Bardzo lubię fast food'y i chyba nigdy się od nich nie odzwyczaję. Mogę jeść niezdrowe rzeczy kilogramami.
Interesuję się modą i grafiką komputerową, co prawda nie umiem zrobić nic tak fajnego, jak niektóre z was, ale lubię się czasem pobawić i tyle. C:
Lubię rysować i sprawia mi to radość, nawet jeśli nie rysuje ładnie. Bardzo lubię również pisać opowiadania.
To by było na tyle, mam nadzieję, że chociaż trochę to skróciłam. ^^ Pozdrawiam i życzę miłej lektury. xp
A! I bym zapomniała... Chętnie odpowiem na każde pytanie, o ile jakieś w ogóle się pojawią.

#2 14-04-2015 o 20h15

Miss'Żółtodziób
...

Witaj!
Jestem Ewelka40!
Mam kilka pytanek tak na początek  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
1. Masz zwierzątka? Jak tak to jakie?
2. Uprawiasz jakiś sport?
3. Jakiego typu opowiadania piszesz?
Na razie tyle!
Miłej gry!
/modules/forum/img/smilies/bisou.gif

#3 14-04-2015 o 20h59

Miss'Żółtodziób
...

Cześć @Ewelka40, z chęcią odpowiem na twoje pytania i jeżeli będziesz miała ochotę, to możemy porozmawiać. ^^ Dobra, ale do rzeczy, to ten, ja odpowiem na pytania.
1. Miałam świnkę morską (a może bardziej świnka morskiego?), ale zmarła w październiku. :'c Teraz marzy mi się piesek, jakiś mały, ale coś do tulenia, co mnie zawsze pocieszy. Niestety najwcześniej dostanę go za dwa lata, więc muszę trochę poczekać.
2. Nie za bardzo, nie lubię sama z siebie uprawiać sportów. A jeśli chodzi o w-f, to lubię gimnastykę i piłkę ręczną. (jakoś mi to idzie, więc bardzo się cieszę. ;D)
3. Zazwyczaj jakieś szkolne z prostą fabułą, mało ciekawe i nie sądzę żeby ktoś się nimi zainteresował, ale teraz pracuję nad czymś grubszym. Też romans, ale bardziej psychologiczny i myślę, że kogoś to by zaciekawiło. Z pewnością jak zacznę, to wstawię to na forum. ♥
Bardzo dziękuję, że zadałaś mi pytania i myślę, że jesteś bardzo miłą osóbką. Pozdrawiam! C:

#4 15-04-2015 o 18h34

Miss'Żółtodziób
...

Dzięękuje za odpowiedzi.

To jeszcze kilka pytanek:

Jaki jest twój ulubiony przedmiot/kolor?
Ulubiona zabawka? ♥v♥
Ulubiony wiersz?
Czy lubisz śpiewać lub/i tańczyć?

Na razie tyle, ale z czasem mogę zadać kolejne pytania więc się szykuj /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Pozdrawiam!
/modules/forum/img/smilies/epingle.gif  /modules/forum/img/smilies/epingle.gif  /modules/forum/img/smilies/epingle.gif  /modules/forum/img/smilies/epingle.gif
[/u]

Ostatnio zmieniony przez Ewelka40 (15-04-2015 o 18h35)

#5 16-04-2015 o 16h32

Miss'Żółtodziób
...

Nie masz za co dziękować, to ja powinnam dziękować za nowe pytania. C: Będę miała na co odpowiadać.
1. Mój ulubiony kolor pisałam w poście tytułowym: Biały, czarny, miętowy i bordowy. Uwielbiam te kolory i sama nie wiem dlaczego, po prostu kiedyś spotkałam się gdzieś z akurat tymi kolorami i je polubiłam. xp Nie mam ulubionego przedmiotu...
2. Mam tylko jedną, pluszową pandę. Kocham ją. Lubię się do niej przytulać, bo jest taka miła, słodka i mięciutka. ♥
3. Nie czytam wierszy i nie sądzę, żebym kiedyś zaczęła, dlatego też, nie mam ulubionego wiersza.
4. Nie lubię ani śpiewu, ani tańca. Po pierwsze nie mam do tego talentu, po drugie nie fascynuje mnie to za bardzo i nie sprawia mi to radości. Kiedyś lubiłam śpiewać, ale to było jakoś 2 - 3 lata temu, kiedy byłam w 2 klasie. xd
To by było na tyle. Będzie mi naprawdę bardzo miło, kiedy ty albo ktoś inny zada mi jeszcze kilka pytanek. ^^

#6 16-04-2015 o 17h02

Miss'Żółtodziób
...

Dzięki po raz kolejny za odpowiedzi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
I nowe pytanka bo jakże inaczej!
1. Jaki masz kolor włosów?
2. Lubisz rośliny/kwiaty?

Ostatnio zmieniony przez Ewelka40 (16-04-2015 o 17h02)

#7 25-04-2015 o 18h13

Miss'Żółtodziób
...

Dzień dobry! ^^ Nie myśl, że o tobie zapomniałam. To wszystko przed szkołę. Miałam w tym tygodniu natłok obowiązków, czyli brak czasu na przebywanie w internetach. :C Ale powracam!
1. Mam orzechowe włosy. Takie to ni blond, ni brąz. Takie dziwne, no. xp
2. Uwieeelbiam kaktusy, bo nie trzeba ich podlewać aż tak często, a nie oszukujmy się, inne by u mnie nie przeżyły... xd

Dyskusja zamknięta

Strony : 1