Witajcie zagubieni wędrowcy, na początku pragne wspomnieć o fakcie nie posiadania przeze mnie żadnej odpowiedzialności w przypadku: uszczerbku psychicznego, fizycznego, permanentnego oszpecenia czy nawet zgonu
Postanowiłam załorzyć ten wątek w celu zmienienia nazwy poprzedniego już zaistniałego niedawno w MissArt
Rysuje:
~ Miss (na życzenie)
~Widoczki (tylko te, które sama wymyśle)
~Postacie z anime i mangi (już istniejące postacie, tego nie robie na zamówienie, już prędzej tylko jak mam ochote)
~Alternatywnie (postacie opisywane np w opowiadaniach indywidualnych i nie tylko)
Przykładowe obrazy miss:
Charlotte5
Iremi
Jestem z nich średnio zadowolona ale najgorsze też nie są.
Z anime i mangi:
Mavis z anime Fairy Tail
Mavis stoi tak w scenie z mangi i ktoś na deviantart prosił o tło, więc machnełam z głowy coś co powinno pasować.
Narysowane na lekcjach 2-3 lata temu, a dlaczego w szkole bo nie miałam temperówki i nie chciało mi się jej kupować XD
Jakimś cudem, żaden nauczyciel mi jej nieskradziejował, no ale co mam powiedzieć, są przyzwyczajeni do takiego zachowania z mojej strony.
Rysunek z serii "Napad romantyzmu":
Narysowałam wazon i dalej jakoś tak wyszło
Moja praca ołówkiem to tragedia
kredki weszły mi w nawyk
Wykonane zlecenia:
pikna3
Nie jestem z tego rysunku zbyt zadowolona, jeżeli Pikna się jeszcze zgłosi (o ile nie jest straumatyzowana) to spróbuje jeszcze raz
KimKas
Dla porównania (stylizacja)
Nawet jestem zadowolona.
Sadist
Dla porównania (stylizacja)
Link do zewnętrznego obrazka
Alternatywnie:
Postacie całkowicie z głowy.
I z troche innej perspektywy
Są to postaci, które sama wymyśliłam!
Jest to główna bohaterka, aktualnie pisanej przeze mnie historii.
Polecam wszystkim "Lustrzane odbicia" w opowiadaniach indywidualnych.
Jest już prolog i roz1. Troche nieporadnie napisane ale spodoba się każdmu kto lubi rozbudowane fantasy z wątkami tajemnicy, zdrady, lojalności, przyjażni, walki dobra ze złem, miłości i różnymi magicznymi umiejętnościami.
Teraz w związku z tym tematem, apel do was. Prosze jeżeli macie pomysł jak można nazwać te dwie postacie napiszcie pisząc komentarz. Wykorzystam go wtedy w opowiadaniu (o ile mi się spodoba)
Sama wymiśliłam Lirika (w skrócie Liri, Liria) lub Likoris (czerwone pajęcze lilie, pasowały by do koloru włosów), ewentualnie Auru (od łacińskiego Aurum czyli złota)
Teraz wracając do tematu
Co umieścić w komentarzu:
W przypadu zamówienia na miss:
Jeżeli macie kąkretną stylizacje w której chcecie ją zobaczyć dodajcie ją w wiadomości w postaci linka lub obrazka.
Jeżeli umieszczacie stylizacje w opisie, mogę wybrać coś sama, jeżeli nie będziecie mieli nic przeciwko.
Miłoby było gdybyście napisały też kolor oczu miss, w przypadku gdy oprawa oka jest wąska
Można umieścić życzenie dodatkowe typu np. z psem. kotem itp (ale nie trzeba tego robić, nawet jest to mile widziane mniej roboty dla mnie ale pozwalam)
:b
Prace nie będą raczej dochodzić zbyt szybko więc prosze o cierpliwość
Ciężko rysować mi też pod dyktando więc pozwólcie, że sama wybiore poze :3
Mini poradnik ściągania stylizacji na komputer
1. Wchodzicie do szafy swojej miss.
2. Zakładacie stylizacje, którą chcecie, żebym bazgrelneła.
3. Naciskacie na ikonke aparatu znajdującą się w prawym dolnym rogu.
4. Cieszymi się, że udało się ściągnąć i wysyłamy grafike stylizacji za pomocą "Dodaj zdjęcie" na forum.
Pozdrawiam i licze na szczere opinie (nawet gdyby były negatywne)
Następnw miss do wykonania z poprzedniego wątku
Ove1299
RobinRedem
Sszyszka
Mam poza Ovkiem wasze stylizacje zapisana, niedługo się za was zabiore
Ostatnio zmieniony przez Likoris (27-01-2015 o 10h06)