Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 27-01-2015 o 09h52

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!
Miejsce: Byle były żelki!!!

Witajcie zagubieni wędrowcy, na początku pragne wspomnieć o fakcie nie posiadania przeze mnie żadnej odpowiedzialności w przypadku: uszczerbku psychicznego, fizycznego, permanentnego oszpecenia czy nawet zgonu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Postanowiłam załorzyć ten wątek w celu zmienienia nazwy poprzedniego już zaistniałego niedawno w MissArt  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

Rysuje:
                    ~ Miss (na życzenie)

~Widoczki (tylko te, które sama wymyśle)

~Postacie z anime i mangi (już istniejące postacie, tego nie robie na zamówienie, już prędzej tylko jak mam ochote)

~Alternatywnie (postacie opisywane np w opowiadaniach indywidualnych i nie tylko)

Przykładowe obrazy miss: /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Charlotte5
//photo.missfashion.pl/pl/1/43/moy/33840.jpg

Iremi
//photo.missfashion.pl/pl/1/43/moy/34051.jpg

Jestem z nich średnio zadowolona ale najgorsze też nie są.

Z anime i mangi:
Mavis z anime Fairy Tail /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/44/moy/34797.jpg
Mavis stoi tak w scenie z mangi i ktoś na deviantart prosił o tło, więc machnełam z głowy coś co powinno pasować.
Narysowane na lekcjach 2-3 lata temu, a dlaczego w szkole bo nie miałam temperówki i nie chciało mi się jej kupować XD
Jakimś cudem, żaden nauczyciel mi jej nieskradziejował, no ale co mam powiedzieć, są przyzwyczajeni do takiego zachowania z mojej strony.

Rysunek z serii "Napad romantyzmu": /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Narysowałam wazon i dalej jakoś tak wyszło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/44/moy/34798.jpg
Moja praca ołówkiem to tragedia  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

//photo.missfashion.pl/pl/1/44/moy/34799.jpg
kredki weszły mi w nawyk /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Wykonane zlecenia:   /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

pikna3
//photo.missfashion.pl/pl/1/44/moy/34680.jpg
Nie jestem z tego rysunku zbyt zadowolona, jeżeli Pikna się jeszcze zgłosi (o ile nie jest straumatyzowana) to spróbuje jeszcze raz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

KimKas
Dla porównania (stylizacja)

//photo.missfashion.pl/pl/1/34/gd/26705.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/44/moy/35114.jpg
Nawet jestem zadowolona.

Sadist
Dla porównania (stylizacja)
Link do zewnętrznego obrazka

//photo.missfashion.pl/pl/1/45/moy/35253.jpg

Alternatywnie:
Postacie całkowicie z głowy.

//photo.missfashion.pl/pl/1/45/moy/35254.jpg

I z troche innej perspektywy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/45/moy/35255.jpg

Są to postaci, które sama wymyśliłam!
Jest to główna bohaterka, aktualnie pisanej przeze mnie historii.
Polecam wszystkim "Lustrzane odbicia" w opowiadaniach indywidualnych.
Jest już prolog i roz1. Troche nieporadnie napisane ale spodoba się każdmu kto lubi  rozbudowane fantasy z wątkami tajemnicy, zdrady, lojalności, przyjażni, walki dobra ze złem, miłości i różnymi magicznymi umiejętnościami.

Teraz w związku z tym tematem, apel do was. Prosze jeżeli macie pomysł jak można nazwać te dwie postacie napiszcie pisząc komentarz. Wykorzystam go wtedy w opowiadaniu (o ile mi się spodoba)
Sama wymiśliłam Lirika (w skrócie Liri, Liria) lub Likoris (czerwone pajęcze lilie, pasowały by do koloru włosów), ewentualnie Auru (od łacińskiego Aurum czyli złota)

Teraz wracając do tematu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Co umieścić w komentarzu:

W przypadu zamówienia na miss:

/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jeżeli macie kąkretną stylizacje w której chcecie ją zobaczyć dodajcie ją w wiadomości w postaci linka lub obrazka.

/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jeżeli umieszczacie stylizacje w opisie, mogę wybrać coś sama, jeżeli nie będziecie mieli nic przeciwko.

/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Miłoby było gdybyście napisały też kolor oczu miss, w przypadku gdy oprawa oka jest wąska  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Można umieścić życzenie dodatkowe typu np. z psem. kotem itp (ale nie trzeba tego robić, nawet jest to mile widziane mniej roboty dla mnie ale pozwalam)
:b

Prace nie będą raczej dochodzić zbyt szybko więc prosze o cierpliwość  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif
/modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif
Ciężko rysować mi też pod dyktando więc pozwólcie, że sama wybiore poze :3

Mini poradnik ściągania stylizacji na komputer /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

1. Wchodzicie do szafy swojej miss.
2. Zakładacie stylizacje, którą chcecie, żebym bazgrelneła.
3. Naciskacie na ikonke aparatu znajdującą się w prawym dolnym rogu.
//photo.missfashion.pl/pl/1/45/moy/35256.jpg
4. Cieszymi się, że udało się ściągnąć i wysyłamy grafike stylizacji za pomocą "Dodaj zdjęcie" na forum.

Pozdrawiam i licze na szczere opinie (nawet gdyby były negatywne)
/modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

Następnw miss do wykonania z poprzedniego wątku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Ove1299
RobinRedem
Sszyszka
Mam poza Ovkiem wasze stylizacje zapisana, niedługo się za was zabiore  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

Ostatnio zmieniony przez Likoris (27-01-2015 o 10h06)

//photo.missfashion.pl/pl/1/80/moy/63505.jpg

#2 27-01-2015 o 13h04

Miss'Fuzja
Charlotte5
“Elegance is the only beauty that never fades.”
Miejsce: Miami

To ja poproszę moją miss /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/45/moy/35261.jpg

Co do postaci - nazwałabym ją Merina albo Vamural. Takie  imiona wymyśliłam, gdy zobaczyłam twój  obrazek. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

~

#3 27-01-2015 o 18h01

Miss'Fuzja
Sadist
i put the romance into necromancer

Rysunek jest strasznie śliczny!  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif
Bardzo dziękuję. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

https://i.postimg.cc/vBBMJPGn/dark-tumblr-grave-Favim-com-6076161.jpg

#4 27-01-2015 o 18h28

Miss'Sensei
jula1243
...
Miejsce: Gdańsk

Też bym poprosiła moją miss.

http://i59.tinypic.com/nezy9z.png

https://media.giphy.com/media/M41DGJtFGsGgo/giphy.gif

#5 01-02-2015 o 15h23

Miss'ok
Gniewka
...
Miejsce: Planeta Pomidorów

Ślicznie rysujesz kwiaty.

"Jestem sobie ukochanym,
kochankiem,
mężem i żoną,
dzieckiem i matką,
Jestem sobie wszystkim."

#6 01-02-2015 o 20h10

Miss'Supersonik
Yubin
╭∩╮(︶︿ ︶)╭∩╮

Również chciałabym prosić o rysunek mojej miss /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Z góry bardzo dziękuję ^^

//photo.missfashion.pl/pl/1/101/moy/80588.jpg

#7 03-02-2015 o 17h32

Miss'OK
Salyn
...

Likoś, ty masochisto, pomorduj się trochę dla mnie i narysuj mi coś ładnego. Przeczytałam te twoje zasady i skoro rysujesz postacie opisywane w opowiadaniach na życzenie to jakąś Ci wymyślę.

Dziewczyna jest szczupła, ma zgrabną posturę, ale nie jest ładna. Oszpecają ją rysy biegnące po jej twarzy. Jej oczy są koloru błękitu i widać w nich ten tajemniczy błysk. Jej blond włosy są długie i opływają na ramiona. Całość jej górnej części ciała dopełnia orli nos. Strój, który ma teraz na sobie jest prosty: czarne spodnie, biała bluzka, a na niej marynarka i buty, zwykłe baleriny.

Nie przesadziłam? Nie umiem robić opisów. Cóż za skandal. No dobra, jestem ciekawa jak Ci wyjdzie.

#8 04-02-2015 o 15h12

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!

Przepraszam was wszystkich przeogromnie co do tempa dochodzenia rysunków /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png
Niestety Likoś jest aktualnie w klasie maturalnej, ma przed sobą egzamin sprawdzający klasyfikacje zawodowe i przy okazji musi poprawić semestr z matmy, przez to po prostu cierpi na brak czasu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png
Jakby tego było mało, matka skradziejowała Likosiowi kredki, które i tak mają już po 2 cm (trza zainwestować w nowe bo czarnej kredki to już prawie wg złapać nie mogę, a jest najważniejsza)
Postaram się wyrobić w weekend z przynajmniej z 3 pracami, choć mam nadzieje zrobić odrobine więcej, jak życie pozwoli /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Proszę o cierpliwość i przepraszam T-T

#9 04-02-2015 o 15h35

Miss'wow
jula209
...
Miejsce: Kamionka Wielka

Ja poproszę.

http://40.media.tumblr.com/4546d6fef90b323bc8c73d7f244c6743/tumblr_mtc85tNQDk1sctigpo1_500.jpg

#10 07-02-2015 o 09h25

Miss'całkiem całkiem
Ove1299
...
Miejsce: Anardia

Likoris napisał

Przepraszam was wszystkich przeogromnie co do tempa dochodzenia rysunków /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Nie ma sprawy, rozumiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ja też często cierpię na brak czasu XD

Likoris napisał

Niestety Likoś jest aktualnie w klasie maturalnej, ma przed sobą egzamin sprawdzający klasyfikacje zawodowe i przy okazji musi poprawić semestr z matmy, przez to po prostu cierpi na brak czasu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

/modules/forum/img/smilies/hein.gif Współczuję ci. I oczywiście życzę powodzenia! Zdasz na pewno, wierzę w Ciebie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Likoris napisał

Jakby tego było mało, matka skradziejowała Likosiowi kredki, które i tak mają już po 2 cm (trza zainwestować w nowe bo czarnej kredki to już prawie wg złapać nie mogę, a jest najważniejsza)

Inwestuj! Bez nich ani rusz! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Likoris napisał

Postaram się wyrobić w weekend z przynajmniej z 3 pracami, choć mam nadzieje zrobić odrobine więcej, jak życie pozwoli /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Proszę o cierpliwość i przepraszam T-T

Czekam cierpliwie  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

#11 09-02-2015 o 21h17

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!

Ove kocham cię T-T, dziękuje za wsparcie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Robin też dziękuje za cierpliwość /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Trochu czekałyście /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Ove1299
//photo.missfashion.pl/pl/1/46/moy/36124.jpg
Przepraszam cię, troche mi nie wyszło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png, jeżeli będziesz chciała mogę narysować jeszcze raz lub wykonać inną stylizacje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/46/moy/36125.jpg
RobinRedem
//photo.missfashion.pl/pl/1/46/moy/36126.jpg
Pierwszy raz w życiu rysowałam postać z czarnymi włosami i nie jestem pewna czy efekt, który uzyskałam jest dobry czy nie więc sama oceń /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/46/moy/36127.jpg
//photo.missfashion.pl/pl/1/46/moy/36128.jpg
Są dwie wersja, jedna z bliska, a druga z daleka z podpisem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Nie umiem rysować butów, szczerze mówiąc topur też rysowałam pierwszy raz w życiu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

A tu zadanie domowe Likosia "Ulotka turystyczna, którą wykonałam na lekcji.
Gdzieś widziałam taki malunek lub witrażyk i próbowałam go odwzorować. Efekt nie jest taki zły.
//photo.missfashion.pl/pl/1/46/moy/36129.jpg
Zdiątko rozmazane bo robione na szybko z rana /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Profesorka z mojej szkoły przypieła to sobie w klasie na ścianie <3
Gdy marudziłam, żeby ściągneła to zabiła mnie wzrokiem XD

Wykonałam też wczoraj rysunek Sszyszka ale nie mogę go nigdzie znależć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png
Poszukam go jeszcze troche, a jak nie znajde to narysuje jeszcze raz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Szkoda, wydawało mi się, że ładnie wyszedł -_-

/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#12 09-02-2015 o 22h25

Miss'na poziomie
RobinRedem
.
Miejsce: The Tower

Jak dla mnie wyszło ci świetnie. Upodobniłaś ją nawet do mojej OC, na której wzoruję własną miss przez tą szczupłość i duże oko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

♦   W e l c o m e   h o m e  ♦
https://2.bp.blogspot.com/-UstCJK7R_8g/Wk11GYxdzQI/AAAAAAAAEYE/e-OqpQ-oIU89qRCAURSLYFc3l1n5nxsAwCLcBGAs/s1600/ob2.png https://thumbs.gfycat.com/UnkemptDamagedCarp-max-1mb.gif https://2.bp.blogspot.com/-Bh7cggfyX8Y/Wk11EvuONqI/AAAAAAAAEYA/pVAn9NfMUYkVejgV8ycGd3vdpfPFhILCwCLcBGAs/s1600/ob.pnghttps://67.media.tumblr.com/08d9f38832832eef41b5c82346aa5062/tumblr_oa7s8edCSp1s4hht3o1_500.gif
https://2.bp.blogspot.com/-V48dQEgCv_A/V1rXYIsSGgI/AAAAAAAADHs/PgI0IYCtt2YQv0u-BHq0aogS6iuETpCqgCLcB/s1600/raven.png   Link do zewnętrznego obrazka   https://4.bp.blogspot.com/-ppeBuMLiPAI/V1rXYM8-LxI/AAAAAAAADHw/ISko0hSkx1cxO42vw2HGVg3uPkdHD4GJACLcB/s1600/raven2.png

[img]https://4.bp.blogspot.com/-h-jDafgx1NY/VyZcIkMotYI/AAAAAAAADAE/e2Ze9woefAQrWf2naIdqzXzrUaT8IjsrACL

#13 09-02-2015 o 22h31

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!

Ciesze się, że ci się podoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Wkońcu to tobie miało się podobać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#14 10-02-2015 o 13h23

Miss'całkiem całkiem
Ove1299
...
Miejsce: Anardia

Likoris napisał

Ove kocham cię T-T, dziękuje za wsparcie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ależ nie ma za co  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

Likoris napisał

Ove1299
//photo.missfashion.pl/pl/1/46/moy/36124.jpg
Przepraszam cię, troche mi nie wyszło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Chyba żartujesz?! To jest po prostu cudowne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Jedynie coś z nosem mi nie pasuje (może trochę za długi, albo nwm co), ale reszta jest PER-FECT!!!

Likoris napisał

jeżeli będziesz chciała mogę narysować jeszcze raz lub wykonać inną stylizacje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

A propozycją nie pogardzę, z pewnością wrócę za niedługo /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

#15 25-02-2015 o 00h39

#16 15-03-2015 o 17h49

Miss'Fuzja
Sadist
i put the romance into necromancer

Ohayo! Wrrrróciłam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Mogłabyś narysować poniższą stylizację? :3

https://i.postimg.cc/vBBMJPGn/dark-tumblr-grave-Favim-com-6076161.jpg

#17 21-03-2015 o 14h49

Miss'Żółtodziób
HachiMeiko
Herbatki? ^3^
Miejsce: ładne

//photo.missfashion.pl/pl/1/49/moy/38616.jpg

Majne Miss ^^

Nie oceniaj książki po okładce, oceniaj po opowiadaniu znajdującym się w niej, a zrozumiesz...

#18 21-03-2015 o 14h55

Miss'ok
K-pop
"In the most beautiful flowers man gets on his funeral"
Miejsce: Gdańsk : )

Też chcę ;o

//photo.missfashion.pl/pl/1/49/moy/38617.jpg

#19 21-03-2015 o 16h58

Miss'wtajemniczona
sandra88
...
Miejsce: Camelot

Siemka, może też się skuszę? Wygląda to wszystko nader ciekawie :3.
Mogłabyś namalować moją aktualną stylizację? Zdaję się całkowicie na ciebie. Z góry dziękuję :))

http://fotoo.pl//out.php?i=967313_sandra88.png

Ostatnio zmieniony przez sandra88 (21-03-2015 o 17h04)

https://68.media.tumblr.com/ea717e89625bf147da9be71223bff3c8/tumblr_ocxa88MzGe1rdhap4o1_500.jpg

#20 23-03-2015 o 09h00

Miss'ok
K-pop
"In the most beautiful flowers man gets on his funeral"
Miejsce: Gdańsk : )

Czekam cierpliwie na rysunek mojej miss c;

Dyskusja zamknięta

Strony : 1