Moi, moi, moi!
Jestem Ana, choć funkcjonuję tutaj jako Swing.
Jak widać, jestem tutaj ledwo 4 dni. Prawdopodobnie nie zabaluję długo, jednak wypadałoby się przywitać.
Jeśli chcecie coś o mnie wiedzieć to najważniejsze: jestem harcerką i wolontariuszką.
W każdy piątek o godzinie 17:00 paraduję w mundurze harcerskim, dumnie prezentując swój krzyż, który otrzymałam 29 lipca 2014 r. w MRU 33 metry pod ziemią. To była taka piękna chwila.
Z kolei każde środowe popołudnie przesiaduję w ośrodku kuratorskim i tam pomagam dzieciakom w lekcjach.
Co więcej... Jestem otwarta na nowe znajomości dla tego tworzę ten post.
Nie wiem co jeszcze mogłabym o sobie powiedzieć...
Napisz, chętnie Cię poznam !
Pozdrawiam,
Ana.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 21-04-2015 o 20h27
#2 22-04-2015 o 07h07
Witamy, witamy :3
Możesz napisać nam czym się interesujesz?
Jakiej słuchasz muzyki i jakie masz hobby?
Czy lubisz mangę i anime?
Dlacego postanowiłaś wstąpić do harcerstwa?
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (22-04-2015 o 07h07)
#3 22-04-2015 o 08h14
W odpowiedzi na pytania dead-charlotte:
Czym się interesuje... Hm, chyba to moje największe zamiłowanie dotyczy psychologii.
Słucham wszystkiego, naprawdę na moim odtwarzaczu znajdziesz wszystko o czym tylko pomyślisz (hymny, klasykę, metal, ba dum tss, ident polsatu, ukraińskie disco polo, folk różnych krajów). W dodatku cały czas poszukuję innych ciekawych dźwięków, jeśli ma ktoś coś fajnego do pokazania, nawet z aktualnej listy przebojów. To śmiało podawajcie tytuły, chętnie posłucham .
Cóż nie oglądam, ale ostatnio zakupiłam jedną mangę. W dodatku lubię rysować. Nie robię tego często, jednak to mój ulubiony sposób rysunku, pomijając zeszytowe bazgranki.
Z początku myślałam, że to nie dla mnie jednak, moje zdanie zmieniło się po pierwszej zbiórce. Nie wiem jak to się stało, że moje zdanie zmieniło się tak drastycznie. Nie mniej jednak, to piękne, być harcerzem.
A ty, dead, czego słuchasz? :3
#4 22-04-2015 o 16h41
Najczęściej jest to rock lub electronic rock. Często słucham soudtracków, muzyki klasycznej i znajdzie się nawet jazz. Popu bardzo, ale to bardzo rzadko słucham. Ostatnio zakochałam się w piosence Icon of Hire - Sugar & Spice. Zawsze daje mi wenę, kiedy rysuję^^
#5 22-04-2015 o 21h09
Icon Of Hire.... Nie znam, posłucham.
Na pewno coś się znajdzie dla mojego ucha
A jeszcze tak z ciekawości zapytam: interesujesz się innymi kulturami? W sensie czy interesuje cię kultura innych krajów?
#6 22-04-2015 o 21h20
Jak najbardziej. Uwielbiam słuchać o zwyczajach, zachowaniach i innych takich bzdetach w innych kulturach. ^^
I pytanka - interesujesz się może:
- komiksami Marvela?
- modą/ masz jakiś ulubiony styl?
I czy oglądasz jakieś seriale?
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (22-04-2015 o 21h24)
#7 23-04-2015 o 13h20
Jeśli chodzi o komiksy to ja raczej odpadam, owszem lubię o tym słuchać, nie mniej jednak nie jestem raczej obeznana w tym temacie.
Cóż jeśli chodzi o modę to ja sama nie mam określonego, ba, ja mogę raz wyjść na laskę skejta a następnego wyglądać jak gotka Specyficzne prawda? A jak u ciebie wygląda styl?
Hm, z serialami jest tak, ze nie oglądam ich za dużo, tylko jeśli będą mieć to coś. Do niedawna obejrzałam wszystkie sezony "2 spłukane dziewczyny", a teraz zajmuję się "My Mad Fat Diary". Naprawdę, godne polecenia. Telewizji raczej nie oglądam, ale uwielbiam Tima Burtona.
A teraz moja kolej, jakie filmy lubisz?
Co częściej: seriale, czy filmy?
#8 23-04-2015 o 15h42
Szczerze mówiąc w tematach o modzie jestem zupełnie zielona. Nie interesuję się tym, ale tu jestem, bo tak :3 Jeśli chodzi o styl najbardziej lubię tomboy (wystarczy spojrzeć na gif poniżej, tak, tam są dwie dziewczyny). Ogólnie tłumacząc na polski to chłopczyca. Nie chodzi mi tylko o ubieranie się w męskie tshirty, bluzy i jednak bycie trochę dziewczęcą. Moda damska i makijaż nie jest dla mnie. Mnie ludzie biorą za chłopaka, więc...^^
Z filmów lubię horrory i filmy akcji. Ostatnio obejrzałam Pulp Fiction i Lśnienie. Częściej jednak oglądam seriale w internetach - The walking dead i Breaking bad. Niestety mało mam czasu na oglądanie ;___;
Masz jakieś zwierzątko?
Jak ci się podoba myss faszyn?
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (23-04-2015 o 15h49)
#9 23-04-2015 o 19h15
Mam kota, który wabi się Bambus.
Ogólnie to planuję sobie kupić tchórzofretkę.
Nie oceniam misek xd
Strony : 1